Ένα παστέλ makeover μεταμόρφωσε αυτή τη συμπαγή βεράντα

Ποιος ζει εδώ Robert, σύμβουλος επενδύσεων. και Jackie, εκτελεστικό μέσων ενημέρωσης. με τους γιους τους, Zac, 13, Max, 11, και Luca, 9? και Ιαπωνικά spitz pooch Kubo.

Στυλ του σπιτιού Μια μικρή βεράντα τριών υπνοδωματίων στο προάστιο του Σίδνεϊ του Paddington.

Χρονοδιάγραμμα : Ο Robert και η Jackie αγόρασαν το σπίτι το 2002 ενώ ζούσαν στο Λονδίνο. Το μίσθωναν σε ενοικιαστές και εν μέρει ανακαινίστηκαν το 2009, πριν ολοκληρώσουν τη δουλειά το 2018 με τη βοήθεια της εσωτερικής σχεδιάστριας Lara Ette.

Προϋπολογισμός : Η πιο πρόσφατη ανακαίνιση ανήλθε σε περίπου 120.000 δολάρια.

Όταν ο Robert και η Jackie αγόρασαν τη βεράντα του Σίδνεϊ το 2002, σχεδίαζαν να ζουν εκεί - αν όχι στο άμεσο μέλλον, σίγουρα τα επόμενα χρόνια. Ήταν έτοιμοι να παντρευτούν και ακολουθώντας την αυθεντική αυστραλιανή παράδοση ενός stint που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, πρώτα στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια στο Λονδίνο. Μετά από αυτό θα έφευγαν στο σπίτι. Πιθανώς. «Ήμασταν πάντα εκείνο το ζευγάρι», λέει η Jackie. "Τα πράγματα συμβαίνουν - και μας αρέσει μια νέα περιπέτεια."

Διάδρομος Ένα ανοιχτό ροζ πάνελ στο τοξωτό ένθετο της εισόδου προσθέτει ένα λεπτό μπλοκ χρώματος. Η Λάρα χρησιμοποίησε τη Βοημία από τα χρώματα της Porter σε ένα τελείωμα Duchess Satin. Mila καρέκλα από FrancoCrea. Lambert & fils 'dot line suspension' φως, Living Edge. Νανιμαρκίνα, Κουτ.

"Ένα πράγμα οδήγησε σε ένα άλλο και καταλήξαμε να μένουμε πολύ περισσότερο από ό, τι αναμενόταν", λέει ο Robert, ο οποίος είναι ένας μέτριος τρόπος να πούμε ότι σφυρηλατήθηκαν επιτυχημένες σταδιοδρομίες στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, έκανε ισχυρές φιλίες και είχαν μερικά παιδιά.

Ήταν το 2009 προτού να μπορέσουν να αποκόψουν τον εαυτό τους μακριά από το Λονδίνο και να δοκιμάσουν πραγματικά αυτό το περιπετειώδες πνεύμα με την ανακαίνιση του σπιτιού Paddington με ένα μικρό παιδί και το μωρό στη ρυμούλκηση. Παρόλο που έχει τρία υπνοδωμάτια, το ακίνητο ήταν συμπαγές, ώστε να μεγιστοποιηθεί ο χώρος που επέκτεινε το ισόγειο καθιστικό στην πίσω αυλή, και εγκατέστησε στέγαστρο-κρύψιμο σε όλα τα δωμάτια. Εν τω μεταξύ, εισήχθησαν φεγγίτες και ο τοίχος ανάμεσα στην κουζίνα και το κλιμακοστάσιο αντικαταστάθηκε με γυαλί, για να φιλτράρει το φως.

Οικογενειακό δωμάτιο Αν και έχουν αυτή την ανεκτίμητη εσωτερική / εξωτερική ροή στην αυλή, ο Robert και ο Jackie θα ήθελαν να αντικαταστήσουν τις πόρτες με κάτι πιο αρχιτεκτονικά δραματικό μια μέρα. Εν τω μεταξύ, η κουρτίνα που πρότεινε η Λάρα βελτιώνει πραγματικά την εμφάνιση τους. Είναι το ύφασμα Kvadrat από την σειρά Daybreak, που κατασκευάζεται από την Marlow & Finch. Καναπέ Zanotta και καρέκλα & παράδοση, Cult. Τραπέζι σαλονιού, Σχεδιασμός Καταπέλτης.

το πρώτο πάει

"Ήμασταν ακόμα στο κέντρο της ανακαίνισης όταν αρχίσαμε να μιλάμε για μετακίνηση στο Λονδίνο", αναστενάζει η Jackie. Ήταν στο Σίδνεϊ για 18 μήνες και μόνο ζούσαν στο πλήρως ανακαινισμένο σπίτι για ένα θέμα εβδομάδων πριν από τη συσκευασία και πάλι. Εάν αυτό δεν ήταν αρκετά ταραχώδες, ήταν 32 εβδομάδες έγκυος με το τρίτο παιδί τους.

Για άλλη μια φορά, το σπίτι ήταν μισθωμένο, και από τη στιγμή που επέστρεψαν πάλι το 2018, φαινόταν κουρασμένος. Υπήρχαν επίσης πέντε μέλη της οικογένειας και ένας σκύλος, ο οποίος τους έδωσε παύση σκέψης, ειδικά καθώς το σπίτι τους στο Λονδίνο είχε πέντε υπνοδωμάτια.

Κουζίνα Η μεγάλη διαφορά εδώ είναι η νέα λευκή κυλινδρική εμβέλεια του Albany από την Qasair, η οποία έχει μια πολύ πιο εξορθολογισμένη σιλουέτα από την ογκώδη από ανοξείδωτο χάλυβα που αντικατέστησε. Τα ράφια τοίχου Polytec και τα μέτωπα των ντουλαπιών στο Casentino Oak Woodmatt με νέες λαβές έχουν μεταμορφώσει το ντουλάπι και έχουν κάνει ένα χαρακτηριστικό της επιφάνειας γραφείου.

Βοήθεια σχεδιαστών

Δεν υπήρχε τρόπος για να αυξηθεί περαιτέρω το μέγεθος του ακινήτου, αλλά για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό που είχαν, ζήτησαν από την εσωτερική σχεδιάστρια Lara Ette να ξεδιπλώσει τα πράγματα πριν από την επιστροφή τους. Οι συντονισμένες κλήσεις Skype ήταν ένα βασικό μέρος αυτής της διαδικασίας, μαζί με φωτογραφίες από πράγματα όπως βούρτσα-outs, έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των επιλογών χρώματος in situ.

Στη συνέχεια, για υλικά που πραγματικά πρέπει να αγγιχτούν - κουρτίνες, χαλιά κλπ. - η Λάρα τους έστειλε ένα μεγάλο κουτί δειγμάτων. "Η Lara ήταν ένα όνειρο για να συνεργαστείς", λέει η Jackie. "Εκτός από το να είναι δημιουργικό, είναι λαμπρή στη διαχείριση έργων και θα μπορούσαμε να στηριχθούμε σε αυτήν για να δούμε τα πάντα από άκρο σε άκρο".

Κουζίνα Κάθε ίντσα χώρου ντουλαπιών έχει χρησιμοποιηθεί, με ράφια και συρτάρια που μπορούν να προσαρμοστούν για να αποθηκεύουν διαφορετικά πράγματα. Έργα από την Ιορδανία Χένρυ.

Ανανέωση δωματίου

Όταν επέστρεψαν στο Σίδνεϊ τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οικογένεια απομακρύνθηκε από το αποτέλεσμα. "Πριν, το σπίτι αισθάνθηκε σκοτεινό και μικρό και είχαμε αμφιβολίες γι 'αυτό", λέει ο Robert. "Αλλά τώρα αισθάνεται ανανεωμένη και νέα." Η διάταξη δεν έχει αλλάξει από το 2009 reno, αλλά όλα έχουν ενημερωθεί.

Το σκοτεινό δάπεδο έχει αποκατασταθεί και τα τείχη σε όλο το μήκος του έχουν φωτιστεί με το Dulux Mount Aspiring (μισό και τέταρτο) και το Dulux Torere quarter (τα μπροστινά δωμάτια). Στην κουζίνα, τα προϋφιστάμενα κουφώματα και οι μονάδες διαθέτουν έξυπνα νέα πρόσοψη και υλικό Hardware Polytec. Παντού που βλέπετε τα έπιπλα είναι χαμηλού προφίλ και εκλεπτυσμένα.

Τα τυπικά έπιπλα Φωτιστικά έπιπλα κάνουν αυτό το μικρό χώρο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού να δείχνει ευχάριστα λεία. Το τζάκι είναι πρωτότυπο. Καναπές, δική του πελάτη. Fogia 'Poppy' pouf, ο Fred International. Κρόκος, Τάππετι. Έργα του Zara June Williams.

Χρώμα εμπειρογνωμόνων

Όλοι μας, το σπίτι είναι φωτεινό και μινιμαλιστικό, χωρίς να φαίνεται κρύο, χάρη στα διαφορετικά χρώματα στους τοίχους και στα μαλακά έπιπλα. "Η Λάρα έκανε τόσο καλή δουλειά με όλες τις χρωματιστές επιφάνειες, ειδικά με τον τρόπο που επέτρεψε να ρέουν αυτά τα δύο μπροστινά δωμάτια", λέει η Jackie. "Το πιάνο μας είναι στο δρόμο του από το Λονδίνο, και μόλις αυτό είναι στη θέση του ο χώρος θα είναι τέλειος".

Κύριο υπνοδωμάτιο Αυτό το δωμάτιο αντισταθμίζει το μικρό του μέγεθος με μια αίσθηση πολυτέλειας. Η Lara Ette σχεδίασε το κρεβάτι χρησιμοποιώντας το ύφασμα Kvadrat 'Hero' από την Patricia Urquiola. Το φωτιστικό τοίχου Rubn Lighting 'Miller Wall' που τοποθετείται στο τοίχωμα από το Fred International είναι ένας πραγματικός εξοικονόμηση χώρου.

Μετατόπιση χώρου

Τώρα η ανακαίνιση είναι πλήρης, υπάρχει αρκετός χώρος για όλους; "Τα παιδιά έχουν αρκετό χώρο", λέει ο Robert. "Αυτό είναι το αστείο πράγμα, αν ήταν νεότεροι, δεν νομίζω ότι θα είχαμε ταιριάζει σε αυτό το σπίτι, αλλά τώρα που είναι μεγαλύτερης ηλικίας δεν αναπηδούν από τους τοίχους τόσο πολύ. να κάνει την εργασία ή να εξασκηθεί στη μουσική. Τότε βγαίνουμε για να παίξουμε τον αθλητισμό. "

Τόσο ο Ρόμπερτ και η Τζάκι είναι χαρούμενοι που δεν άνοιξαν εξ ολοκλήρου το ισόγειο, το οποίο μπορεί να δελεάζει με βεράντα. "Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλαπλούς χώρους διαβίωσης", λέει. "Το πίσω μέρος του σπιτιού είναι ένας οικογενειακός χώρος και τα μπροστινά δωμάτια είναι πιο ενήλικα, όπου μπορούμε να καθίσουμε και να διαβάσουμε". Η Τζάκι συμφωνεί, προσθέτοντας. "Αγαπώ τις ζεστές γωνιές και όχι ένα σπηλαιώδες χώρο. Το αγαπημένο μου στοιχείο είναι ότι η επίσημη όψη του σπιτιού."

Αυλή Η αυλή συνδέεται άψογα με τον εσωτερικό χώρο διαβίωσης. Faye Toogood "κόκκινο πολυ" κόκκινη καρέκλα, έπιπλα Hub.

Διδάγματα

«Προσπαθήστε να έχετε μια αίσθηση της τοποθεσίας όταν διακοσμείτε», λέει η Jackie. "Θα είχα πάει για μια πολύ παλαιότερη χρωματική παλέτα - κάτι που είχαμε στο Λονδίνο - αλλά η Λάρα ήταν χρήσιμη για να μας υπενθυμίσει πόσο ισχυρό είναι το φως στο Σίδνεϊ Είχα το ξεχάσει αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα μπορεί να είναι αρκετά λίγο ισχυρότερο, με λαμπρότερο ροζ και μουστάρδα κ.α. Αυτό ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μένα. "

Για να δείτε περισσότερα από τη δουλειά της Lara, πηγαίνετε στο Lara Ette Design.

Προβολή της αίθουσας Μια βεράντα του Paddington έλαβε μια σύγχρονη ανακαίνιση με πολυτελή υλικά παλέτα

Ετικέτες:  Χριστούγεννα Παιδικά δωμάτια Ζώντας και δείπνο 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close