Μια βιομηχανική αποθήκη σε στιλ σοφίτας στη Μελβούρνη

βιομηχανικά-εκτεθειμένο-τούβλο-εργασία-καθιστικό-mar15

Ποιος ζει εδώ : Εκπαιδευτής γυμναστικής Brett Murray; ο φίλος του Stuart McKenzie, ιδιοκτήτης του καφέ South of Johnson. Ο συνεργάτης του Stuart, ο εσωτερικός σχεδιαστής Simon Carver. και ο Φέργκις, ένας μπλε τεριέρας ταυρομάχου Staffordshire.

Στυλ του σπιτιού : Ένα παλιό ζυθοποιείο στο Collingwood της Μελβούρνης, που μετατράπηκε σε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, σε τέσσερις επίπεδα σοφίτας.

Χρονοδιάγραμμα : Ο Stuart και ο Simon βοήθησαν τον Brett στο εσωτερικό του διαμερίσματος για τέσσερις μήνες.

Προϋπολογισμός : Η ανακαίνιση κοστίζει περίπου $ 150.000 και περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο υπνοδωματίων, μιας αίθουσας με σκόνη και μια νέα κουζίνα.

Η αποστολή πρέπει να φαινόταν αρχικά τρομακτική. Μια ευκαιρία να δοθεί ένα παλιό κτίριο στην καρδιά της Μελβούρνης - γεμάτη αναξιοποίητες δυνατότητες - μια νέα μίσθωση της ζωής, και να είναι σε θέση να το καλέσετε στο σπίτι. Αυτή ήταν η περίπτωση του Brett Murray και των φίλων του Stuart McKenzie και Simon Carver. Το διαμέρισμα τεσσάρων επιπέδων με σοφίτα σε βιομηχανικό στιλ - με κήπο στον τελευταίο όροφο - απέχει πολύ από τον αρχικό σκοπό του κτιρίου ως ζυθοποιείο του 19ου αιώνα.

Η ιδιοκτησία έχει δει πολλές ενσαρκώσεις. Το 1998, αφού το αγόρασαν οι γονείς της Brett, το κτίριο εκμισθώθηκε σε φοιτητές μπαλέτου του VCA (Victorian College of the Arts), οι οποίοι δημιούργησαν χώρους με φύλλα και τμήματα κόντρα πλακέ. Έχει επίσης λειτουργήσει ως βιομηχανική αποθήκη για την τοπική ετικέτα μόδας Dangerfield.

Τον Αύγουστο του 2013, το κτήριο ανατέθηκε στον Brett, ο οποίος μετακόμισε από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη για να διαχειριστεί την ανακαίνισή του. Με τη βοήθεια των δημιουργικών του συγκατοίκων Stuart και Simon (εσωτερικός σχεδιαστής), το τρίο τελείωσε την εσωτερική διακόσμηση, κινούμενη τέσσερις μήνες αργότερα.

Η είσοδος στο επίπεδο του δρόμου διατηρήθηκε ως διπλός χώρος στάθμευσης - σπάνια στη πυκνή αστική ζούγκλα της Μελβούρνης. Όντας ανοιχτό, δεν υπήρχαν εσωτερικοί τοίχοι στην ιδιοκτησία, έτσι ώστε στον όροφο να χτίστηκαν δύο υπνοδωμάτια και μπάνια και μια αίθουσα με σκόνη στον δεύτερο όροφο, η οποία διαθέτει επίσης μεγάλη κουζίνα και καθιστικό.

Κουζίνα Stuart βρίσκεται σε ένα τραπέζι από ένα αγρόκτημα της Αδελαΐδας που βρίσκεται στο eBay. Η ζώνη μαγειρέματος είναι ένα μείγμα αντιθέσεων - ο τοίχος από τούβλα είναι πρωτότυπος στο κτίριο, ενώ οι χρωματισμένες πευκοβελόνες στεγάζουν την εμβέλεια.

"Επειδή η Brett είχε δαπανήσει περίπου 150.000 δολάρια για την ανακαίνιση, προσπαθήσαμε να παραμείνουμε σε ένα προϋπολογισμό και να ψωνίσουμε για καλές τιμές όταν ήμασταν στο εσωτερικό", λέει ο Stuart, ο οποίος έχει συλλέξει homewares και knick-knacks για περισσότερα από 30 χρόνια.

Κουζίνα Οι σύγχρονες πινελιές περιλαμβάνουν ντουλάπια gunmetal από την Freedom Kitchens και ένα φως Christopher Boots. Γλυκά βότανα, Βοτανικά της Μελβούρνης. Έργα έργων: Sam Leach, Γκαλερί Nellie Castan.

«Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα τσέπη μου για να αγοράσω κομμάτια όταν ήμουν 12», λέει. "Έκανα έξοδο από το σπίτι όταν ήμουν πολύ νέος και πάντα μου άρεσαν πραγματικά όμορφα, κομψά αντικείμενα και καλά μαγειρικά σκεύη. Θα πήγαινα σε μαγαζιά, μεταχειρισμένα εμπόρους και πλειστηριασμούς, θα αγοράζα ένα τραπέζι για $ 20 και θα ξόδευα το επόμενο το σαββατοκύριακο, το απογυμνώνοντας, γι 'αυτό και μου αρέσει το τρύγο - μπορείτε να αγοράσετε κάτι φτηνό και να το γυρίσετε ".

Star performer Η κυψελοειδής διαμόρφωση αυτών των πλακιδίων από την Urban Edge Ceramics ξεχωρίζει και ενισχύεται περαιτέρω από την αλλαγή του χρώματος του ενέματος σε όλο το splashback.

Το πάθος του Stuart για DIY έχει αυξηθεί μόνο με το χρόνο και η δουλειά του σε έργα ανακαίνισης είναι η δική του και η δημιουργική έξοδος του Simon - το ζευγάρι ανακαινίστηκε πρόσφατα ένα ζευγάρι αγροτικών B & B στο Daylesford, το Harts Lane Haus και το Harts Lane Stag & Millies.

Λεπτομέρειες Το σπίτι είναι γεμάτο με προσωπικά μνημεία.

Για τη σοφίτα, ο Stuart αγόρασε ένα φτηνό ασιατικό ντουλάπι, το λείανσε πίσω και το ζωγράφισε κίτρινο για να συγκαλύψει την τηλεόραση. «Πιθανότατα δεν θα το ήθελα τόσο πολύ, αν ήταν πολύ ακριβό, μου αρέσει αυτό γιατί το έκανα», λέει. "Έχει φέρει τον σκοτεινό χώρο στη ζωή." Έκανε επίσης μερικές επισκευές σε σκόνη και ξύλο γύρω από το κτίριο.

Χώρος διαβίωσης Το φωτιστικό Foscarini 'Fork' από το Diesel, από τα έπιπλα διαστήματος, ταιριάζει με τους μαλακούς γκρι τόνους του καναπέ "Jane" από το Camerich. Ένα έργο τέχνης της ψηφιακής καλλιτέχνιδας Annika Koops, που πρωτοκολλήθηκε στην έκθεση VCA School of Art Masters, φέρνει μια ζωντάνια στο χρώμα. Μεταλλικά και ασπρόμαυρα μαξιλάρια, διαστημόπλοια.

Έχει περάσει πολύς χρόνος προμηθεύοντας έπιπλα, τα οποία έπρεπε να είναι εξειδικευμένα λόγω της μεγάλης οροφής και των ευρύχωρων ζωνών. "Είναι ένας χώρος στυλ σοφίτας, οπότε αγοράσαμε μερικά κομμάτια μεγάλου εισιτηρίου, όπως ένα τραπέζι καφέ και καναπέ, που δεν θα χάνονταν", λέει ο Stuart. "Τα μικρότερα, πιο διακοσμητικά αντικείμενα και τα οικιακά σκεύη ανήκουν σε ένα συνδυασμό και των τριών μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα εδώ!"

Χώρος διαβίωσης Η ανοιχτή σκάλα διαθέτει σκούρα πέλματα με κίτρινο σωληνωτό χειρολισθήρα για φωτεινό ποπ. Ελαστικό φυτό, Βοτανική της Μελβούρνης.

Το τρίο έχει επίσης επενδύσει σε έργα τέχνης για να ντύσει τους τεράστιους τοίχους του διαμερίσματος. "Κάθε χρόνο πηγαίνουμε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα VCA (Βικτωριανό Κολλέγιο Καλών Τεχνών)", λέει ο Stuart. "Είναι ο καλύτερος τρόπος για την αγορά τέχνης γιατί βλέπετε νέα ταλέντα και να έχετε έναν διάλογο με τους καλλιτέχνες προτού να τα πάρουν οι γκαλερί".

Χώρος διαβίωσης μπορεί επίσης να βρεθεί στο έργο τέχνης του αδελφού του Stuart, Paul McKenzie. Οι καρέκλες Arc Leisure είναι από το Camerich, ενώ το αμπαζούρ είναι από το Μπαλί.

Η τοποθέτηση σε φυσικό φως ήταν δύσκολη, λόγω των διπλών θυρών τύπου αχυρώνα, αλλά στοιχεία όπως το μαύρο ξύλινο δάπεδο και οι κατακόρυφες επενδύσεις τύπου καμπίνας εγκαταστάθηκαν σκόπιμα για τους εκλεπτυσμένους σκοτεινούς τόνους τους. "Ίσως είναι επειδή υπάρχουν τρεις άντρες και ένας σκύλος που ζουν εδώ που είμαστε ελκυσμένοι σε πιο διάχυτους χώρους", λέει ο Simon. "Νομίζω ότι το σπίτι είναι πιο επιτυχημένο το χειμώνα από το καλοκαίρι, αλλά παίρνουμε ένα κομμάτι φυσικού φωτός φιλτράροντας - ειδικά από το φως του φράγματος στον τελευταίο όροφο."

Μπάνιο Το τραπέζι από φελλό Vitra από τα έπιπλα διαστήματος είναι μια ιδιόμορφη πινελιά στην ασπρόμαυρη υγρή ζώνη. Το βαθύ λουτρό είναι από το Rogerseller.

Ωστόσο, ο ιστότοπος είχε κάποιους σημαντικούς περιορισμούς. Λόγω του προσανατολισμού του ακινήτου γύρω από ένα δρομάκι, ο εξαερισμός για τη θέρμανση και τον κλιματισμό έπρεπε να αντιμετωπίσει το δρόμο. Το τεράστιο μέγεθος του κτιρίου σήμαινε επίσης ότι ο βαρύς καναπές με βάση τον χάλυβα για τον καθιστικό δεν μπορούσε να μεταφερθεί στις εσωτερικές σκάλες. έπρεπε να ανυψωθεί εξωτερικά με σχοινιά.

Κύρια κρεβατοκάμαρα Ένας ξεπερασμένος πάσσαλος εκκλησίας, που βρέθηκε στο Leonard Joel, έχει επανατοποθετηθεί σε ένα κρεβάτι και κομοδίνα. Bubble Boy από τον David Bromley.

Ενώ τα οστά του ακινήτου μπορεί να είναι χρηστικά, το εσωτερικό του είναι γεμάτο με συναισθηματισμό. Το κουτί στον πάγκο της κουζίνας είναι από το αγρόκτημα των παππούδων του Simon στο Kyabram και βρισκόταν στην οικογένεια για γενιές. Υπάρχει ένα ασιατικό στήθος ξυλείας που έχει νόημα για τον Simon όπως αγοράστηκε κατά τη διάρκεια του χρόνου που ζούσε στο Τόκιο.

Κύρια κρεβατοκάμαρα Ένα ανοιχτό γκρι στους τοίχους δίνει στον χώρο αυτό την ηρεμία.

Το ντουλάπι μολύβδου στο διάδρομο είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα αντικείμενα από το κτήμα της γιαγιάς του Brett και στην κορυφή είναι ένα πρόσφατα αγορασμένο φως από τα Έπιπλα Διαστήματος. "Πραγματικά έσωσα για να φτάσω για τα γενέθλια του Simon", λέει ο Stuart. «Κάθε φορά που το βλέπω, σκέφτομαι ότι είναι τόσο όμορφο, ταιριάζει σε κάθε στυλ του σπιτιού και θα φανεί καλός οπουδήποτε, αλλά και πάλι είμαι προκατειλημμένος γιατί προτιμώ πολύ τη μαλακότητα των λαμπτήρων στα φώτα.

Πόρτα Αυτή η συρόμενη πόρτα αχυρώνα στο υπνοδωμάτιο επισκεπτών είναι πρωτότυπο, υπενθυμίζοντας την κληρονομιά της πρώην ζωής του σπιτιού. Τέχνη: Teo Treloar.

Πρέπει να ολοκληρωθεί; Υπάρχουν σχέδια για τον κήπο στον τελευταίο όροφο. "Ξέρω ότι αυτό ακούγεται τρελό, αλλά το επόμενο έτος θέλουμε να βάλουμε AstroTurf, να φτιάξουμε φώτα νεράιδα, πυρκαγιά και γερανό πάνω από το τροχόσπιτο της δεκαετίας του '60. Θα είναι διπλός σκοπός: ένα υπνοδωμάτιο φιλοξενουμένων και η αποθήκευση ενός ψυγείου". Η παλέτα; Ροζ ή καμένο πορτοκαλί. "Τα χρώματα του καλοκαιριού."

Κήπος στον τελευταίο όροφο Μια ποικιλία από χυμώδη χυμούς, βότανα και φυσικά φυτά αποτελούν αυτή την αστική πράσινη όαση πάνω από το αστικό τοπίο. Ο πάγκος κάρβουνο House of Orange και τραπέζι σε τροχούς από την HK Living Australia επιστρέφουν στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Φωτεινά μαξιλάρια από το διαστημόπλοιο μέχρι τον παράγοντα άνεσης. Το καφενείο του Stuart βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο και περπατά εκεί με το σκύλο Fergus καθημερινά.

Τα Stuart και τα B & B του Simon στο Daylesford είναι διαθέσιμα για ενοικίαση - επισκεφθείτε το Harts Lane για περισσότερες πληροφορίες. Για λεπτομέρειες σχετικά με την καφετέρια του Stuart επισκεφθείτε το South of Johnston .

Ετικέτες:  Ανακαίνιση Δέσμη Υπαίθρια & Κηπουρική 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close