Ένα ινώδες εξοχικό σπίτι στο Avalon έλαβε μια οικογενειακή ενημέρωση

Ποιος ζει εδώ : Jenny Geeves, ασφαλιστής για μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής. ο σύζυγός της John, ένας υδραυλικός? κόρες Sophie, 21, και Chloe, 17? και η Λίλι, μια κολοκύθα.

Στυλ του σπιτιού : Ένα σκοτεινό εξοχικό σπίτι της δεκαετίας του '50 στις βόρειες παραλίες του Σίδνεϊ που έχει μετατραπεί σε μια ελαφριά όαση τεσσάρων υπνοδωματίων.

Χρονοδιάγραμμα : Η Jenny και ο Γιάννης αγόρασαν το σπίτι το 2003 και ανατέθηκε η αρχιτέκτονα Rachel Hudson το 2013. Το έργο δόθηκε σε δύο φάσεις συνολικού μήκους 22 μηνών και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Προϋπολογισμός : Ο τελικός προϋπολογισμός για την ανακαίνιση ήταν περίπου 800.000 δολάρια.

Μερικές φορές, η ζωή ρίχνει μια καμπύλη μπάλα, η οποία αναγκάζει ακόμα και τα καλύτερα σχέδια να αλλάξουν. Τέτοια ήταν η περίπτωση της Jenny και του John Geeves, οι οποίοι, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, έχτισαν μια εκπληκτική κατοικία στην πλαγιά του λόφου στο Newport στις βόρειες παραλίες του Σίδνεϊ.

"Ήταν ένα πανέμορφο σπίτι με χωριστά σπίτια με καταπληκτική θέα των ωκεανών και των θάμνων και ένα υπέροχο δέντρο τσίχλας που μεγαλώνει μέσα από το πίσω τράπουλα", λέει η Jenny. "Πολλή καρδιά και ψυχή μπήκαν στο σχέδιο."

Εξωτερική οροφή από πριονωτή προέκταση, κατασκευασμένη από χαλύβδινο χάλυβα Lysaght Custom και από βαμμένο Colorbond Dune, έχει παράθυρα με βόρεια όψη. Εξωτερική επένδυση από τσιμέντο ινών Nuline, BGC.

Στη συνέχεια, το 1997, η πρώτη κόρη Sophie του ζευγαριού γεννήθηκε πρόωρα, αφήνοντάς την με σημαντικές αναπηρίες. Και καθώς η Σόφι πήγε στην ηλικία, η Τζένη και ο Ιωάννης συνειδητοποίησαν ότι το σπίτι των ονείρων τους είχε την ικανότητα να γίνει εφιάλτης.

"Η Σόφι έχει εγκεφαλική παράλυση και χρησιμοποιεί ένα σκελετό, έτσι ώστε οι σκάλες να παρουσιάζουν μια πραγματική πρόκληση γι 'αυτήν", λέει η Jenny. "Μέχρι τη στιγμή που ήταν περίπου πέντε, συνειδητοποιήσαμε ότι οι φυσικές δυνατότητές της δεν πρόκειται να βελτιωθούν, οπότε ξεκινήσαμε να αναζητούμε ένα μονοκατοικία που θα ήταν πιο φιλικό προς το χρήστη".

Πλαίσιο Οι πόρτες που στοιβάζονται απομακρύνονται για να συνδέσουν το σπίτι με την καλυμμένη περιοχή διασκέδασης. "Δεν θέλαμε τον ήλιο να μας χτυπάει ενώ βρισκόμαστε εδώ", λέει ο ιδιοκτήτης Jenny.

Όσο πιο όμορφο ήταν το σπίτι τους, η οικογένεια - η οποία μέχρι τότε είχε επεκταθεί για να συμπεριλάβει την κόρη Χλόη, τώρα 17 ετών - ήταν έτοιμη να μετακομίσει σε κάτι που θα ήταν ευκολότερο για όλους να ζήσουν μέσα. "Δεν μου άρεσε να το αποχαιρετήσω, "παραδέχεται η Jenny.

Το 2003, πηδούν στην ευκαιρία να αγοράσουν ένα fibro μονοκατοικία στο κοντινό προάστιο του Avalon. Το σπίτι των τριών υπνοδωματίων ήταν αρκετά μικρό και σκοτεινό - αλλά ήταν επίσης 500 μέτρα από την παραλία και την τοπική εμπορική λωρίδα και, το πιο σημαντικό, σε ένα επίπεδο μπλοκ χωρίς βήματα μέσα ή έξω.

Η κουζίνα Τζένη και Ιωάννης επέλεξαν ένα πιάτο Corian και ενσωματωμένο νεροχύτη στο Glacier White. Το ντουλάπι είναι Dulux Vivid White, όπως και όλοι οι τοίχοι και οι οροφές. Μια συρόμενη αντικατοπτρίζουσα πλάκα επιτρέπει να περάσετε τα πιάτα ανάμεσα στην κουζίνα και την αποθήκη. Δίσκος Bimala, Inartisan. Φούρνος, Smeg. Ψησταριά φυσικού αερίου Highland, κερδοφόρες συσκευές.

Η οικογένεια Geeves προχώρησε με τη γνώση ότι θα πρέπει να ανακαίνιση στο εγγύς μέλλον, αλλά χρειάστηκαν άλλα 10 χρόνια για να ξεκινήσουν τελικά τη διαδικασία.

"Η Sophie είχε πολλά [ιατρικά] ραντεβού από νωρίς και σίγουρα δεν ήταν εύκολος χρόνος", λέει η Jenny. "Κάνοντας την ανακαίνιση ήταν κάτι που πήγε στην backburner μέχρι που είχαμε λίγο περισσότερο χώρο στη ζωή μας για να μπορέσουμε να το σκεφτούμε». Επίσης, μας πήρε λίγο χρόνο για να βρούμε έναν αρχιτέκτονα που νιώσαμε άνετα και που μοιράστηκε το στυλ μας . Όταν γνώρισα την Rachel Hudson, είπα στον Ιωάννη: «Νομίζω ότι βρήκαμε τελικά τον σύνδεσμο που μας λείπει».

Τραπεζαρία Σημαντικά κομμάτια σε φυσικά υλικά περιλαμβάνουν το τραπέζι Mark Tuckey. κρεμασμένο φως και τοίχο, τα τελευταία δύο από τους Les Interieurs. Caravaggio 'P3' μενταγιόν και CH24 Wishbone καρέκλες, όλα Cult. Μπαρ σκαμπό, Les Interieurs. Καλάθι, σπίτι του Manyara.

Έχοντας περιμένει για τόσο πολύ καιρό, το ζευγάρι είχε μια σαφή ιδέα για το τι ήθελαν. Το φυσικό φως ήταν το κλειδί. Ήταν επίσης μετά από περισσότερο χώρο, συμπεριλαμβανομένου ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και καθιστικό, μια καλυμμένη υπαίθρια χώρο διασκέδασης και μια πισίνα.

"Αν και η παραλία βρίσκεται κοντά, η Sophie μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη, γι 'αυτό θέλαμε να μπορεί να κολυμπήσει στο σπίτι και να απολαύσει τον εαυτό της", λέει η Jenny.

Χώρος διαβίωσης "Είναι υπέροχο όταν έχουμε φίλους, καθώς μπορούμε να καθίσουμε εδώ, ενώ τα παιδιά βγαίνουν έξω ή παρακολουθούν τηλεόραση στο οικογενειακό δωμάτιο", λέει η Jenny. Αυτή η ζώνη μπορεί να χωριστεί από την τραπεζαρία με εσωτερικές συρόμενες πόρτες και, όπως και στο νέο περίπτερο, τα δάπεδα είναι γυαλισμένο σκυρόδεμα με καθαρό στεγανωτικό. Καναπέδες Gervasoni "Ghost" από την Anibou. Καφετιέρα και καλάθι από το Les Interieurs. Χαλιά, Διεθνές Δάπεδα Αυστραλίας. Μαξιλάρια και ρίξτε, Saarde. Πλάκα και αγγείο, Art Arthouse Co.: Τα πιο σκοτεινά ωράρια από τον Angus Martin, Όλα τα πάντα 3 από την Antonia Mrljak.

Η λύση της Ρέιτσελ ήταν να σχεδιάσει μια νέα επέκταση κατά μήκος του ανατολικού ορίου του μπλοκ των 1000 τετραγωνικών μέτρων, με μια εντυπωσιακή οροφή πριονωτή (εμπνευσμένη από τη γκαλερί Dia: Beacon στη Νέα Υόρκη) για να αξιοποιήσει τον βόρειο ήλιο.

Αυτό το νέο περίπτερο - το αποτέλεσμα μιας κατασκευής 15 μηνών που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2014 - στεγάζει ένα δεύτερο καθιστικό, τραπεζαρία, γραφείο στο σπίτι, κουζίνα και αποθήκη και ανοίγει σε μια διασκεδαστική περιοχή και πισίνα.

Κύρια κρεβατοκάμαρα από ξύλο πεύκου V-groove χρησιμοποιούνται επίσης στους τοίχους για να προσθέσετε υφή, ενώ το αμερικανικό δάπεδο από δρύινα άλατα ασβεστοποιείται για ένα χαλαρό φινίρισμα. Η Jenny γύρισε στο Les Interieurs για το κρεμαστό φως, το κομοδίνο και το σκαμνί, καθώς και για την επιλογή του έργου τέχνης, High As Hope από την Antonia Mrljak. Όσον αφορά την άποψη, "Τα κρεβάτια κήπων σχεδιάστηκαν από την Gardenvogue Φυτοκομία μετά από κάθε στάδιο της ανακαίνισης", λέει ο αρχιτέκτονας Rachel Hudson. Bedlinen, Phimister Brown. Μαξιλάρι αχιβάδας, Inartisan. Χαλιά, Διεθνές Δάπεδα Αυστραλίας.

Το υπάρχον εξοχικό σπίτι αναμορφώθηκε επίσης επτά μήνες από τον Μάιο του 2017 για να συμπεριλάβει ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, ensuite και πλυντήριο. Οι ανάγκες της Sophie έχουν φιλοξενηθεί απόλυτα σε όλο το σπίτι, με ευρύτερες πόρτες και διάδρομους.

"Επίσης, δεν σκοπεύαμε να χτίσουμε μια κύρια σουίτα στο υπνοδωμάτιο, γιατί ήθελα η Sophie να έχει πρόσβαση σε κάθε μέρος του σπιτιού", εξηγεί η Jenny.

Οικογενειακή περιοχή Ο καναπές Frankie από το Fanuli είναι βαθύ και άνετο. Τα τραπέζια καφέ, τα καλάθια για τον τοίχο και το κρεμαστό τοίχο είναι όλα από το Les Interieurs. Χαλιά, Διεθνές Δάπεδα Αυστραλίας.

Ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά της στη νέα επέκταση είναι οι εσωτερικές συρόμενες πόρτες, οι οποίες επιτρέπουν την απόλυτη απενεργοποίηση των διαφορετικών περιοχών εάν είναι επιθυμητό. "Ή μπορείτε να το αφήσετε ανοιχτό, όπως κάνουμε το 99, 9% του χρόνου", λέει με γέλιο.

Όσον αφορά τους εσωτερικούς χώρους, η σύντομη περιγραφή του ζευγαριού ήταν για εύρωστα, φυσικά υλικά που θα γήρανναν με χάρη, εξ ου και το ξύλο και το σκυρόδεμα. Ζήτησαν επίσης μια κατά κύριο λόγο λευκή παλέτα, ισορροπημένη με κομμάτια επιλεγμένα από την Rachel και την εσωτερική σχεδιάστρια Pamela Makin της Les Interieurs.

Μπάνιο Μπάνιο Υποστρώματα, μια λεκάνη από Classic Concrete Co και δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Tapware, Phoenix Tapware.

"Έχουμε μια μεγάλη πίδακα πράσινου από τον τροπικό κήπο, οπότε δεν χρειαζόμαστε άλλο χρώμα μέσα", λέει η Jenny. Η λεκάνη του σκυροδέματος στη νέα τους κατοικία δεν ήταν εύκολη απόφαση. "Μου αρέσει το δάπεδο από σκυρόδεμα, αλλά δεν ήξερα ότι θα αγαπώ μια συγκεκριμένη λεκάνη", λέει. "Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να το συνηθίσω, για να είμαι ειλικρινής, αλλά νομίζω ότι είμαι εκεί, αλλά το αγαπά ο John".

Με την ανακαίνιση, αυτή η οικογένεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη με το φωτεινό, άτυπο σπίτι της παραλίας. "Τον αγαπάμε", λέει η Jenny. "Εξυπηρέτησε σίγουρα το αίτημά μας για χώρο και φως - τόσο πολύ ώστε η Sophie να διαμαρτύρεται μερικές φορές ότι είναι πολύ φωτεινό!"

Το δωμάτιο του Sophie "Το υπάρχον παράθυρο με γωνιακό κόλπο ανοικοδομήθηκε με ορθογώνιες [κάθετες] γεωμετρίες, νέα παράθυρα, κουφώματα και έθιμο ταπετσαρίες", λέει η Rachel. Φως κρεμαστό, Les Interieurs. Μαξιλάρια, Inartisan.

Διδάγματα

"Η διάσπαση του έργου σε δύο στάδια ήταν ένα επίδομα", λέει η Jenny. «Δεν χρειαζόταν να βγούμε έξω κατά τη διάρκεια της κατασκευής, πράγμα που μας έσωσε χρήματα και σήμαινε ότι είμαστε διαθέσιμοι για να πάρουμε αποφάσεις. Σημαίνει επίσης ότι είχαμε χρόνο να ξανασκεφτούμε τα σχέδια όταν άλλαξε η ανάγκη μας για ένα ξεχωριστό γραφείο στο σπίτι, τα δωμάτια για να πάρετε μια καλύτερη έκβαση για την κύρια κρεβατοκάμαρα.Η συμβουλή μου σε άλλους ανακαινιστές είναι να είναι ανοιχτό να αλλάξει και να μην βιαστούμε τα πράγματα στην αρχή μόνο για να ξεκινήσετε ».

Fibre fest Ανακατέψτε το με μια διατομή φυσικών υλικών σε οργανικά σχήματα. Πάρτε το βλέμμα (δεξιόστροφα από τα αριστερά) Ay Φωτιζόμενη 'Z2 ξανθό' βαμβακερό κάλυμμα κρεμαστό φως, $ 900, Spence & Lyda. Πιάτα Mango, 13, 95 δολάρια το καθένα, House of Orange. Μαξιλάρι Daou στο Ελεφαντοστού, $ 49, Ελευθερία. Bimala δίσκο σερβιρίσματος, $ 149, Inartisan. Yuli διακοσμητική πλάκα τοίχου, $ 145, Barefoot Gypsy. Πορτοφόλι φυσικό χαλί, $ 249, Matt Blatt.

Δείτε περισσότερα από το έργο του αρχιτέκτονα Rachel Hudson στη Rachel Hudson. Δείτε το χαρτοφυλάκιο Les Interieurs στο διαδίκτυο στο Les Interieurs. Ο οικοδόμος για αυτό το έργο ήταν ο Matthew Dampney στο Dampneys. Βοήθεια σχεδιασμού από την Althea Tennant.

Προβολή γκαλερί 10 πανέμορφες παραλίες

Ετικέτες:  Κουζίνες Ανακαίνιση Χριστούγεννα 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close