Ένα σπίτι πολιτιστικής κληρονομιάς παίρνει μια τολμηρή αναμόρφωση από τον Κένεντι Νολάν

Οι Μελμπρουνιάνοι Η Σάρα και ο Μπεν είναι γονείς τεσσάρων - μια μεγάλη φυλή αυτές τις μέρες. Αν και ο χρόνος είναι ακόμα ένας τρόπος να φανταστεί κανείς ένα μέλλον στο οποίο όλες οι τέσσερις από τις κόρες τους - Lucy, οκτώ, Charlotte, έξι, Amelia, τέσσερις και Isobel, δύο - θα ήταν ενήλικες που ζουν στο οικογενειακό σπίτι ήταν αρκετά κίνητρο για ζευγάρι να ξεκινήσει μια εκτενή ανακαίνιση.

Οι λεπτομέρειες της Edwardian κάθονται άνετα παράλληλα με τα μοντέρνα κομμάτια σχεδιαστή. Επιτραπέζια λάμπα Oluce Atollo, Euroluce. Πίνακας αντίκες κονσόλας, Αντίκες Miguel Mereilles. Τέχνη από τον James Geer. Οι διπλές πόρτες οδηγούν στο τυπικό σαλόνι. Τοπικός ήρωας: Κρεμαστό φως Mee Arch με κώνοι, 1552 δολάρια, LAAL.

Υπάρχει χώρος παιχνιδιού εν αφθονία για τον Isobel (αριστερά), την Amelia και τις αδελφές του σε αυτό το υπέροχα ανανεωμένο σπίτι. Ένα τείχος dado τοίχου, ζωγραφισμένο Bristol Shadowy Evergreen, ορίζει το
νέα επέκταση. Το χαλί SuperTuft Escape σε Chase βοηθά στη μείωση του θορύβου.

Η Σάρα και ο Μπεν αγόρασαν το σπίτι γύρω στο 1905 στο εσωτερικό νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης το 2012, που έπεσε για τα χαρακτηριστικά της εποχής της Εδουαρδιανής και τα γενναιόδωρα δωμάτια. Αναγνώρισαν επίσης τις δυνατότητές τους να εξελιχθούν σε ένα μακροπρόθεσμο σπίτι για την οικογένειά τους. Το 2013, το ζευγάρι συναντήθηκε με τον αρχιτέκτονα Rachel Nolan του Kennedy Nolan και άρχισε να σχεδιάζει πώς να στηρίξει το σπίτι τους.

Τυπικό αλλά όχι στραγγαλισμένο, το σαλόνι περπατά τη γραμμή μεταξύ σύγχρονου και παραδοσιακού όμορφα. Καναπέ Alfred, Τζάρνταν. Φωτιστικό δαπέδου Flos 'IC, Euroluce. Gubi 'Mategot' καροτσάκι ποτών, έπιπλα Luke. Έργα του Λουκά Σισμπέρ. Ο πολυέλαιος είναι πρωτότυπο στο σπίτι. Λευκά κουρτίνες, Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα James Dunlop. Μηνιαίο τραπεζάκι καφέ, Περιοχή. Σχεδίαση αγορών: Πολυθρόνες Redondo, από $ 5395 το καθένα, Έπιπλα Hub.

Το πρώτο πράγμα που πήγε ήταν μια κακώς σχεδιασμένη επέκταση του 1980 στα πίσω. "Ήταν άσκοπα ψηλά, μαυρίζει έξω τον κήπο και διέκοψε τη ροή του σχεδίου, " λέει η Rachel. "Ήταν σημαντικό για τη Σάρα και τον Μπεν ότι το σπίτι να γεμίσει με φυσικό φως και ότι η αυλή με νότιο προσανατολισμό να λαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο ήλιο και επιθυμούσαν να διατηρήσουν τα σημαντικά χαρακτηριστικά της κληρονομιάς του σπιτιού".

Η υφή και η επένδυση είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα από μάρμαρο Elba και Calacatta από το RMS Stone. Ο πίσω πάγκος είναι η σύνθετη πέτρα Neolith. νηπιαγωγείο είναι Elba μάρμαρο. Συσκευές Miele. Περιοχή Qasair. Προσαρμοσμένη τραπεζαρία, Made by Morgen. Οι καρέκλες τραπεζαρίας Gubi 'Beetle' και τα σκαμνάκια Hay 'About a Stool', όλα τα Cult. Ανοιχτό κρεμαστό φως Aggregato Salisceni, Artemide.

Τα τζάμια από το δάπεδο έως την οροφή μεγιστοποιούν το φυσικό φως στο πίσω μέρος του σπιτιού που βλέπει νότια. Πεταλούδα καρέκλες, Angelucci 20ου αιώνα. Τραβερτίνη δάπεδο, CDK Stone (σε όλη).

Η κατάρρευση της επέκτασης έσπασε το δρόμο για μια σύγχρονη προσθήκη με λιγότερο παρεμβατικό αποτύπωμα και πιο λειτουργικό σχέδιο ορόφου, συμπεριλαμβανομένων των ζωνών για την οικογένεια να περνούν το χρόνο τους μαζί και περισσότερους ιδιωτικούς χώρους για να υποχωρήσουν όταν χρειάζεται «χρόνος». Όντας γενναιόδωροι και ενθουσιώδεις οικοδεσπότες, ο Ben και η Sarah ήθελαν επίσης ένα σπίτι που ευνοούσε την ψυχαγωγία.

Πίσω από τις έξυπνες αλλά εύθραυστες πόρτες βρίσκεται ένα κελάρι του μπάτλερ - ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά της Sarah.

Μια βασική απόφαση ήταν να βρεθούν τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών μαζί στο αρχικό μέρος του σπιτιού και να δημιουργηθεί μια πολυτελή κύρια σουίτα για τον Ben και τη Sarah στον πρώτο όροφο της επέκτασης αντικατάστασης. "Τα υπνοδωμάτια είναι πραγματικά ιερά - τόσο ήσυχα και όμορφα αναλογικά, " λέει η Rachel. Είναι επίσης καλά εξυπηρετούνται, χάρη στην προσθήκη δύο νέων λουτρών, και βολικό για τους κοινόχρηστους χώρους διαβίωσης. Η Rachel έπαιξε με κλίμακα και σχήμα στη νέα προσθήκη με ψευδάργυρο που φιλοξενεί τις περιοχές κουζίνας / τραπεζαρίας και οικογένειας. Ένα τοίχο από τούβλα με λευκό χρώμα εκτείνεται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης του κτιρίου, συνδέοντας την αρχιτεκτονική και συνδέοντας παλιά και νέα.

Οι πολυτελείς καναπέδες Cleo και οι πολυθρόνες Kelly, και οι δύο από τον Jardan, και η πυρκαγιά Jetmaster ξύλου ενθαρρύνουν την παραμονή. Τραπέζια για καφέ B & B Italia 'Fat-Fat', Space. Σχεδιαστής αγοράζουν: παλαιό νήμα Antique Zigzag χαλί, από $ 9000, Loom χαλιά.

Ένα μοτίβο κύκλου τρέχει σε όλη: ένα μεγάλο κυκλικό φεγγίτη πάνω από την τραπεζαρία, ένα στρογγυλό παράθυρο στην κουζίνα, στρογγυλές καρέκλες στο σαλόνι, καθρέφτες στα μπάνια, ακριβώς κάτω από το τράβηγμα στα ειδικά ντουλάπια. "Το γραφικό προφίλ είναι μέρος της προσωπικότητας του σπιτιού", λέει η Rachel.

Λεπτομέρειες κύκλου για το κιγκλιδωτό κιβώτιο ενισχύουν τη γραφική «φωνή» της επέκτασης. Αλεξάνδρεια Girard κούκλες από το διάστημα. Εξαρτημένο γραφείο. Akoya κρεμαστό φως, Living Edge.

Η προσέγγιση σχεδιασμού ήταν "πιο πειραματική" όσον αφορά το χρώμα και την υφή στην επέκταση, λέει η Rachel. Βασίζεται σε μια μοντέρνα αλλά γαλήνια παλέτα μπλε και πράσινης, μια αλλαγή ρυθμού από το ουδέτερο σχέδιο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Η εσωτερική σχεδίαση Nicole Bell ήταν επιφορτισμένη με την επιλογή των επίπλων, της τέχνης και των διακοσμητικών αντικειμένων? οι επιλογές της δένουν το σύγχρονο και παραδοσιακό μαζί όμορφα.

Η τοποθέτηση του καθρέφτη στο πλαίσιο παραθύρου επιτρέπει επίσης την προβολή φωτός και πράσινου χρώματος. Μάρμαρο Carrara, RMS Stone. Αμερικανικά δρύινα κουφώματα. Λεκάνες Traccia, Astra Walker. Scala tapware και παρόμοιο καθρέφτη, Reece.

Η σύνταξη της Sarah και του Ben περιελάμβανε επίσης δύο χώρους εκτός αυτοκινήτου. "Η πρόκληση ήταν να συμπεριληφθεί ο χώρος στάθμευσης, αλλά ακόμα και η μπροστινή αυλή να μοιάζει με κήπο και όχι με πάρκινγκ", λέει η Rachel. Αντί για να ανοίξουν, ο τοπικός χώρος Amanda Oliver επέλεξε την γρανιτική άμμο - οπτικά «μαλακή» αλλά αρκετά σταθερή για να οδηγήσει τα αυτοκίνητα - με χαλαρά φυτεμένα κρεβάτια από υφαντά φυτά χαμηλής συντήρησης.

Η πλούσια φυτευμένη πλαϊνή είσοδος οδηγεί κατευθείαν στην κουζίνα. Εξωραϊσμός από Amanda Oliver Gardens. Η Dichondra δημιουργεί ένα ζωντανό χαλί γύρω από τα στέρεα σχιστόλιθου από τα Λατομεία Mintaro.

Κάθε ίντσα του σπιτιού, μέσα και έξω, είναι ήρεμη, ειρηνική - και τώρα αδιάβροχη για εκκίνηση. «Αισθανόμαστε χαλαροί από τη στιγμή που βγαίνουμε στην πόρτα», λέει η Sarah.
kennedynolan.com.au; nicolebelldesign.com.au; amandaolivergardens.com.au

Ετικέτες:  Υπνοδωμάτια Υπαίθρια & Κηπουρική Διακόσμηση 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close