Ένας εξοχικός οίκος που συνδέεται με την ύπαιθρο

Η δημιουργία μιας σύνδεσης με τους υπαίθριους ήταν μια βασική μέριμνα για τον Travis Walton και την ομάδα αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών του για να εξασφαλίσουν ότι αυτό το αγροτικό βικτοριανό σπίτι ήταν μια πολυτελή διαφυγή που επέτρεψε στους ιδιοκτήτες να αισθανθούν μαζί με το περιβάλλον.

Μια λάμπα στο πάτωμα Greta Grossman 'Grasshopper' από την Cult κάθεται μπροστά σε γενναιόδωρα παράθυρα που παρέχουν απρόσκοπτη θέα των γηγενών ούλων, θολώντας τις γραμμές μεταξύ μέσα και έξω.

Πώς συμμετείχατε σε αυτό το έργο και ποιο ήταν το σύντομο;

Αυτή είναι η δεύτερη κατοικία που δημιουργήσαμε για αυτήν την οικογένεια. Η σύντομη επιστολή ήταν να επεκταθεί η υπάρχουσα κατοικία για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος διαβίωσης για την αυξανόμενη οικογένειά τους, ενώ ταυτόχρονα απευθυνόταν σε μια παραμελημένη κολυμβητήριο σε σχήμα νεφρού της δεκαετίας του 1970.

Στο καθιστικό υπάρχει τρίκλιτος καναπές «Freeman» του Minotti, οθωμανικός όροφος «Yang», πολυθρόνα «Glover» και χαλί Dibbets Cambré, όλα από το De De Ce.

Ποιες ήταν οι προκλήσεις του ιστότοπου και πώς τις επιλύσατε με το σχέδιό σας σχεδιασμού;

Απαιτείται προσεκτικός χωροταξικός σχεδιασμός για να εξασφαλιστεί ότι η νέα προσθήκη θα συμπληρώνει τα κοντινά εγχώρια τσίχλες. Αυτό οδήγησε τελικά το μέγεθος και το ποσοστό της νέας προσθήκης, με αποτέλεσμα μια σειρά χώρων ενιαίου πλάτους, ενιαίου πλάτους. Ο τελικός είναι ένα ανεξάρτητο κιβώτιο επενδυμένο σε ανακυκλωμένη ακατέργαστη ξυλεία Αυστραλίας Messmate τοποθετημένη στην κορυφή του εκτεθειμένου γυαλισμένου, αδρανούς δαπέδου από σκυρόδεμα.

Στον διάδρομο εισόδου βρίσκεται ένα μπουφέ Minotti 'Aylon'.

Πώς θα περιγράφατε το ολοκληρωμένο έργο και ποια είναι τα αγαπημένα σας στοιχεία σχεδιασμού;

Αυτή η κατοικία είναι ένα σύγχρονο αγροτικό καταφύγιο, ένα δεύτερο σπίτι μακριά από την κατοικία του πελάτη. Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι μινιμαλιστική με λεπτομέρεια, στιβαρή και λειτουργική, διατηρώντας παράλληλα μια ζεστή αλλά ισχυρή σύνδεση με το τοπίο. Η κατοικία απεικονίζει μια αυθεντική και ανεπιτήδευτη ερμηνεία του σύγχρονου αγροτικού σπιτιού της Αυστραλίας. Τα αγαπημένα μου στοιχεία σχεδιασμού είναι οι ισχυρές μορφές του επί τόπου σκυροδέματος, οι οποίες συμπληρώνονται εξίσου από τους φυσικούς γήινους τόνους της ανακυκλωμένης επένδυσης ακατέργαστης ξυλείας.

Πολυθρόνα "Winston" με βάση από Minotti.

Πώς ανταποκρίνεται το σπίτι στο γύρω τοπίο και στο αγροτικό περιβάλλον;

Η έμπνευση αντλήθηκε από την αφθονία της φυσικής ομορφιάς στο περιβάλλον περιβάλλον, που ενσωματώνει πολύ υφή, ακατέργαστα και ανακυκλωμένα υλικά. Αυτές οι πρώτες ύλες είναι παντρεμένες με στιλβωμένες προθέσεις για να επιτύχουν μια ισορροπημένη αισθητική που είναι κομψή, αλλά προσφέρει και μια ξεκάθαρη σύνδεση με την ύπαιθρο που συνεχώς πλαισιώνει, αντανακλά και αναφέρει το τοπικό τοπίο.

Πάνω από το νησί της κουζίνας είναι τα φώτα ανάρτησης Lambert & Fils 'Dot Line' σε ορείχαλκο. Καρέκλες τραπεζαρίας "Bertoia" από το De De Ce.

Τι νομίζετε ότι είναι η έκκληση της χώρας που ζει και ιδιαίτερα η θέση αυτού του έργου;

Παρόλο που απέχει μόνο μια ώρα με το αυτοκίνητο από τη Μελβούρνη, αυτό το στυλ της ζωής στη χώρα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σπιτιού να ξεφύγουν από την καθημερινή κίνηση της πόλης και να αποσυνδεθούν. Η έκκληση είναι να έχουμε χρόνο για να βγάλουμε τα πράγματα και να δημιουργήσουμε σύνδεση στο οικογενειακό σπίτι ενώ περιβάλλεται από φυσική ομορφιά. Μετά από όλα, ο χρόνος είναι η σύγχρονη πολυτέλεια. traviswalton.com.au

Ο καναπές Minotti Freeman και ο οθωμανός γύρω από το Yang κάθονται στο χαλί Dibbets Cambré από το De De Ce

Ετικέτες:  Υπνοδωμάτια Χριστούγεννα Διακόσμηση 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close