Ένα σπίτι αναζωογονημένο με θηλυκή αισθητική στη Μελβούρνη

Αυτό το σπίτι ήταν ένα πραγματικό κλαμπ κοριτσιών ", λέει ο σχεδιαστής Simone Haag του συνεργατικού σχεδίου με τον οποίο εργάστηκε με την εσωτερική σχεδίαση Angela Harry, που ανανέωσε την υπάρχουσα κουζίνα και σχεδίασε καινούργιες επενδύσεις και ρόμπες για αυτό το σπίτι στην οικογένεια της Μελβούρνης.

"Ήταν μια από τις πρώτες μου δουλειές που έκανα ελεύθερη δουλειά με ένα μωρό και η Ang είχε και το μικρό της." Η Lucy [πελάτης] είχε επίσης δύο μικρά παιδιά, ώστε όλοι ήρθαν στις συναντήσεις, γι 'αυτό γιορτάσαμε πραγματικά και η θηλυκότητα είναι σίγουρα ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε αυτό το σπίτι . "

Η Σιμόν και η Άνγκελα αγκάλιασαν χωρίς να πρέπει να εξετάσουν μια αρρενωπή αισθητική.

Μια καρέκλα της Gervasoni κάθεται σε μια ηλιόλουστη γωνιά, δίπλα σε έναν λαμπτήρα δαπέδου Lean από το Great Dane.

"Οι αποφάσεις ήταν εντελώς Lucy's. Τα πράγματα δεν μπορούν πάντα να είναι ένα υβρίδιο και η ομορφιά εδώ δεν έπρεπε να συμβιβαστεί", λέει ο Simone Haag. Αντί να ανταγωνιστεί με την τολμηρότητα των εσωτερικών χώρων, η προσέγγιση της Angela ήταν πιο συγκρατημένη.

"Έχω κρατήσει τα τελειώματα ήρεμα έπειτα πρόσθεσε το ενδιαφέρον με τις κομψές brass λαβές.Η κλίμακα είναι λεπτή, τέλεια για ένα petite χέρι.Κατά την προσθήκη λεπτομέρειας στο ξυλουργείο, θεωρούσα την κληρονομιά του σπιτιού, σκοπεύοντας στοιχεία να αισθάνονται σαν να είχαν πάντα Η λεπτή λεπτομέρεια και η διακόσμηση είναι μια φυσική ανάληψη μιας γυναικείας αισθητικής. "

Ο τραγανός άσπρος μανδύας του τζακιού ξεχωρίζει από το μπλε τοίχο από φεγγίτες στο σαλόνι.

Το σπίτι ήταν αγάπη εκ πρώτης όψεως για τη Lucy που μετακόμισε από μια μικρότερη βικτοριανή ιδιοκτησία και ήθελε κάτι που θα μπορούσε να αναβιώσει.

Η πρόθεση ήταν να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του σπιτιού, αλλά να του δοθεί μια πολύ αναγκαία ανανέωση και νέα έπιπλα "που θα μεγάλωναν με την οικογένεια", λέει ο Simone, ο οποίος οδήγησε την παλέτα χρωμάτων, τον φωτισμό και την επίπλωση.

Στο κυρίως υπνοδωμάτιο έχει προστεθεί ένα δερμάτινο κάλυμμα ολίσθησης στο κρεβάτι. Κομοδίνο από το West Elm.

Ο ανοιχτός χώρος κουζίνας και τραπεζαρίας βρίσκεται στο πίσω μέρος, αλλά με τρία δωμάτια στα αριστερά του ευρύχωρου διαδρόμου και τρία δωμάτια στα δεξιά, η Lucy είχε την πολυτέλεια να ζυγίζει πώς θα χρησιμοποιηθεί ο καθένας.

Μετά από πολλή συζήτηση, το ηλιόλουστο μπροστινό δωμάτιο με μολύβδινο φως μετατράπηκε σε ένα γενναιόδωρο γραφείο, ενώ τα παιδιά της μοιράζονται ένα δωμάτιο στον διάδρομο. Με τέσσερα επιπλέον κεντρικά δωμάτια, ένα δωμάτιο παιχνιδιού και ένα υπνοδωμάτιο για τους επισκέπτες κάθονται δίπλα στα δεξιά ενώ ένα κυρίως υπνοδωμάτιο και ένα τυπικό καθιστικό είναι απέναντι. Για τη Lucy, είναι μια υποχώρηση για τους "μόνο ενήλικες".

"Τα παιδιά μπορούν να πάνε μέσα, αν είμαι εκεί, αλλά είναι ο χώρος μου και δεν τους επιτρέπεται να βάλουν τα πράγματα εκεί μέσα. Είναι εκτός ορίων καθώς δεν θέλω τα έπιπλα μου να καταστρέφονται", λέει, αναφέροντας το αγαπημένο της έθιμο βελούδινο καναπέ τσέστερφιλντ και 1950s Augusto Bozzi για πολυθρόνες Saporiti από τον Nicholas & Alistair.

Στο σαλόνι, ένα έθιμο βελούδο καναπέ τσέστερφιλτ απέναντι σε δύο δεκαετίες του 1950, ο Αούργιο Μποζζί για τις καρέκλες Σαπορίζου από τον Νικόλαο και το Αλισίσυρ. Ο πίσω τοίχος περιέχει μια σειρά από αφίσες και εικόνες που εμφανίζονται στυλ σαλονιού.

Μετά από πολλές απογοητεύσεις, η Lucy συμφώνησε με τα μπλε τοιχώματα που έχουν κρεμαστεί, σαλόνι, με αφίσες και έργα τέχνης από μέρη που έχει ζήσει όπως η Μόσχα και το Λονδίνο.

"Η Lucy πήρε πραγματικά το χρόνο να εξετάσει τα δωμάτια και πώς θα λειτουργούσαν", λέει ο Simone.

Τα ίδια βαρύ μπλε κουρτίνες που χρησιμοποιούνται εδώ βρίσκονται επίσης στο κυρίως υπνοδωμάτιο το οποίο έχει εφοδιαστεί με νέα κομμάτια, όπως ένα λακαρισμένο πισένζα ναυτικού από την Globe West.

Ένα γαλάζιο βαμμένο βαμβάκι τοποθετείται κάτω από ένα έργο τέχνης από τον Skye Jefferys.

Η Lucy παραδέχεται ότι υπήρχαν φορές η διστακτικότητα της - ειδικά όταν έφτασε στο φως - σταμάτησε το έργο.

"Ήταν μια πραγματική συνεργασία για το ύφος και την επιλογή, αλλά ήμουν πολύ αναποφάσιστος και υπήρξε ένας χρόνος προς το τέλος όπου ήμουν έτοιμος να το τελειώσω", λέει.

"Υπάρχει μια περίοδος επώασης όπου πραγματικά πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να εγκατασταθούν, αλλά από την πλευρά του σχεδιαστή χρειάζεστε ορμή", λέει η Simone καθώς ενθάρρυνε τη Lucy στην πορεία.

Ένα σπίτι γραφείο έχει δημιουργηθεί από τα αρχικά παράθυρα κόλπο με γυαλί μολύβδου. Ένα γραφείο Eames συνδυάζεται με μια καρέκλα vintage ενώ ένα ουράνιο κρεμαστό φως προσθέτει μια σύγχρονη αφή στο χώρο.

Στην κουζίνα, ο πάγκος του νησιού αντικαταστάθηκε με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο, με το μάρμαρο «Branco Vena» σε κρεμώδες λευκό με ανοιχτό γκρι φλέβα. Ο Ντάνιελ Μπάρμπε της Barbera έφτιαξε τα καινούργια χάλκινα χείλη του.

"Ήθελα ο πάγκος του νησιού να αντικατοπτρίζει το τι φέρνει η Simone σε άλλους χώρους του σπιτιού. Τα πόδια παίρνουν μια λεπτή γλυπτική μορφή, προσθέτοντας και πάλι την αίσθηση της λιχουδιάς και της θηλυκότητας του σπιτιού", λέει η Angela. "Η γραμμή μεταξύ των κουφωμάτων, των επίπλων και του έργου τέχνης είναι θολή - και γιατί να μην έχετε ένα εκπληκτικό κομμάτι γλυπτικής για να ζήσετε με κάθε μέρα!"

Ένας μεγάλος πάγκος του νησιού αντικατέστησε τον αρχικό πάγκο και τώρα διαθέτει ένα μαρμάρινο πάγκο «Branco Vena» που υποστηρίζεται από χάλκινα χυτά πόδια. Το νησί έγινε έθιμο από τον Daniel Barbera.

Σχεδιάζοντας το επόμενο μίνι project, η Lucy εξετάζει τώρα την προσθήκη περισσότερων γραφείων για μια συνδυασμένη μελέτη και χώρο γραφείων με τις κόρες της και την εκ νέου εκτέλεση της αυλής. "Υπάρχουν πάντα πράγματα να κάνουμε", λέει.

Ετικέτες:  Παιδικά δωμάτια Saln Υπαίθρια & Κηπουρική 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close