Μια όμορφη ανακαίνιση βεράντας της Μελβούρνης με βιώσιμη προοπτική

Μερικές φορές, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και τα μοίρα βήματα, δείχνοντας σας ακριβώς πού πρέπει να είστε. Για τους Melburnians Joanne και Craig, η αγορά αυτής της όμορφης βεράντας στην ανατολή της πόλης ξεκίνησε με ένα σημαινόμενο σημείο στάθμευσης το 2009.

Η αρχική πρόσοψη διατηρήθηκε.

Χονγκ Κονγκ με βάση την εποχή εκείνη, Joanne επρόκειτο να επισκεφθεί τη Μελβούρνη για τρεις ανεμοστρόβιλες ημέρες από το back-to-back ραντεβού. "Σταθήκα σε έναν δρόμο γεμάτο με κομψές βεράντες, απέναντι από ένα πανέμορφο πάρκο και φανταζόμουν πόσο θαυμάσια θα μπορούσε να είναι η ζωή εδώ - παιδιά που σκαρφαλώνουν σε δέντρα, παίζουν κρίκετ, πικνίκ με φίλους, χαίρονται στον ανοιχτό χώρο. τα σπίτια είχαν ένα σήμα «για πώληση», λέει η Joanne.

Το αστρικό γιασεμί εκπαιδεύεται κατά μήκος του τείχους, παρέχοντας άρωμα και αντίθεση. Στην κατσαρόλα υπάρχει ένα δέντρο βουνού βουνό (Cussonia paniculata), που έχει υποβιβαστεί με ασημένιο καταρράκτη Dichondra, φασκόμηλο και θυμάρι. Λευκά κουρτίνες, In Vogue Blinds. Πρόεδρος, Weylandts.

Ο Craig έκανε ένα ταξίδι παρακολούθησης για να επιθεωρήσει το σπίτι. Αγαπούσε πόσο φωτεινό ήταν το σπίτι, τα γενναιόδωρα ποσοστά των δωματίων και η αφθονία του πράσινου που περιβάλλει, αλλά αυτό που πραγματικά τον γοητεύει ήταν η γειτνίαση του με τα πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα της Μελβούρνης. Αφού κέρδισαν το σπίτι σε πλειστηριασμό, το ζευγάρι νοίκιασε μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στη Μελβούρνη, το οποίο έκαναν το 2012 μαζί με τα παιδιά τους - τη Σόφια, τώρα 12 και τον Xavier, εννέα.

Μια ζώνη φαγητού είναι η ιδανική χρήση για αυτό το χώρο. Τραπεζαρία από το Simon Ancher Studio. Καρέκλες τραπεζαρίας, Thonet. Astep 'μοντέλο 20165' ελαφρύ ανάρτησης, έπιπλα Hub. Πολυθρόνα, Weylandts. Μόνο εμείς Δύο ζωγραφική από την Emily Persson. Αμερικάνικο δάπεδο από δρύινα πατώματα (σε όλο).

Η διάταξη θα ήταν προς το παρόν, αλλά ορισμένα στοιχεία της δεκαετίας του 1970 δεν θα ήταν. "Πάντα ήξερα ότι θα χρειαζόταν να ανακαινίσουμε", λέει η Joanne. "Η κουζίνα ήταν μικροσκοπική, αλλά θα μπορούσα να ζήσω μαζί της. Έκαναν ό, τι μπορούσαν, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των tapware και της εγκατάστασης αποθηκευτικών χώρων κάτω από τα σκαλοπάτια, ενώ ερεύνησαν αρχιτέκτονες, τελικά διευθετώντας τον Stephen O'Connor της O'Connor και του Houle Architecture + Landscapes.

Η αμερικανική δρυς, που χρησιμοποιείται για μεγάλο μέρος του ενσωματωμένου κουφώματος, εισάγει ζεστασιά στο κατά κύριο λόγο λευκό σχήμα. Ξυλουργείο από την K Boyle Design Kitchen. Έρημος μαρμάρινο νησί benchtop και splashback. Το πίσω πάγκο είναι Corian. Ρολόι vintage. Smeg
φούρνο και εστία μαγειρέματος. Tapware, Astra Walker.

Η σύντομη παρουσίαση ήταν τριπλή: περισσότερος εσωτερικός χώρος χωρίς να διακυβεύονται οι εξωτερικοί χώροι. σύγχρονα, βιώσιμα υλικά, όπου είναι δυνατόν · και ένα διαχρονικό εσωτερικό που ήταν συμπαθητικό για την κληρονομιά του σπιτιού.

Σκαμπό, εσωτερικοί χώροι.

Η λύση του Stephen ήταν να αναδιαμορφώσει το ανώτερο επίπεδο σε τρία γενναιόδωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο συν το να επεκτείνει το σπίτι στο πίσω μέρος του ισογείου. Στον κάτω όροφο, το αρχικό σπίτι αποτελείται από ένα δωμάτιο, ξεχωριστό καθιστικό και τραπεζαρία, με την κουζίνα, βιβλιοθήκη, γωνιά μελέτης και πλυντήριο στην επέκταση. Στον πρώτο όροφο, η επέκταση φιλοξενεί τον αγαπημένο κήπο στον τελευταίο όροφο της οικογένειας, προσβάσιμο μέσω μιας εντυπωσιακής σπειροειδούς σκάλας από χάλυβα.

Οι ανυψωτικές οροφές στο αρχικό σπίτι ήταν μέρος της έκκλησης. Έργα από την Έμιλι Περσσον. Λαμπτήρας δαπέδου Le Klint 'Arc', Great Dane. Πλαϊνό τραπέζι, Weylandts. Έξυπνο αγορά: Tangier χαλί, $ 1850 (2x3m), Armadillo & Co.

Διατηρήθηκαν χαρακτηριστικά εποχής, περιλαμβανομένων των γείσων και των περιβλημάτων φωτιάς. Το εσωτερικό σιντριβάνι - άσπρες φιάλες, συνδυασμένες με δρύινα κουφώματα και πινελιές με καφέ και πράσινο - ενώνονται παλιές και νέες.

Επιπλωμένο με καρέκλα Ned από την Jardan και βελούδινο καναπέ (δεν φαίνεται), αυτός ο γεμάτος με φωτισμό χώρος είναι αγαπημένος για μένα. Φως κρεμαστό, Hay. Έργα τέχνης στο γραφείο από θερμοκήπια εσωτερικών χώρων. Χαλί, Weylandts.

Το ενσωματωμένο ξυλουργικό σύστημα μεγιστοποιεί τον χρήσιμο χώρο σε αυτή τη γωνιά, η οποία είναι τοποθετημένη σε ένα διάδρομο ανάμεσα στην κουζίνα και τα ρούχα. Καρέκλα γραφείου, Ikea.

Κατά την ενημέρωση, η Joanne και ο Craig εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να βελτιώσουν και την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού. Εγκατέστησαν ηλιακούς συλλέκτες και αντικατέστησαν παράθυρα με γυαλί χαμηλής ενέργειας. Η αειφορία επηρέασε επίσης τη σύντομη αναφορά του ζευγαριού στον κηπουρό τοπίου Matt Dux του I Heart My Garden. "Θέλαμε έναν κήπο χαμηλής συντήρησης που προσέλαβε τα παιδιά μας στην καλλιέργεια τροφίμων", λέει η Joanne. "Οι κήποι στον τελευταίο όροφο δεν μπορούν να φιλοξενήσουν βαρύ κουτιά καλλιεργητών, έτσι δημιούργησα μια σειρά από ρηχά κρεβάτια για να φιλοξενήσω μια σειρά από βότανα και λαχανικά, έτσι ώστε η οικογένεια να μπορεί να μάθει για φύτευση περιστροφής", λέει ο Matt.

Ένα τείχος καθρέφτη αναβοσβήνει το φως γύρω από το δωμάτιο και είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί από τα κεραμίδια. Elba μαρμάρινη κορυφή ματαιοδοξία. Tapware, Astra Walker.

Η Joanne είχε το έθιμο των παραθύρων σύμφωνα με ένα σχέδιο που είχε δει σε ένα περιοδικό. Λάμπα Bicoca, AJAR Έπιπλα & Σχεδιασμός. Έργα τέχνης από (από αριστερά) Ralph Kiggell, Sidney Nolan και Kori Song. Χαλί από το Δικαστήριο Χαλιών.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2017 και η ζωή ήταν ασταμάτητη για αυτήν την πολυάσχολη οικογένεια από τότε. Η Joanne πιστώνει το γειτονικό πάρκο για να τους κρατήσει υγιείς. "Αγαπώ το ιερό του τελευταίου ορόφου, αλλά το πάρκο είναι μια τέτοια ευλογία. Μπορώ να στείλω τα παιδιά εκεί έξω και να τα παρακολουθήσουν από το παράθυρο.

Η Joanne με το γιο της Xavier. Ο πίνακας ήταν έτοιμος με μάρμαρο από την ανακαίνιση της κουζίνας. Καρέκλες από το Χονγκ Κονγκ

"Υπάρχει μια μεγάλη ατμόσφαιρα στην περιοχή όποτε υπάρχουν σημαντικά γεγονότα", λέει η Joanne. "Μας αρέσει να μπορούμε να αξιοποιήσουμε το vibe και στη συνέχεια να υποχωρήσουμε στο σπίτι για διακοπές". Το καλοκαίρι, ο κήπος του τελευταίου ορόφου βρίσκεται στη δική του. Το πρωί χρησιμοποιείται για να καθίσει στον ήλιο, να πίνει καφέ και να διαβάζει το χαρτί. για νυχτερινή διασκέδαση, για υπαίθριους κινηματογράφους ή για ηλιοθεραπεία για τους συναυλιακούς ήχους στα κοντινά γήπεδα. Κέδρος επένδυση.

oconnorandhoule.com; iheartmygarden.com.au

Ετικέτες:  Χριστούγεννα Υπνοδωμάτια Μπάνιο & Πλυντήριο 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close