Ένα σύγχρονο σπίτι στο Geelong που χτίστηκε σε μόλις πέντε μήνες

Ποιος ζει εδώ : Lauren και Matt Wilson, που τρέχουν Built By Wilson? τα παιδιά τους, Teddy, 6; Henry, 4; Jimmy, 2; και Vivienne, 9 μήνες - μαζί με τους cross-collie cross-cross, Elvis.

Στυλ του σπιτιού : Ένα σύγχρονο διώροφο σπίτι τριών υπνοδωματίων στο South Geelong της Βικτώριας, λίγα λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Χρονοδιάγραμμα : Το σπίτι χρειάστηκε μόλις πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί.

Προϋπολογισμός : Η Lauren και ο Matt εργάστηκαν στο έργο και δαπάνησαν περίπου $ 530k.

Για τη Lauren και τον Matt Wilson, οι οποίοι διαχειρίζονται τη δική τους οικοδομική εταιρεία στο Geelong της Βικτώριας, η ολοκλήρωση αυτού του έργου - ένα σπίτι που σχεδίαζαν να πωληθεί - και η πώληση του οικογενειακού σπιτιού τους συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα. "Αυτό ήταν μια ρητή κατασκευή", λέει ο Lauren. "Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν μόνο πέντε μήνες, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο του 2016, επειδή έπρεπε να βγούμε από το σπίτι λίγο πριν την Αυστραλία".

Βεράντα Οι συρόμενες πόρτες ανοίγουν το καθιστικό στον κήπο. Χώρος για να δημιουργήσετε καρέκλες και ένα τραπέζι προσφέρουν casual εξωτερική τραπεζαρία.

Αυτή και η Matt είχαν αγοράσει τη γη σε πλειστηριασμό - εκείνη την εποχή ένα άθλιο βικτοριανό εξοχικό σπίτι στάθηκε στο χώρο. Είχαν περάσει το πρωί της πώλησης και είδαν τις δυνατότητες της παρτίδας. «Όταν έκανα προσφορά και κέρδισα, περπατήσαμε από την πλευρά του σπιτιού και η γυναίκα εξήγησε ότι υπήρχε ένα αγροτεμάχιο της γης που ήταν αρνητική κατοχή», λέει, η οποία αναφέρεται σε κοινή γη που έχει γίνει μέρος ακίνητης ιδιοκτησίας χρόνια.

Καθιστικό Οι πρωταρχικές αποχρώσεις φωτίζονται με πολυθρόνα Jardan 'Harvest και καναπέ Andy που συνδυάζεται με οθωμανοί του Bogart Compass από το GlobeWest και εκτυπώσεις Flamingo του Stephen Ormandy από την Olsen Gallery.

Συνδυάστε αυτό με ένα αποκατάστασης αποχέτευσης που έπρεπε να μετακινηθεί για να φιλοξενήσει το κτίριο στο πίσω μέρος του συγκροτήματος - με κόστος $ 14.000 - και τα φρένα έπρεπε να εμπλακούν γρήγορα.

Αίθριο Μια ζωγραφισμένη λευκή οθόνη από τούβλα ταιριάζει με πλινθοδομή στην μπροστινή είσοδο.

Εν τω μεταξύ, το ζευγάρι ανέλαβε τον αρχιτέκτονα Ben Robertson της Tecture να σχεδιάσει ένα σπίτι που θα γίνει μέρος του υπάρχοντος streetscape. "Αν κοιτάξετε γύρω από τη γειτονιά, τα περισσότερα από τα σπίτια είναι αρκετά παλιά και υπάρχουν πολλά σπίτια των εργαζομένων", λέει ο Lauren. "Η σύντομη ενημέρωσή μου προς τον Ben ήταν ότι έπρεπε να είμαστε σύγχρονοι, αλλά δεν θέλαμε να ξεχωρίζουν πάρα πολύ. Ήθελα να είναι λευκό με παραδοσιακή οροφή".

Η αίθουσα Rumpus Ο ιδιοκτήτης σπιτιού Lauren χαλαρώνει με το μωρό Vivienne σε ένα έθιμο κάθισμα παραθύρου. "Δίνει την προσωπικότητα του δωματίου", λέει ο αρχιτέκτονας Μπεν. Μέσα από το παράθυρο είναι ένας κατακόρυφος κήπος των φυτών της Pippi. "Είχαμε το εγκαταστήσει επειδή ήταν πάρα πολύ φράχτη για να κοιτάξει έξω από το παράθυρο", λέει ο Lauren. Κουβέρτα "Souk", West Elm.

Μια άλλη σκέψη ήταν ο γείτονας στη νότια πλευρά του μπλοκ. Αυτό το ακίνητο έχει μια μικρή αυλή που η νέα κατασκευή δεν μπορούσε να επισκιάσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Τραπεζαρία Το ανοιχτό κρεμαστό κόσμημα Laal 'Conehome Stick' φωτίζει τα Shore Trails του Andrea Shaw και αναζητώντας εικόνες προς τα πάνω από την Gallery Boom του Geelong.

Ως αποτέλεσμα, ο δεύτερος όροφος του νέου σπιτιού ωθήθηκε στο βόρειο άκρο του κτιρίου. Στη νότια πλευρά του, οι φεγγίτες αντλούν φυσικό φως στην τραπεζαρία και την κουζίνα.

Τραπεζαρία Το κομψό τραπέζι Curio 'Cosmos' είναι από τα έπιπλα Clickon, σε συνδυασμό με την πρόσοψη Feelgood Designs '170' από το Livingetc.

Επειδή το σπίτι τελικά θα μεταπωληθεί, το ζευγάρι και ο αρχιτέκτονας Μπεν εργάστηκαν σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. "Ξοδέψαμε τα χρήματά μας σε περιοχές όπου πιστεύαμε ότι θα είχε το μεγαλύτερο αντίκτυπο", λέει ο Lauren.

Κουζίνα Σε μια οικογένεια έξι, δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πάρα πολλά καθίσματα! Τα κομψά σκαμνάκια "Lionel" από το Jardan περιβάλλουν έναν πάγκο του νησιού, που ολοκληρώνεται με μάρμαρο Elba από την Gallery Signorino Tile. Tapware, Astra Walker. Εκτυπώνει και έχετε γνωρίσει το βάζο της Miss Jones, το κατάστημα Goose.

"Υπάρχουν μαρμάρινα και μπρούτζινα υλικά στην κουζίνα και το μπάνιο, αλλά κρατήσαμε ένα καπάκι σε αυτό.Η επιλογή του Ben για τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα καθιστούσε πραγματικά απλή.Αγαπώ και αγαπώ που ζουν μέσα σε αυτό.Θέλαμε το σπίτι να είναι φρέσκο ​​και απευθύνονται σε μια σειρά ανθρώπων και νομίζω ότι το επιτύχαμε αυτό », προσθέτει.

Ensuite Το φυσικό φως ρέει στο μπάνιο, όπου το μάρμαρο Carrara από τον Signorino αποτελεί τη ματαιοδοξία. Τα μεταλλικά φινιρίσματα φέρουν επιπλέον oomph σε μια άσπρη παλέτα. Για το μπάνιο, οι Lauren και Matt επέλεξαν το Aware Walker tapware σε φινίρισμα Eco Brass και φώτα τοίχου από ορείχαλκο «Duomo» από το Anesthetic Design.

Για να δώσει το χαρακτήρα του σπιτιού, η Ben επαναλάμβανε στοιχεία του αρχικού κτιρίου. Η μορφή του παλιού φουσκωτού φράχτη σε βάση από τούβλα - "Θα το κρατούσαμε, αλλά το έριξε κάτω από τον άνεμο", λέει ο Lauren - διατηρήθηκε στο νέο κτίριο. Η κάθετη επένδυση χρησιμοποιείται σε διάφορα σημεία του εσωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένου του ντουλαπιού στην κουζίνα και γύρω από το τζάκι στο σαλόνι.

Η λυχνία επιτραπέζιων επιτραπέζιων λυχνιών Master Gardra του Ross Gardam είναι φουτουριστική. Το τραπέζι και το κρεβάτι "Ascot" από το GlobeWest είναι το τέλειο ταίρι για το κουβέρτα Kip & Co 'Epic' και το κρεβατάκι κοινωνίας Wanderers. Το έργο τέχνης Unicated I του Skye Jefferys από την Gallery Boom συνδέει την εμφάνιση μαζί. Μαξιλάρι και ρίψη, Κατάστημα χήνας.

Το ξύλινο δάπεδο από ξύλο Woodcut χρησιμοποιείται στην είσοδο και το μπροστινό μέρος του σπιτιού, όπου υπάρχει μια μελέτη και η κύρια κρεβατοκάμαρα. Το στιλβωμένο σκυρόδεμα είναι μια πρακτική επιλογή στους χώρους διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού δωματίου, όπου τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού παίζουν και παρακολουθούν τηλεόραση. Μια άλλη μικρή αίθουσα παιχνιδιού είναι στον επάνω όροφο, δημιουργώντας ένα χώρο που προσαρμόζεται στις αναπτυσσόμενες οικογένειες.

Μπάνιο που χρησιμοποιείται από τα παιδιά, το οποίο διαθέτει ένα κρεμαστό φως «Duomo» από το Anesthetic Design και μια λεκάνη του Cibo Design 'Fineline 2'.

"Είναι ένα πολύ εύκολο μέρος για να ζήσεις", λέει ο Lauren. "Γελάνουμε πάντα και λέμε ότι το μοναδικό πρόβλημα με αυτό το σπίτι έχει τέσσερα παιδιά!"

Η ζωγραφιά του Vivienne στην κρεβατοκάμαρα του Jessie Breakwell Nights Of Jaipur προσφέρει χρώμα πάνω από ένα κρεβάτι IKEA και ένα χαλί "Cutler" από την Kip & Co. Μαξιλάρι και κουβέρτα του μωρού, Kip & Co. Bedlinen, Κοινωνία περιπλανώμενοι

Star performer Φυσικό φως είναι ένα τεράστιο σημείο πώλησης για τους πιθανούς αγοραστές. Εδώ, η ηλιακή ακτινοβολία έχει σχεδιαστεί με αλουμινένιες πόρτες ύψους 4, 5 μέτρων σε ανοδιωμένο χάλκινο από Stegbar, μαζί με παράθυρα που ταιριάζουν σε όλο το σπίτι. Είναι διπλά τζάμια για να διατηρούν τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Εξωτερικό Το screening του κέδρου μπορεί να ανοίξει όταν το παράθυρο χρειάζεται καθαρισμό. Terrazzo πλακάκια δαπέδου από Signorino αντίθεση με το εσωτερικό του σκυροδέματος. "Αγαπούσαμε το terrazzo στα μπάνια τόσο πολύ που χρησιμοποιήσαμε και εδώ, " λέει ο Lauren.

Επίσκεψη Χτισμένο από τον Wilson. Δείτε περισσότερα από τα έργα της Tecture στο Tecture.

Ετικέτες:  Υπνοδωμάτια Κουζίνες Saln 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close