Μια οικογένεια-οικογενειακή επέκταση bouquets της Northcote

Ποιος ζει εδώ : Myer Scott, οικοδόμος που τρέχει MLS Built? η γυναίκα του; τους δύο εφήβους τους. ένας παππούς; και labradoodles Ted και Sugar.

Στυλ του σπιτιού : Ένα μπανγκαλόου του 1930 στην πεντακάμπη του Northcote της Μελβούρνης. Μια επέκταση διπλού ύψους προστέθηκε για μια ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία και χώρο διαβίωσης, ενώ ένα καταφύγιο για ενήλικες είναι επάνω. Δημιουργήθηκε επίσης ένα στούντιο διαμέρισμα.

Χρονοδιάγραμμα : Ο σχεδιασμός και ο σχεδιασμός χρειάστηκαν τέσσερις μήνες, ενώ ο νέος 10 μήνες.

Προϋπολογισμός : Ο προϋπολογισμός για αυτό το έργο ήταν περίπου $ 600k.

Μπορεί να υπάρχουν πολλά οφέλη για την κατανομή ενός οικογενειακού σπιτιού με παππούδες και γιαγιάδες - για ζευγάρια ζωντανά, για έναν. Αλλά για τη Myer Scott και την οικογένειά του, η κατοχή της γιαγιάς των παιδιών ζωντανά σε ένα ξεχωριστό διαμέρισμα στούντιο στον κήπο του σπιτιού τους στο βορειοανατολικό προάστιο της Northcote της Μελβούρνης, σήμαινε ότι ήταν αρκετά κοντά για να βοηθήσουν και να αλληλεπιδρούν όταν χρειαζόταν.

"Η συμβίωση με ένα παλαιότερο μέλος της οικογένειας δίνει στα νεότερα μέλη μια αίσθηση γαλουχήματος, σεβασμού και ενσυναίσθησης για τους ώριμους λαούς", λέει ο ιδιοκτήτης οικοδόμος Myer, ο οποίος τρέχει το MLS Built.

Πρόσοψη Η παραδοσιακή πρόσοψη του μπανγκαλόου και η πρόσοψη του κόκκινου τούβλου προσφέρει μια ισχυρή και σημαντική σύνδεση με την ιστορία της περιοχής, η οποία ήταν κάποτε η μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής τούβλων στη Βικτώρια.

Όταν σχεδίαζε τη δεύτερη φάση των ανακαινίσεων στο σπίτι της οικογένειάς του - η πρώτη φάση ήταν οι αρχικές ανακαινίσεις το 2003, όταν αγόραζαν το σπίτι - η προτεραιότητα ήταν ο κοινόχρηστος χώρος αρκετά μεγάλος για να μοιραστεί η οικογένεια, καθώς και μια καλύτερη σύνδεση μεταξύ την κύρια κατοικία και την ξεχωριστή κατοικία.

"Η επέκταση σήμαινε ότι θα κερδίσαμε περισσότερο εσωτερικό χώρο, αλλά θα χάσαμε λίγο έξω", λέει ο Myer. «Ξέραμε ότι το άνοιγμα του σπιτιού θα συνέχιζε να κάνει και τις δύο περιοχές να αισθάνονται ευρύχωρες», ήταν ζωτικής σημασίας η επέκταση, η πισίνα και το outhouse να λειτουργούν και να ρέουν στο σύνολό τους ».

Εξωτερική επέκταση και η έξοδος έχει οδηγήσει σε ένα μεγάλο σαλόνι και μια καλύτερη σύνδεση με τον κήπο και ξεχωριστό διαμέρισμα στούντιο. Ένα κατάστρωμα, με μια ρύθμιση από την υπαίθρια κομψότητα, ρέει μεταξύ των κατοικιών.

Το μειονέκτημα ότι είναι ιδιοκτήτης-οικοδόμος είναι προφανές - η δέσμευση για έργα άλλων πελατών καθυστερεί τη δουλειά σας. Το αντίθετο είναι ότι το να είσαι υπό τον έλεγχό σου παίρνει ακριβώς αυτό που θέλεις.

«Αγαπάμε τη ζωντανή μουσική, την παμπ και την καφετέρια», λέει ο Myer. "Όταν λοιπόν ο περισσότερος χώρος διαβίωσης έγινε η πρώτη μας προτεραιότητα, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε, αλλά να παραμείνουμε και να δημιουργήσουμε ένα ακίνητο σε αντίθεση με οτιδήποτε υπάρχει στη γύρω περιοχή".

Πισίνα Οι όψεις του γειτονικού πάρκου από τον πρώτο όροφο υπαγορεύουν τις μάζες του γυαλιού στην προέκταση. Για την οθόνη χρησιμοποιήθηκε σκληρό ξύλο σκληρού ξύλου.

Στηριζόμενη στην αρχική τοποθεσία του Northcote Brickworks, η οποία είναι τώρα πάρκο, το οικόπεδο κληρονομιάς του μπανγκαλόου του παραδοσιακού weatherboard και του κόκκινου τούβλου προσφέρει μια ισχυρή και σημαντική σύνδεση με την ιστορία της περιοχής, η οποία ήταν κάποτε η μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής τούβλων στη Βικτώρια.

Δάπεδο Μια υπαίθρια κουζίνα με μπάρμπεκιου BeefEater δημιουργεί έναν διάδρομο ανάμεσα στο σπίτι και στο διαμέρισμα στούντιο. Η παλέτα από σκυρόδεμα, κόκκινο τούβλο και μαύρο ξύλο συνεχίζει μέσα.

«Όταν αγοράσαμε το σπίτι, ήταν ανέφικτο», λέει ο Myer. "Αλλά χάσαμε τις παλιές γοητείες και τα χαρακτηριστικά εποχής της, όπως τα παράθυρα του προβολέα και την πρόσοψη του κόκκινου τούβλου. Κατασκεύαζαν την ξεχωριστή αίθουσα στον κήπο και την πισίνα την εποχή εκείνη, προμηθεύοντας αναγεννημένα κόκκινα τούβλα Northcote συμπληρώνοντας τα χαρακτηριστικά της κληρονομιάς. Έτσι φάνηκε προφανές ότι οποιαδήποτε μελλοντική ανακαίνιση του σπιτιού θα έπρεπε να περιλάβει χρονικές πινελιές.

Κουζίνα και καθιστικό Το κατώφλι από το δάπεδο μέχρι την οροφή από το Classic Joinery καταλήγει στο εξωτερικό του σπιτιού και δίνει ένα εντυπωσιακό σκηνικό στον άνετο χώρο διαβίωσης. Το φως μενταγιόν «Jasper», Σχετικά με το διάστημα.

Η ιδιοκτησία απευθύνθηκε επίσης στην οικογένεια για τη μοναδική της εγγύτητα στο καταπράσινο πάρκο - ένα πραξικόπημα για ένα αστικό σπίτι τόσο κοντά στο CBD, περίπου επτά χιλιόμετρα μακριά. "Τα εκπληκτικά δέντρα και ο ανοιχτός χώρος στο πίσω μέρος είναι ένα πολύτιμο λίθος - είναι το μυστικό του ακινήτου και το εκτιμούμε καθημερινά", λέει ο Myer. "Ήμασταν πρόθυμοι να επωφεληθούμε από τον πράσινο χώρο και να αυξήσουμε τις απόψεις των κορυφαίων δασών από τον πρώτο όροφο της νέας επέκτασης".

Λεπτομέρειες Τα ταπεινά κόκκινα τούβλα στηρίζουν ένα νησί χάλυβα από τον Wade Fab.

Λίστα επιθυμιών της Myer

  • Σεβαστείτε την αρχική κατοικία και το σκηνικό "Η κληρονομιά της ιδιοκτησίας είναι ξεχωριστή και δεν θέλαμε τη νέα επέκταση να την επισκιάσει".
  • Διατηρήστε το απλό αλλά σημαντικό "Αυτό έγινε το σύνθημά μας. Οι χώροι έπρεπε να είναι πρακτικοί αλλά και γεμάτοι στυλ, έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να αισθάνεται άνετα και ευπρόσδεκτα".
  • Μια παλέτα από γήινες αποχρώσεις και ακατέργαστες υφές "Ακολουθήσαμε αυτό σε όλους τους νέους εσωτερικούς χώρους για να συνδέσουμε με τις παραδοσιακές επιφάνειες που χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό".

Η αιχμηρή πίσσα της αρχικής οροφής του σπιτιού οδήγησε την επέκταση, σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Hazel Porter. Με θέα από το μπροστινό μέρος της ιδιοκτησίας, οι ισχυρές χαλύβδινες γραμμές της επέκτασης ανεβαίνουν πάνω από τις χλωμό κυματοειδείς επιφάνειες στο προσκήνιο, αντανακλώντας τις αρχικές γραμμές στέγης με ευχάριστη αισθητική.

Χώρος διαβίωσης και τραπεζαρίας Τα χαρακτηριστικά του σκυροδέματος σε όλη την έκταση, όπως το γυαλισμένο λειανθέν δάπεδο από σκυρόδεμα, προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη βιομηχανική πινελιά. Σχέδιο έργου: Sail Study # 1 από τον Maximilian Daniels, ευγενική προσφορά της Gallery Piermarq.

Στο πίσω μέρος, η σύγχρονη χαλύβδινη κατασκευή παίρνει το προβάδισμα, κάνοντας μια δήλωση με εντυπωσιακό σχεδιασμό κορυφής και τεράστιους πίνακες από γυαλί. "Το άνοιγμα της πλάτης με γυαλί και συρόμενες πόρτες ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τη σύνδεση του διαμερίσματος στούντιο με τον κύριο χώρο διαβίωσης", λέει ο Myer. "Το κατάστρωμα τρέχει τώρα μεταξύ των δύο κτιρίων, κάνοντας το να αισθάνεται σαν ένα ατελείωτο διάστημα".

Στον πρώτο όροφο, η οικογένεια τράβηξε το άλλο βασικό μέρος της έκτασης - θέα στο πάρκο. Τα δέντρα κορυφής αντανακλώνται στο ποτήρι της στέγης της κορυφής, ενώ ένα μπαλκόνι με θέα βλέπει από την κύρια κρεβατοκάμαρα μια αδιάκοπη θέα.

Living και τραπεζαρία Το κλειδί για την επιτυχία αυτού του reno είναι το πώς η Myer χρησιμοποίησε συμπληρωματικές και αντίθεση αποχρώσεις στα έπιπλα για να προσθέσει ζεστασιά και υφή. Ένας φιλόξενος καναπές σκουριάς ήταν ένα vintage find, ενώ το τραπέζι "Barnes" είναι από το GlobeWest, όπως και οι καρέκλες. Η αφίσα Bally vintage προέρχεται από την Letitia Morris. Το χαλί "Madison", Η συλλογή χαλιών.

Τα υλικά εξωτερικού χώρου - μπαλκόνια από χάλυβα και πετασμένες ράβδους, καθώς και κολώνες νησιού από τούβλα - συνεχίζονται στο εσωτερικό, ενώ τα βιομηχανικά σκυροδέματα τελειώνουν μέχρι τα μπάνια. "Πολλά από τα υλικά που επιλέξαμε για τους εσωτερικούς χώρους ήταν ένα πείραμα και εμπνεύστηκαν από υλικά που συχνά παρατηρούνται σε τοπικά καφέ, παμπ και εστιατόρια", λέει ο Myer, ο οποίος έλαβε επίσης έμπνευση από τις τροφές Instagram όπως @contempostudio_ και @designersmind.

Ensuite Η μεγάλη, λεπτή master υπνοδωμάτιο ensuite εκτείνεται σε όλο το πρώτο όροφο. Μια στέγη κορυφής και τα παράθυρα προσθέτουν το δράμα και την αίσθηση του χώρου. Πλακάκια, Γκαλερί πλακιδίων Delucia. Καθρέπτες, καθρέφτης καθρέπτη.

Λόγω της ποσότητας γυαλιού στην επέκταση, η τοποθέτηση των πίσω πορτών του δημιούργησε μια πρόκληση. Ευτυχώς, η ομάδα κατασκευής της Myer στο MLS Built, μαζί με τις καινοτομίες τζάμια ακεραιότητας, ξεπέρασαν την περίπλοκη διαδικασία χωρίς σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό.

Υπνοδωμάτιο για παιδιά Το κρεβάτι συνήθειας με lofts από το MLS Built κάνει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χώρου, ενώ τα beanbags από τον Mark Tuckey μετατρέπουν την περιοχή κάτω σε μια ωραία ημέρα. Το μαύρο ξύλινο δάπεδο είναι κατασκευασμένο από Woodcut.

Στο εσωτερικό, ωστόσο, υπήρξαν μερικές παραλλαγές στα σχέδια - για παράδειγμα, το νησί της κουζίνας. "Αρχικά, το νησί έπρεπε να έχει πλευρές από χάλυβα και χαλύβδινη κορυφή, αλλά λόγω του βάρους, του σχήματος και της πρόσδεσης καθισμάτων γύρω από τις πλευρές, πήγαμε αντί για τούβλα", λέει ο Myer. Αυτή η τελευταία λεπτή αλλαγή έχει προσθέσει ένα άλλο στρώμα ακατέργαστης υφής στο εσωτερικό και συνδέεται με τα στοιχεία της κληρονομιάς.

Μελέτη Η κουζίνα στο παλιό σπίτι αναδιαμορφώθηκε ως γραφείο-μελέτη. Το ράφι εμφανίζει οικογενειακές φωτογραφίες και η πινακίδα Echopanel είναι ένα χρήσιμο μέρος για να δείξει τα έργα τέχνης και τα χαρτιά των παιδιών.

Όσο για το πιο δαπανηρό στοιχείο της κατασκευής, η απάντηση της Myer ήταν: "Ο χρόνος μας δεν με ενοχλεί, μου αρέσει η διαδικασία σχεδιασμού και ανακαίνισης και ήταν πολύ ενθουσιασμένος που πήρα αυτή την πρόκληση αλλά αντίθετα με την δουλειά μας με τους πελάτες, δεν έχουν αυστηρό χρονοδιάγραμμα ή προδιαγραφές τελικής επεξεργασίας - και υπήρξε σημαντική εργασία με την έρευνα προϊόντων και την προμήθεια υλικών. "

Κύρια κρεβατοκάμαρα Το μαύρο 'τείχος' είναι στην πραγματικότητα το πίσω μέρος του περιπτέρου και στεγάζει τον κλιματισμό. Η ελάχιστη διακόσμηση στον υπόλοιπο χώρο επιτρέπει την προβολή της προβολής στο επίκεντρο. Χαλί, Επιλογές Δάπεδα. Rabbitgirl γλυπτική, Gillie και Marc.

Έχει το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο; Απολύτως. "Καθιστώντας στο καλαμπόκι καναπέδες σκουριάς, τα παιδιά και τα σκυλιά από την πλευρά μας, αυτό είναι το αγαπημένο μας σημείο", λέει ο Myer. "Με το πίσω μέρος του σπιτιού πλήρως ανοιχτό, κοιτάζοντας προς την περιοχή της πισίνας προς το πάρκο ενώ ακούτε τους παπαγάλους ... θα μας βρείτε πάντα εκεί!"

Πάρτε το βλέμμα (δεξιόστροφα από τα αριστερά) τραπέζι "Barnes", 3455 δολάρια, Globe West, GlobeWest. 'San Selmo' αποκατασταθεί τούβλο, $ 1995/1000, Austral Bricks. 'Wash & Wear' εσωτερική βαφή στο Domino, $ 48.55 / 1L, Dulux. Προκατασκευασμένο ξύλινο δάπεδο στο ηφαίστειο, από $ 110 / τ.μ., Woodcut.

Διδάγματα

"Χύσαμε το τσιμεντένιο πάτωμα στο ισόγειο το χειμώνα και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να θεραπεύσουμε! Αυτό προκάλεσε μια απροσδόκητη καθυστέρηση περίπου τριών εβδομάδων.Θα μπορούσαμε να το προγραμματίσαμε καλύτερα", λέει ο Myer.

Δείτε περισσότερα από τα έργα του Myer στο MLS Built. Ο αρχιτέκτονας του έργου ήταν ο Hazel Porter της Αρχιτεκτονικής Hazel Porter, Επισκεφθείτε τους στυλίστες ιδιοκτησίας στο The Style Estate Stylist.

Ετικέτες:  Υπνοδωμάτιο Μπάνιο & Πλυντήριο Κουζίνες 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close