Μια σύγχρονη βεράντα στο Brunswick έλαβε μια ελαφριά ανακαίνιση

Ποιος ζει εδώ : Rebecca Lorraine και Rory Langdon, και οι δύο γραφίστες? η κόρη τους Μίλα, 10 ετών, και ο γιος Ζαχ, 8.

Στυλ του σπιτιού : Αρχικά, μια μονόχωρη βικτοριανή ταράτσα που χτίστηκε γύρω στο 1910 στο προάστιο της Μελβούρνης του Brunswick, χτυπήθηκε και ξαναχτίστηκε ως διώροφο σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, με νεύμα στην αρχιτεκτονική εποχής.

Χρονοδιάγραμμα : Μετά από περίπου τέσσερις μήνες προγραμματισμού, η κατασκευή χρειαζόταν 11 μήνες.

Προϋπολογισμός : Ο προϋπολογισμός αυτής της ανακαίνισης ήταν περίπου 750.000 δολάρια.

Οι τοίχοι υποκλίνονται και φαινομενικά κρατιούνται μαζί λίγο περισσότερο από το χρώμα, αλλά όταν η Rebecca Lorraine και ο Rory Langdon συναντήθηκαν σε αυτήν την καταρρέουσα βικτοριανή ταράτσα το 2005, τραβήχτηκαν στην πρόκληση.

"Ήταν το πρώτο σπίτι που αγοράσαμε μαζί και γοητευτήκαμε από τα ψηλά ταβάνια, το γεγονός ότι ήταν ανυψωμένο από το δρόμο και την ιδιωτική βόρεια πίσω αυλή", λέει η Rebecca. «Ελπίζαμε ότι μια μέρα θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε σε κάτι απίστευτο».

Αρχική Αρχιτέκτονας Ben Robertson ήρθε στη διάσωση με ένα ανοιχτό σχέδιο που ρίχνει από τη σκοτεινή προηγούμενη ζωή του σπιτιού θεαματικά.

Ζούσαν στο σπίτι, το οποίο είναι κακό στο κέντρο του εκλεπτυσμένου Brunswick της Μελβούρνης, για 12 χρόνια πριν έρθει η ώρα να μετατρέψουμε το όνειρό τους σε κάτι πιο σημαντικό.

"Ξέραμε ότι ίσως χρειαζόταν να το χτυπήσουμε και να ξαναρχίσουμε", λέει η Rebecca. "Εξετάσαμε αν θα ήταν καλύτερο να κινηθούμε, καθώς το σπίτι είναι σε έναν αρκετά πολυσύχναστο δρόμο, αλλά αγαπάμε την κοινότητά μας. Τα παιδιά πηγαίνουν στο δημοτικό σχολείο κοντά και υπάρχει πρόσβαση στο πίσω μέρος σε ένα σημείο όπου έχουμε φυτέψει λεμόνι και τα δέντρα με τους γείτονές μας.

Τα εξωτερικά μαχαιροπίρουνα Blackbutt στην είσοδο της Ρεμπέκα και του σπιτιού της Ρόρι θα αλλάξουν με την ηλικία, όπως και η επένδυση. Ο ανακυκλωμένος τοίχος από τούβλα έχει τοποθετηθεί ελαφρώς σε σάκκο, αντί να υποδηλώνει ότι ο τόνος των τούβλων αποκαλύπτεται με λεπτότητα.

Ασχολήθηκαν με την αρχιτεκτονική Tecture Architecture και την εσωτερική διακόσμηση και έδωσαν στο σκηνοθέτη του Ben Robertson μια χαλαρή σύντομη παρουσίαση. «Θέλαμε ένα σπίτι γεμάτο γέλιο και ζεστασιά», εξηγεί η Ρεβέκκα. "Θέλαμε μικρές γωνίες για να κρυφτούμε μέσα και περιοχές για να πούμε ιστορίες και για να είναι λειτουργική αλλά φρέσκια και αγαπημένη".

λίστα επιθυμιών

  • Υφή και αντίθεση "Αυτό σήμαινε την οικοδόμηση μιας τούβλο σπίτι με πολλά ξύλα, και τη χρήση υλικών όπου θα μπορούσατε να δείτε τις φυσικές ατέλειες», λέει η Rebecca.
  • Ζεστασιά "Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που αισθάνθηκε προσιτό, φιλικό και ζεστό".
  • Μορφή που ακολουθεί "Είχαμε επικεντρωθεί στην κατοχή μιας περιοχής που ήταν εύκολο να ζήσουμε μέσα - με πολλά χώρο αποθήκευσης - που επίσης φαινόταν απίστευτο".

Το σπίτι βρίσκεται σε στενή τοποθεσία και το αρχικό κτίριο μειώθηκε σταδιακά καθώς περπατήσατε μέσα του, σύμφωνα με την Rebecca. «Είχαμε πεινασμένα την ικανότητα να διασκεδάζουμε τους φίλους και την οικογένειά μας», λέει. «Χρειαζόμασταν χώρο για να περάσουμε οι άνθρωποι και ήμασταν πρόθυμοι να το γεμίσουμε με αέρα και φως».

Χώρος τραπεζαρίας Οι ιδιοκτήτες Rebecca και Rory έχουν και τα δύο ένα έντονο μάτι για το σχεδιασμό. "Αυτές οι καρέκλες J67 του Ejvind A Johansson αποκαταστάθηκαν από τον φίλο μας Jarrad Turner στο Nord και σαπουνάστηκαν ώστε να ταιριάζουν με το τραπέζι του Fred από την Markowitz Design", λέει η Rebecca. Χρησιμοποιούνται από τον Zach, που παρουσιάζονται με τη Mila.

Το παλιό σπίτι είχε τρία υπνοδωμάτια και το ζευγάρι ήθελε να χτίσει ένα δεύτερο όροφο για να προσθέσει ένα τέταρτο υπνοδωμάτιο και να κερδίσει ένα μεγαλύτερο σαλόνι / τραπεζαρία στον κάτω όροφο.

"Θεωρήσαμε ότι το σπίτι θα πρέπει να μπορεί να περιέχει μια αυξανόμενη οικογένεια", λέει η Rebecca. "Αλλά ο Μπεν πρότεινε να το κρατήσουμε σαν ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων και να προσθέσουμε ένα δεύτερο καθιστικό στον επάνω όροφο, ώστε τα παιδιά να έχουν το δικό τους χώρο.

Κουζίνα Στίλβωση από γυαλισμένο σκυρόδεμα με υψηλό άσπρο αδρανές δομικό στρώμα σε στρώμα φαράγγι από μαλακό καρύδι από Polytec, το οποίο ολοκληρώνεται με την πέτρα Elba Cielo από το Signorino. Τα στοίβα λευκά πλακάκια του μετρό είναι ένα μέτριο αλλά πάντα αποτελεσματικό splashback.

Η Rebecca και ο Rory εξέτασαν προσεκτικά τα αυθεντικά βικτοριανά χαρακτηριστικά της ταράτσας στη νέα κατασκευή.

"Θέλαμε να νιώθουμε σαν να μην ήταν καινούργιο", λέει η Rebecca. "Τα ψηλά ταβάνια αποτελούσαν πολύ μέρος αυτού που θέλαμε να αναδημιουργήσουμε και ο Ben έκανε μια λαμπρή δουλειά να κάνει αυτά τα μεγάλα χαρακτηριστικά του σπιτιού και του είπαμε ότι θέλουμε να διατηρήσουμε την ενδιαφέρουσα γραμμή στέγης, την οποία έκανε σίγουρα. οι άνθρωποι που περπατούν πέρα ​​από το σπίτι σήμερα σχολιάζουν πόσο μεγάλη φαίνεται από το εξωτερικό. "

Χώρος διαβίωσης Το design pedigree είναι εμφανές σε όλο τον κόσμο, από έναν καναπέ της B & B Italia 'Tufty-Too' που διέταξε μέσω του Space στην ισπανική πολυθρόνα. Tati καναπέ χαμηλού καναπέ και αυστηρό φως δαπέδου, και οι δύο από το Great Dane. Χειροποίητο κουβέρτα Kuba από το Χάλι.

Εκτός από μερικές λεπτομέρειες, αυτή και η Rory έδωσαν στην Tecture πλήρη καλλιτεχνική άδεια. "Ως σχεδιαστές γραφικών, γνωρίζουμε ότι τα δημιουργικά δουλεύουν καλύτερα όταν τους επιτρέπεται να είναι δημιουργικοί", λέει ο Rory. "Ο Ben ήταν τόσο προσιτός και τον εμπιστευόμαστε, η επιχείρησή του τον καρφωμένο".

Για τον Ben, αυτή η ελευθερία ήταν απελευθερωτική αλλά δύσκολη. "Μπορεί να είναι δύσκολο να σχεδιάσετε χωρίς περιορισμούς ή παραμέτρους σχεδιασμού", λέει. "Για να διασφαλίσουμε ότι δεν χάσαμε το σήμα, ζητούμε από τους πελάτες να χρησιμοποιούν συναισθηματικά λόγια και συναισθήματα για να περιγράψουν τι σκέφτονται να κάνουν ένα σπίτι. Είναι ο ρόλος μας να μεταφράζουμε αυτά τα συναισθήματα σε χώρους και όγκους, υφές και υλικά, περιβάλλον και περιβάλλον".

Κοιλάδα μελέτης Μικρή αλλά τέλεια διαμορφωμένη, αυτή η τακτοποιημένη περιοχή δέχεται άφθονο φυσικό φως. Τα τείχη, όπως και αλλού, βρίσκονται στο Dulux Natural White. DC09 καρέκλα, Great Dane.

Τα λόγια της Rebecca και Rory περιείχαν «ειλικρινή», «φιλική» και «αγαπημένη» - κάτι που αισθάνονται ότι είναι εμφανές στις λεπτότερες λεπτομέρειες.

"Τα υλικά φέρνουν μια πραγματική ζεστασιά και εξετάζονται πολύ σε ολόκληρο το σπίτι", λέει ο Rory. "Οι σάκοι από τούβλα και τα μαύρα κουκλάκια στο μπροστινό μέρος του σπιτιού θα μείνουν ζεστά και θα ζεσταίνουν με την πάροδο του χρόνου, που θα περάσουν στις σκάλες και στην επένδυση στο σαλόνι και στο μπάνιο.

Οι κατασκευαστές, Moon Building Group, σκέφτηκαν ότι θα χρειαστούν δύο ημέρες για να κατεδαφίσουν το παλιό σπίτι, αλλά ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που έπεσε σε λιγότερο από το ήμισυ του χρόνου.

Χώρος σκόνης "Υπάρχουν άλλα δύο μπάνια τώρα, " λέει η Rebecca, "αλλά αγαπάμε την αίθουσα σε σκόνη στο ισόγειο καθώς είναι κρυμμένη στο ξυλουργείο κοντά στη γωνιά της μελέτης. Πρέπει να σπρώξετε την πόρτα για να την ανοίξετε".

Ενώ αυτό ήταν ένα επίδομα, υπήρχαν άλλα θέματα καθώς η κατασκευή προχώρησε, όπως η γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας. Ήταν σκόπιμο να τρέξει πάνω από το κεφάλι, αλλά η στενή περιοχή απαιτούσε να μετακινηθεί υπόγεια - με έξτρα κόστος $ 6500. "Αλλά στο τέλος, αυτό έβγαλε για το καλύτερο, όπως είναι πολύ καλύτερα οπτικά", λέει ο Rory.

Αρχικά, το ζευγάρι προσπάθησε να εξοικονομήσει χρήματα με μια συνδυασμένη δεξαμενή ζεστού νερού, αλλά αυτό μείωσε τη βαθμολογία ενέργειας του σπιτιού σε έξι αστέρια, έτσι ώστε οι ξεχωριστές δεξαμενές κατέληξαν να είναι πιο αποδοτικές. Το δάπεδο άλλαξε από τα αρχικά σχέδια.

Κύρια κρεβατοκάμαρα Μια σιωπηρή παλέτα με κουρτίνες και κλινοσκεπάσματα Eskimo από το Hunting For George είναι ιδανική για το χώρο της Rebecca και του Rory. Εξασφαλίζει επίσης το έντονο ακρυλικό σε λινάρι έργο με τίτλο Το δωμάτιο επισκεπτών από Stephen Baker σκάει δεξιά από τον τοίχο. Surface Sconce από το Studio Henry Wilson, Έπιπλα Hub.

«Ήμασταν να έχουμε γυαλισμένα σανίδες, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι η υδραυλική ενδοδαπέδια θέρμανση - που είναι εκπληκτική - λειτουργεί καλύτερα κάτω από το σκυρόδεμα», λέει ο Rory. "Πήγαμε για ένα γυαλισμένο σκυρόδεμα με ένα υψηλό λευκό μείγμα αδρανών για να φέρουμε κάποια ζεστασιά σε αυτό." Το ζευγάρι αγαπά το αποτέλεσμα. "Αισθάνεται σαν ένα περίπτερο", λέει η Rebecca.

"Αυτές τις μέρες, μπορούμε να χωρέσουμε έξι ή επτά άτομα γύρω από τον πάγκο στην κουζίνα, με υπερχείλιση στην αυλή", προσθέτει ο Rory. "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε και πάλι διασκέδαση".

Αρχική Οι οικογένειες που μεγαλώνουν χρειάζονται χώρο για να αναπνεύσουν και να ευδοκιμήσουν, αλλά οι ιδιοκτήτες αυτού του πρώην περιορισμένου σπιτιού δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν την εσωτερική τους έμπλαστρο στη Μελβούρνη για να το κάνουν.

Στον πρώτο όροφο, η αίθουσα σκουριάς και η γωνιά μελέτης είναι σημαντικές επιτυχίες, αλλά η αίσθηση του σπιτιού είναι η μεγαλύτερη επιτυχία όλων. "Έχει αλλάξει τόσο πολύ, είναι απίστευτο", λέει η Rebecca. "Τώρα το σπίτι μας είναι ένας ήρεμος, ήρεμος χώρος που είναι πολύ μας, είμαστε πραγματικά ευτυχείς εδώ."

τα καλύτερα bits

  • Προοπτική "Το φως που μπαίνει είναι απίστευτο", λέει η Rebecca. "Αισθάνεται ότι έχουμε την δική μας ιδιωτική άποψη."
  • Άφθονος χώρος "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το σπίτι έχει το ίδιο αποτύπωμα όπως και πριν", λέει. «Οι μεγάλες πόρτες και το φως το έχουν ανοίξει τόσο πολύ. Τώρα αισθάνεται σαν tardis όταν μπαίνεις. "
  • Κονσόλα μελέτης "Αυτός είναι ένας πραγματικά έξυπνος χώρος", λέει ο Rory, "και σημαίνει ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα παιδιά στον υπολογιστή ενώ βρίσκονται ακόμα στον οικογενειακό χώρο."

Διδάγματα

"Αφήστε το στους ειδικούς", λέει η Rebecca. "" Σκεφτήκαμε ότι είχαμε ζωγραφίσει το ξύλο στις σκάλες που οδηγούσαν στον πρώτο όροφο για τους εαυτούς μας, για να εξοικονομήσουμε χρήματα - αλλά κατέληξε να κάνει μια φοβερή δουλειά και να πληρώσει για να το κάνει σωστά. "

Δείτε τα έργα της Ρεμπέκα και του Ρόρι σε langdonlorraine. Δείτε το έργο της Tecture στο Tecture. Το Moon Building Group βρίσκεται στο Moon Building Group. Το τοπίο ήταν Bespoke τοπία. Σχεδίαση από τα έργα SideProject .

Δείτε Gallery10 ανακαινίσεις βεράντας εμπνευσμένη

Ετικέτες:  Υπνοδωμάτια Δέσμη Περιηγήσεις στο σπίτι 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close