Το εξοχικό σπίτι του Μπρίσμπεϊν, ένα συμπαγές εργαζόμενο, έλαβε μια σύγχρονη επανεφεύρεση

Ποιος ζει εδώ : Alexandra MacMillan, εσωτερικός σχεδιαστής? ο αρραβωνιαστικός της David Calvisi, ένας ιδιοκτήτης ακινήτων. και ο Αρκί, ο σκύλος τους. Το ζευγάρι έχει μετακομίσει από τότε στην κοντινή Teneriffe για να ξεκινήσει μια άλλη ανακαίνιση και έχει ενωθεί με την κόρη Μίνι, 6 μήνες.

Ύφος του σπιτιού: εξοχικό ένα μικρό εργαζομένων ξυλείας στο εσωτερικό-Brisbane προάστιο της Red Hill έχει διασωθεί από τη ζωή της, όπως η στέγαση των φοιτητών με εσωτερική επανασχεδιασμό, έξυπνο παράθυρο μαγεία και μια παλέτα που εστιάζει στη βελτίωση φωτός και του χώρου.

Χρονοδιάγραμμα : Η Αλεξάνδρα και ο Δαβίδ σχεδίασαν και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το έργο για την ανακαίνιση για περίοδο 10 μηνών.

Προϋπολογισμός : Με το χειρισμό των ίδιων των πραγμάτων και την αξιοποίηση των σχέσεων της βιομηχανίας, ολόκληρη η ανακαίνιση κοστίζει $ 120.000.

Πολλά εξοχικά σπιτάκια ενός ταπεινού εργάτη έχουν επανεμφανιστεί ή αντικατασταθεί καθώς ο εξευγενισμός σκουπίζει μέσω του Μπρίσμπαν. Εδώ και εκεί διατηρείται η ειλικρινής μορφή του ξύλινου εξοχικού σπιτιού - και μαζί του, το ύφασμα και η ιστορία της πόλης. Οι ξαδέλφες της εργατικής τάξης του κομψού Queenslander, αυτά τα μικροσκοπικά σπίτια σχεδιάστηκαν για να χωρέσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους μετακινούμενους εργαζόμενους, και δεκαετίες αργότερα, πολλοί έγιναν σπίτια φοιτητικών μεριδίων.

Όταν ο David Calvisi, τώρα ιδιοκτήτης ακινήτου, βρισκόταν ακόμα στο πανεπιστήμιο, συνειδητοποίησε ότι αυτό το εξοχικό σπίτι των πέντε υπνοδωματίων του Red Hill ήταν η ευκαιρία του να εισέλθει στο παιχνίδι ιδιοκτησίας, χρησιμοποιώντας τις φοιτητικές εκσκαφές για να χρηματοδοτήσει τα επόμενα βήματα στη ζωή του. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο David και η αρραβωνιαστικιά του, η εσωτερική σχεδιάστρια Alexandra MacMillan, έκαναν καλή επένδυση, μετατρέποντάς την σε σπίτι τριών υπνοδωματίων, ενώ σεβόταν το παρελθόν της.

Περιοχή τραπεζαρίας Μια τεράστια έκταση εξωτερικά κρεμασμένων παραθύρων θολώνει τις γραμμές μεταξύ εσωτερικού και αστικού χώρου, συνδέοντας αυτό το σπίτι με την κληρονομιά που περιβάλλει. "Τα μεγάλα συρόμενα παράθυρα με την πλαϊνή οθόνη ανοίγουν το δωμάτιο και το κάνουν να αισθάνεται σημαντικά μεγαλύτερο", λέει η Αλεξάνδρα. Οι γλάστρες εξασφαλίζουν την ιδιωτική ζωή ενώ παράγουν αερισμό - απαραίτητο για το ατμοσφαιρικό κλίμα του Brisbane. Το τραπέζι "Moss" είναι από το GlobeWest και οι καρέκλες Thonet είναι από το Huset.

Τα χρόνια φοιτητικής στέγασης είχαν επιπτώσεις στο σπίτι. "Χρειάστηκε πολύς καθαρισμός", λέει η Αλεξάνδρα. Μετακόμισε χώρους διαβίωσης στην πλάτη, όπου η έξυπνη χρήση των υαλοπινάκων συνδέει τώρα το σπίτι με τις γύρω αστικές τοποθεσίες. Το φως, ενισχυμένο από μια τραγανή παλέτα, έχει καθαρίσει το χώρο, αλλά οι ιδιόμορφες γραμμές οροφής του και η κάθετη πλάκα σύνδεσης ή γλωττίδα και αυλάκωση εξασφαλίζουν ότι παραμένει πιστή στις ρίζες του.

Εξωτερική σκαλοπάτια Shapely κάνουν ένα παιχνιδιάρικο μονοπάτι μέσα από την μπροστινή αυλή.

Κοιτάζοντας το παρελθόν και τη φθορά ενός τυπικού φοιτητικού κοινού, η Αλεξάνδρα και ο Ντέιβιντ επικεντρώθηκαν στη θέση του μελλοντικού τους σπιτιού. "Θέλαμε τον εσωτερικό χώρο, αλλά και την ευκαιρία να έχουμε μια αυλή και ένα carport - ένα καταπληκτικό μπόνους τόσο κοντά στην πόλη", λέει η Alexandra. "Θέλαμε επίσης το χρυσό retriever μας, τον Archie, να έχουμε λίγο χώρο για να προχωρήσουμε έξω".

Πορτραίτο Αλεξάνδρα και Δαβίδ με τον σκύλο τους Archie.

Αντί να επεκταθούν στον πράσινο χώρο ή να οικοδομηθούν, κράτησαν στο αποτύπωμα του σπιτιού 90 τετραγωνικά μέτρα, αλλά οργάνωσαν τα δωμάτια γύρω από το φυσικό φως, πηγαίνοντας από πέντε υπνοδωμάτια σε τρία. "Τα πάντα στο αρχικό σπίτι ήταν εσωτερικά εστιασμένα", λέει η Αλεξάνδρα. "Το σαλόνι και η κουζίνα βρίσκονταν στο κέντρο χωρίς εσωτερικό φως, γνωρίζαμε πού ήταν ο ήλιος το απόγευμα και το πρωί και ότι έπρεπε να ανοίξουμε την πίσω γωνία για να αφήσουμε περισσότερο φωτισμό στο σπίτι".

Κουζίνα Ένα απλό μείγμα υλικών διατηρεί τα πράγματα ελαφριά και φωτεινά. "Χρησιμοποιώντας το Laminex laminate στο Oyster Grey για το ξυλουργείο, κατορθώσαμε να αντέξουμε το μάρμαρο Carrara", λέει η Alexandra. "Ένα μάρμαρο με περισσότερη φλέβα επίσης λειτούργησε υπέρ μας από δημοσιονομική άποψη και προσθέτει χαρακτήρα". Η κομψή κουζίνα έχει εξοπλιστεί με άφθονο αποθηκευτικό χώρο. "Έχοντας κορυφαία ντουλάπια για πιατέλες και τραπεζομάντιλα, κανάτες και τέτοια πράγματα ήταν σημαντικά. Αν δεν σχεδιάζετε τέτοια πράγματα, δεν υπάρχει ποτέ μέρος για αυτούς". Joinery, ΕΕ Κουζίνες και ξυλουργικά προϊόντα. VJ πάνελ, VJ Plus. Planter (στο ράφι), Pop & Scott. Μάρμαρο, Μάρμαρο Plus.

Αφού μετακόμισε τις ζωντανές ζώνες προς τα πίσω, η Αλεξάνδρα εργάστηκε σε έναν τρόπο να αγκαλιάσει το φως χωρίς να κολλήσει σε ένα τυπικό κατάστρωμα Queenslander. «Δεν ήθελα να θυσιάσω τον εσωτερικό χώρο για ένα κατάστρωμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο περιστασιακά, ίσως τα σαββατοκύριακα», λέει. "Αντ 'αυτού, δημιουργήσαμε αυτή τη γωνιά στην τραπεζαρία, η οποία ανοίγει με ένα γιγαντιαίο παράθυρο με εξωτερική κλίση. Τον σπρώχνουμε πίσω και παίρνουμε ολόκληρη την προκυμαία απέναντι από το προάστιο και το απολαμβάνουμε καθημερινά". Ο Δαβίδ είναι επίσης ευτυχισμένος, προσθέτοντας: "Μας επιτρέπει να βρισκόμαστε έξω, μέσα μας. Το άνοιγμα της βορειοανατολικής γωνίας έδωσε φως σε ολόκληρο το σπίτι".

Χώρος διαβίωσης Ένα παράθυρο τοποθετήθηκε πάνω από την τηλεόραση. "Είναι πολύ ωραίο γιατί, καθώς περπατάτε στο διάδρομο, καταγράφει αυτή τη στιγμή φωτός σε μια στέγη κασσίτερου - ο χαρακτήρας Red Hill αποπνέει", λέει η Αλεξάνδρα. "Τότε περπατάτε πιο κοντά και εξαφανίζεται στον ουρανό. Ήταν σημαντικό να μην έχεις μόνο το φως, αλλά αυτές τις στιγμές". Μια έθιμη μονάδα ψυχαγωγίας στον ίδιο καπλαμά με τον πάγκο τραπεζαρίας συνδέει τους χώρους μαζί. Οι σιωπηλοί ήχοι έχουν τη μορφή ενός χαλιού Armadillo & Co και ενός καναπέ Vittoria 'Iris' από το GlobeWest. Έργα τέχνης: Παγόβουνοι Πράσινοι φωτογραφική εκτύπωση από το Aquabumps. Πλαϊνό τραπέζι "DLM", Hay.

Για να επωφεληθεί από την άποψη, η Αλεξάνδρα ήθελε αρχικά ένα νησί κουζίνας και ένα τραπέζι - αλλά σε τόσο στενό χώρο, ούτε φάνηκε δυνατόν. Έλυσε το δίλημμα δημιουργώντας ένα παγκάκι που διπλώνει από τον πάγκο του νησιού. «Το να καθίσετε εκεί το πρωί σε αυτό το φως, διαβάζοντας απλά το χαρτί, είναι εκπληκτικό», λέει.

Μπάνιο Μια κατακόρυφη διαδρομή πλακιδίων κάνει την οροφή πιο ψηλή και το μοτίβο τούβλου βοηθά να συγκαλύψει τις τοιχοποιίες - πάντοτε λίγο "μακριά" στα σπίτια των εργαζομένων. Για να χωρέσει ένα μπάνιο, η Αλεξάνδρα δημιούργησε μια υγρή ζώνη με γραμμική αποχέτευση και γυάλινη οθόνη μεταξύ του ντους και της τουαλέτας. Μπάνιο, Μπάνιο υψηλών προδιαγραφών. Σκαμπό, έπιπλα Clickon. Ντους, Astra Walker.

Μια τραγανή παλέτα γκρίζου και λευκού παίζει στο φως, ενώ η επεξεργασία της οροφής, πιέζεται επάνω όπου είναι δυνατόν, επίσης επεκτείνει οπτικά το χώρο. "Με τη δημιουργία μιας οροφής από γυψοσανίδες με σκιά P50, δημιουργήσαμε συνέχεια σε όλο το σπίτι, παρόλο που η οροφή αλλάζει επίπεδα και πλαγιές", λέει η Αλεξάνδρα.

Master bedroom Ο αρχικός κύριος στο μπροστινό μέρος του σπιτιού έχει αποκατασταθεί και να βελτιωθεί με το έθιμο κουφώματα. "Οι κάθετες αρθρώσεις κάνουν το κουφώματα να αισθάνεται σαν να είναι μέρος του τοίχου", λέει η Αλεξάνδρα. "Δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των δύο." Κρεβάτι, στο κρεβάτι. Κομοδίνο, Country Road.

Η Αλεξάνδρα και ο Δαβίδ ανέλαβαν την ανακαίνιση πέρα ​​από το πλήρες ωράριο εργασίας τους, με τον David να διαχειρίζεται το έργο. "Ήταν αρκετά hands-on, που είναι το πώς μας αρέσει", λέει η Alexandra.

Ensuite "Αυτός είναι ένας μικρός χώρος και ήταν σημαντικό να μεγιστοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερη ματαιοδοξία χωρίς να θυσιάζεται το μέγεθος της λεκάνης", λέει η Αλεξάνδρα. "Η λεκάνη αμόλυντου χάλυβα Alape" Unisono "από το Reece είναι επιτυχημένη επειδή είναι αρκετά λεπτή." Tapware, Abey.

Πολλά ένα Σαββατοκύριακο δαπανήθηκαν για να καθαρίσουν τα γουρναμάκια για πλάκες πεύκου 200 χιλιοστών, για ό, τι είναι τώρα η κουζίνα και η ζώνη διαβίωσης. "Θέλαμε να αποκαταστήσουμε μια αίσθηση κληρονομιάς", λέει η Αλεξάνδρα. «Επειδή είναι ένα μικρό σπίτι, η συνέχιση των παλαιότερων υλικών ήταν πολύ σημαντική για εμάς». Καθώς το σπίτι απογυμνώθηκε, παρουσίασε ευκαιρίες καθώς και προκλήσεις που μπορούσαν να κατευθυνθούν μόνο επιτόπου. "Ο Ally έκανε μια σπουδαία δουλειά να κρατάει μπροστά από το πρόγραμμα καθώς το πεδίο συνεχίζει να αλλάζει", λέει ο David.

Υπνοδωμάτιο Η γραμμή στέγης δίνει μια ειλικρινή περιγραφή της αρχιτεκτονικής του σπιτιού. "Ήμασταν να το γύψα αυτό το κομμάτι επάνω, αλλά αντ 'αυτού πήραμε την ευκαιρία να κάνει ένα χαρακτηριστικό από το ανώτατο όριο και το μενού" Bollard "φως από Designstuff ήταν ένας τρόπος για να γίνει αυτό», λέει η Αλεξάνδρα. Μια στήλη από περσίδες στα αριστερά του κρεβατιού παρέχει φως και ροή αέρα χωρίς να παραβιάζει την ιδιωτικότητα ή την ασφάλεια. Κρεβάτι & κομοδίνο, στο κρεβάτι.

Πολλοί από τους τοίχους έπρεπε να αντικατασταθούν απροσδόκητα, αλλά το ανώτατο όριο ήταν μια νίκη. "Ποτέ δεν αναμενόταν να έχουμε το ανώτατο όριο όσο είναι, καθώς είχε πέσει τόσο χαμηλά στο αρχικό σπίτι", λέει η Αλεξάνδρα. "Όταν το απογυμνώσαμε, βρήκαμε ένα άλλο ανώτατο όριο και ένα άλλο ανώτατο όριο πάνω από αυτό. Εμείς ξανακάλυψαμε και ανακατασκευάσαμε λίγο, και όταν ελασματοποιήσαμε, το πιέσαμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Τα μαθήματα που μαθαίνουμε "Σχεδιάσαμε για κάθε ευκαιρία ... Πάντα σκεφτήκαμε ποιος θα ζήσει εδώ μετά από εμάς, θα μπορούσαν να είναι μια νέα οικογένεια, ένας άδειος ντόπιος ή επαγγελματίες, ή κάποιο μέρος του σπιτιού θα μπορούσε να είναι ακόμη χώρος γραφείων», λέει η Αλεξάνδρα.

Η αρχική γωνιακή γραμμή του ύπνου-out εξακολουθεί να ορίζει την πλευρά του σπιτιού, λέγοντας μια ιστορία του ταξιδιού του στο παρόν. Με την ελαφριά επίπλωση του σπιτιού, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μεγεθύνονται. Έχει επίσης διατηρήσει το σπίτι ευπροσάρμοστο, έτσι ώστε το νεαρό ζευγάρι μπορεί να προσαρμοστεί καθώς η ζωή αλλάζει αμετάβλητα. «Δεν μπορώ να περιμένω να ανακαινίσω ξανά» λέει η Αλεξάνδρα. "Είναι ένας εθισμός."

Τα καλύτερα κομμάτια
" Έχοντας τη δυνατότητα να ανοίξει το πίσω μέρος του σπιτιού, έτσι είναι σαν μια εσωτερική υπαίθρια κουζίνα και τραπεζαρία", λέει ο David. «Λαμβάνοντας την άποψη αυτή και κάθονται στο τραπέζι και το πρωινό είναι ένα πράγμα που πραγματικά αγαπώ», προσθέτει η Αλεξάνδρα.

" Ο πάγκος της κουζίνας του νησιού έχει κάνει πραγματικά το σπίτι ", λέει η Αλεξάνδρα. "Δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί μέσα λόγω της έλλειψης χώρου."

" Η καμπύλη υπαίθρια ζώνη διαβίωσης με τζάκι είναι μια ωραία περιοχή συνομιλίας για να απολαύσετε με φίλους", λέει η Αλεξάνδρα.

" Αγαπώ πραγματικά το μπάνιο τελειώνει ", λέει ο David. "Τα κεραμίδια, το πέτρινο λουτρό και τα άσπρα αξεσουάρ δουλεύουν πολύ καλά μαζί, αλλά και ο χώρος στα μπάνια - δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα πιο αποτελεσματικό μπάνιο".

Για περισσότερες εργασίες της Alexandra, επισκεφθείτε την εσωτερική διακόσμηση Alexandra Macmillan.

Ετικέτες:  Παιδικά δωμάτια Κουζίνες Υπνοδωμάτιο 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close