Ένα σπίτι Palm Beach εμπνευσμένο Palm Springs στο Noosa

Τα pops με ζωντανό χρώμα και τα τραγανή λευκά και οι μινιμαλιστικές γραμμές αποτελούν όλα τα χαρακτηριστικά του στυλ Palm Springs. που είναι αυτό που οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού παραλία Noosa - τοποθετημένο απέναντι από το κυματοειδές surf της Sunshine Beach - είχε στο μυαλό για τον επανασχεδιασμό του σπιτιού τους.

Σχεδιάζοντας ένα σπίτι σε στυλ που θυμίζει Palm Springs ακριβώς δίπλα στην παραλία μπορεί να ακούγεται σαν όνειρο - και ένα όνειρο είναι - αλλά η τοποθεσία φέρνει μαζί του τις δικές του μοναδικές προκλήσεις. Ο αλατισμένος θαλάσσιος αέρας και οι έντονες, ανέμους που μεταφέρουν άμμο σημαίνουν ότι το εξωτερικό του σπιτιού πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει την απειλή διάβρωσης και ότι ορισμένα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, πρέπει να χρησιμοποιούνται προσεκτικά και με συγκράτηση.

Αυτή ήταν η πρόκληση που αντιμετώπισαν οι αρχιτέκτονες της PopovBass: να φέρουν μια φέτα στυλ Palm Springs στο εσωτερικό σχεδιασμό ενός σπιτιού Sunshine Beach, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι τα υλικά και τα τελειώματα ήταν μέχρι τα σκληρά παραθαλάσσια στοιχεία.

Το εξωτερικό του σπιτιού διαθέτει μια εντυπωσιακή καμπυλόγραμμη πρόσοψη κατασκευασμένη από τούβλο.

Ποιες ήταν οι προκλήσεις του ιστότοπου;

Η τοποθεσία στους αμμόλοφους με θέα στον ωκεανό ήταν τόσο πρόκληση όσο και έμπνευση. Η περιοχή μπορεί να έχει ζεστά καλοκαίρια και άφθονη βροχή.

Τι λαμβάνεται υπόψη κατά το σχεδιασμό ενός σπιτιού σε παράκτιο περιβάλλον;

Η θέα, ο ήλιος και ο άνεμος. Να πάρει το βόρειο φως στους χώρους διαβίωσης όταν η θέα είναι προς τα νότια, και αξιοποιώντας το αεράκι για να δροσίσει το σπίτι το καλοκαίρι ή την προστασία από τα κρύα νοτιοδυτικά είναι επίσης σημαντικό.

Με ανατολικές απόψεις ο ήλιος του πρωινού πρέπει να ελεγχθεί.

Η γενναιόδωρη στέγη, ένα διαρκή θέμα στην αρχιτεκτονική του Queensland, δημιουργεί ένα διπλό ορόσημο που καλύπτει εσωτερικές και εξωτερικές αυλές. Διακριτά στοιχεία όπως ο καμπύλος χώρος και οι σκάλες βρίσκονται μέσα σε αυτό το χώρο.

Σε αυτή την έκταση της άμμου και των κυματιστών κυμάτων χτίζουμε μια παραθαλάσσια κατοικία, ώστε να μπορεί να νιώθει παιχνιδιάρικη και χαλαρή. Αλλά σε τοποθεσίες σερφ, το σπρέι αλατιού βασίζεται γρήγορα στις επιφάνειες: τα μέταλλα διαβρώνονται, τα ξύλα διασπούν και ακόμη και οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής.

Αυτό το σπίτι είναι χτισμένο σε ελαστικό σκυρόδεμα, προσόψεως και προσόψεως με ξύλο που χρησιμοποιείται μόνο εσωτερικά. Ένα πάτωμα από terrazzo παρέχει μια στιβαρή επιφάνεια. Το σπίτι ανοίγει για να πάρει ψυχρό αεράκι, αλλά έχει προστατεύσει υπαίθριους χώρους για συνθήκες κακοκαιρίας.

Οι ξύλινες σανίδες πλαισιώνουν την εσωτερική σκάλα. Το ανθεκτικό δάπεδο από τεραζώνα είναι συγχωριασμένο με αμμώδη αποτυπώματα.

Οι γωνίες του καθιστικού μαλακώνονται από τον καμπύλο, εκτεθειμένο τοίχο από τούβλα. Η πολυθρόνα B & B Italia 'Husk' της Patricia Urquiola από το Space και η Bonacina 1889 κρεμαστά καρέκλα 'Eureka' από το De De Ce. Μπολ από σχέδια Dinosaur.

Περιγράψτε το ολοκληρωμένο σπίτι και κάποια αγαπημένα στοιχεία σχεδιασμού;

Η μεγάλη ολόσωμη οροφή καλύπτει μεγάλο μέρος του χώρου και δημιουργεί ένα διπλό όροφο που καλύπτει εσωτερικές και εξωτερικές αυλές. Μέσα σε αυτόν τον όγκο εντοπίζονται ξεχωριστά στοιχεία όπως το καμπυλόγραμμο δωμάτιο σκουριάς και οι σκάλες των δηλώσεων.

Το μπρελόκ δεσμίζει την αρχαία αρχιτεκτονική και παρέχει ένα λαμπρό φως.

Το φωτεινό σαλόνι είναι μια επέκταση του εξωτερικού χώρου. Ένα τοίχωμα μπλοκ αφέψημα φιλτράρει το απαλό φως στους εσωτερικούς χώρους.

Συνολικά, το σπίτι είναι αυτό που θεωρούμε μια σύγχρονη παραλία.

Τα αγαπημένα στοιχεία είναι η διάταξη κυρτών στοιχείων στο χώρο διπλού ύψους. Υπάρχει μια ευελιξία και χαρά εδώ.

Ένα έργο τέχνης Martine Emdur συμπληρώνει τον πάγκο τυρκουάζ νησί με τη σειρά των barstools Mattiazzi 'Branca' από την περιοχή.

Τι ενημέρωσε την επιλογή των επίπλων, των εξαρτημάτων και των τελειωμάτων;

Το στυλ Palm Springs συναντά το Sunshine Beach σύντομο.

Τα έπιπλα είναι κλασικά και σύγχρονα σε μπλε, τυρκουάζ και ουδέτερα με πορτοκαλί πινελιές.

Τα υπνοδωμάτια ανώτερου επιπέδου βρίσκονται σε σκοτεινούς τόνους και υλικά, ως καταφύγιο από το φως.

Η γραμμή μεταξύ της αρχιτεκτονικής και του τοπίου είναι σκοπίμως θολή. Το ανώτερο επίπεδο του σπιτιού είναι σε ένα σκοτεινό, υποχωρητικό τόνο που προορίζεται να το καθιστά δευτερεύον όταν βλέπει από την παραλία στην βλάστηση του κήπου τοπικών ειδών πανδανός, bankia και φυτών αμμόλοφων.

Οι ιδιοκτήτες ήταν ευχαριστημένοι με την εκτέλεση;

Λένε ότι δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Ήθελαν κάτι πραγματικά πρωτότυπο, επικεντρωμένο στη μεγιστοποίηση της άποψης και να είναι σε θέση να κρεμάσει έξω με την οικογένεια και τους φίλους χωρίς περισπασμούς από τις απόψεις.

Το κρεβάτι Hepburn του De La Espada με κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια Shilo Engelbrecht και τον ανεξάρτητο καθρέπτη De La Espada από τον Neri & Hu, από την Spence & Lyda. Νυχτερινή τράπεζα B & B Italia 'Eileen' από το Space με βάζα & True Tradition 'True Color' από το Great Dane.

Ποια είναι η έκκληση των παραθαλάσσιων που ζουν εδώ;

Η τοποθεσία είναι ευλογημένη με τον καλύτερο καιρό στην Αυστραλία, λένε οι ιδιοκτήτες.

Η θέα, το σέρφινγκ, η βλάστηση, ο καφές, τα μπαρ και τα εστιατόρια είναι εξίσου καταπληκτικά.

Υπάρχει ένας διαφορετικός ρυθμός ζωής και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε άμεσα με τη φύση απλά περπατώντας στην παραλία ή κολυμπώντας στον ωκεανό.

Ετικέτες:  Saln Χριστούγεννα Κουζίνες 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close