Ένα ανακαινισμένο καλιφορνέζικο μπανγκαλόου στο Glen Iris με χαρακτηριστικά κληρονομιάς

Ποιος ζει εδώ : ο Κάρλι, επικεφαλής της συμβουλευτικής επιτροπής της ΚΟΑ στην Deloitte, Ben, διευθυντής και συνιδρυτής της κατασκευαστικής τεχνολογίας εταιρίας Hammertech, και των δύο γιων τους Isaac, 4 και Joshua, 1.

Στυλ του σπιτιού : Ένα καλαφινέζικο μπανγκαλόου του 1927 που βρίσκεται στο φιλικό προς την οικογένεια προάστιο της Glen Iris της Βικτώριας, έλαβε μια εξαιρετικά σύγχρονη ενημέρωση.

Χρονοδιάγραμμα : Ο σχεδιασμός ξεκίνησε στις αρχές του 2016. οι ανακαινίσεις άρχισαν στα τέλη του 2016 και ολοκληρώθηκαν ένα χρόνο αργότερα.

Προϋπολογισμός : 650.000 δολάρια.

Η είσοδος σε αυτό το μπανγκαλόου του Καλιφορνέζου λέει: η πολύπλοκη μπροστινή πόρτα του μωρού φαίνεται πρωτότυπη στο σπίτι του 1927, αλλά στην πραγματικότητα, το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού είναι στην πραγματικότητα μια πρόσφατη προσθήκη.

Το ανακαινισμένο σπίτι της Μελβούρνης είναι ένα μίγμα παλαιών και νέων και αντιπροσωπεύει το μέλλον για τους ιδιοκτήτες του Karly και Ben και τους νέους γιους τους Isaac και Joshua.

Όταν ένα μπανγκαλόου της Καλιφόρνιας ήρθε για πώληση στον ίδιο τους τον δρόμο, η Μελβούρνη ζευγάρι Κάρλυ και Μπεν έλαβε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα σπίτι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεαρής οικογένειας.

Το ζεύγος ζούσε σε ένα αρχοντικό το 2014 και έψαχνε για το σπίτι τους για πάντα, όταν είδαν ότι το μπανγκαλόου τρεις πόρτες κατά μήκος είχαν διατεθεί προς πώληση.

Ο φυλλοβόρος δρόμος τους - κοντά σε πάρκα, σχολεία και ένα γκουρμέ σούπερ μάρκετ που αγαπούσαν οι ντόπιοι - ήταν εκεί που το ζευγάρι ήθελε να εγκατασταθεί και να μεγαλώσει μια οικογένεια και αυτό το σπίτι τους πρόσφερε την ευκαιρία να δώσουν σε ένα παλιό σπίτι μια σύγχρονη ενημέρωση.

"Δεν θέλαμε να ζήσουμε σε ένα McMansion - θέλαμε ένα σπίτι με προσωπικότητα", λέει η Κάρλυ. "Η πρόσοψη του μπανγκαλόου ήταν όμορφη, με τα παράθυρα κόλπων που πλαισιώνουν τα βότσαλα και τα βρύα πλακάκια τερακότα", λέει.

λίστα επιθυμιών

  • Κληρονομιά σεβαστή "Θέλαμε να κρατήσουμε τα στοιχεία χύτευσης και οροφής, και να περιλάβουμε τα σχέδια και τα σχέδια από την δεκαετία του 1920", λέει η Κάρλυ.
  • Ανοικτή διάταξη Ένα ανανεωμένο σχέδιο ορόφου που ενσωματώνει μια εύκολη ροή από το μπροστινό μέρος του σπιτιού στην πλάτη, καθώς και ένα ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα.
  • Kid φιλικό "Ήμασταν συνειδητοί για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι μας δεν αισθάνθηκε επίσημη ή αποστειρωμένη. Θα έπρεπε να είναι χαλαρή και ένας χώρος όπου τα αγόρια θα μπορούσαν να παίζουν ελεύθερα ".

Βεράντα Ένα φρέσκο ​​παλτό Dulux Limed White Half έχει φωτίσει την πρόσοψη του σπιτιού. Είναι τέλεια στίγματα από έναν πάγκο μαύρης ξυλείας από το The Banyan Tree.

Ωστόσο, υπήρξε μια καλή δουλειά που πρέπει να γίνει για τη διάταξη πριν το σπίτι μπορεί να θεωρηθεί κατάλληλα λειτουργικό για μια αυξανόμενη οικογένεια. Το ζευγάρι μετέφερε στην Μελβούρνη την οικοδομική εταιρεία Tibuilt και την εσωτερική στυλίστρια Marcia Hong για να δώσει μια γοητευτική παλιά κατοικία μια νέα όψη και βελτιωμένη πρακτικότητα.

"Στόχος μας ήταν να ενημερώσουμε το ακίνητο για να το καταστήσουμε σύγχρονο, διατηρώντας παράλληλα τα κλασικά του χαρακτηριστικά", λέει ο Κάρλυ. "Με μια τετραμελή οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων δύο μικρά αγόρια, στο σπίτι, θέλαμε να είναι κομψό αλλά άνετο και φιλικό για τα παιδιά".

Το σπίτι είχε υποβληθεί σε προηγούμενη επέκταση, που ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1990, που έβαζε μια κλειστή κουζίνα στη μέση του σπιτιού. "Το εσωτερικό αισθάνθηκε σκοτεινό και η διάταξη δεν ρέει πολύ καλά", λέει, προσθέτοντας ότι και η ενσωματωμένη αποθήκευση στερείται επίσης.

Τραπεζαρία Το Airy, το φιλόξενο και το ιδανικό μέρος για να θαυμάσετε τις οροφές με το καζανάκι του σπιτιού, η τραπεζαρία με ανοιχτή κουζίνα ωφελείται από την οπτική ελαφρότητα των καρεκλών τραπεζαρίας rattan από το Open Room. Κρεμαστό ξύλο Malmo 1 από το Beacon Lighting. Δάπεδα από ξύλο γαλλικής δρυός, Made by Storey. Εσωτερικά τοιχώματα ζωγραφισμένα Dulux Natural White.

Το ζευγάρι, έχοντας πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας της ανύψωσης των μικρών παιδιών, γνώριζε ότι οι καθαρές γραμμές και το ανοιχτό σχέδιο θα εξυπηρετούσαν καλά την οικογένειά τους.

«Όταν μεγάλωνα, δεν είχαμε χώρο να κάνουμε τα πράγματα μαζί, απλώς υποχωρήσαμε στα δωμάτιά μας», λέει η Κάρλυ. "Όπως σχεδιάσαμε αυτό το σπίτι, συμπεριλάβαμε κοινούς χώρους όπου θα μπορούσαμε να διασκεδάσουμε και να συνδεθούμε ως οικογένεια, αλλά και να έχουμε αρκετό χώρο για να κάνουμε το δικό μας πράγμα".

Το ζευγάρι ήταν σαφές από το get-go ότι ήθελαν να γιορτάσουν τα χαρακτηριστικά της περιόδου του σπιτιού αποκαθιστώντας τα υπόλοιπα 1920s εγκλείσματα όπου είναι δυνατόν και σχεδιάζοντας νέους χώρους που τους συμπλήρωσαν.

Κουζίνα Τα ευαίσθητα κουρτίνες από Bracken Blinds και τα σκαμνιά από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα όμορφο φύλλο με τις τραγανές γραμμές του πάγκου του Caesarstone 'Organic White'. Ο μαύρος αναδευτήρας Armando Vicario 'Tink' είναι από τον Abey. Καθρέπτης, Warranbrooke.

Η αρχική πρόσοψη του σπιτιού, με τη νέα μπροστινή πόρτα του, κατασκευασμένη από Armadale Doors και δύο μπροστινά δωμάτια, θα έθεσε τον τόνο για την υπόλοιπη ανακαίνιση.

"Το κλειδί για το σχεδιασμό ενός σπιτιού με ένα παραδοσιακό μέτωπο και ένα σύγχρονο πίσω είναι να βεβαιωθείτε ότι η είσοδος και το διάδρομο δημιουργούν μια ομαλή διέλευση μεταξύ των τμημάτων", λέει ο Daniel Tilkeridis, διευθυντής ή Tilbuilt. "Στην πραγματικότητα, είναι ζωτικής σημασίας."

Για να γεφυρωθούν αισθητικά τα παλιά και τα νέα, τα καλούπια τοίχων, οι ψηλές σανίδες και οι εκπληκτικές οροφές με κασέλες συμπεριλήφθηκαν στο σχέδιο.

Χώροι διαβίωσης Η άνεση λαμβάνει την υψηλότερη χρέωση στο σαλόνι της οικογένειας, με καναπέ Globewest και πολυθρόνα. Έργα τέχνης: Τζέισι Ρίγκμπι. Δέρμα προβάτου, Εξακρίβωση δέρματος. Χαλιά, η συλλογή χαλιών.

Η αναδιάρθρωση του πίσω μέρους του σπιτιού του Tilbuilt ενσωμάτωσε μια διάταξη χωρισμένου επιπέδου που έκανε το καλύτερο από το κεκλιμένο μπλοκ και πρόσθεσε ύψος στη νέα ενιαία κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία. Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες και τα γενναιόδωρα παράθυρα επιτρέπουν το φως της ημέρας να κορεστεί τα διαστήματα όπου η οικογένεια περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους.

"Επιλέξαμε ουδέτερα χρώματα για τις σκληρές επιφάνειες σε όλη την έκταση, με μαύρη έμφαση σε μερικά από τα φωτιστικά, κάτι που μας έδωσε ένα μεγάλο καμβά για να δουλέψουμε", λέει ο Karly. Η εσωτερική στυλίστρια Marcia ανταποκρίθηκε στην προτιμώμενη παλέτα του ναυτικού, γκρίζα και κοκκινιστή, προσθέτοντας κομμάτια από ωχρά ξύλα "για να συμπληρώσουν τη φρέσκια και χαλαρή προσέγγιση στην παλέτα χρωμάτων".

Τυπικό σαλόνι έπιπλα Navy από το MRD Home προσθέτει ένα ποπ χρώμα. Τέχνη: Kirsten Jackson. Τραπέζι σαλονιού, Globewest.

Με βάση την εμπειρία του ως μηχανικού κατασκευής που εργάζεται σε εμπορικές εξελίξεις μεγάλης κλίμακας, ο Ben ανέλαβε το καθήκον της διαχείρισης της ανακαίνισης. "Ήταν ένα τεράστιο όφελος για μας ότι ο Ben κατανόησε τη διαδικασία και ήταν σε θέση να ελέγξει τον προϋπολογισμό και να κρατήσει τον καθένα υπεύθυνο", λέει ο Karly.

Η στενή συμμετοχή του ζευγαριού στο σχεδιασμό και την κατασκευή - και το γεγονός ότι ζούσαν στον ίδιο δρόμο κατά την ανακαίνιση - σήμαινε ότι οι αποφάσεις ελήφθησαν γρήγορα και με βεβαιότητα. "Ήμασταν καθοδηγούμενοι από τους ειδικούς, αλλά μάθαμε να μην αμφισβητούμε τα ένστικτά μας", προσθέτει ο Κάρλυ.

Επειδή η ομάδα Tilbuilt προσέφερε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σχεδιασμού και κατασκευής, η διαδικασία λήψης αποφάσεων βελτιώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σπίτι όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια φωτίζεται. "Ακόμα και ο μπαμπάς μου τελειομανής, ο οποίος έχει οικοδομήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, εγκρίνει τη δουλειά που έκαναν", λέει με χαμόγελο.

τα καλύτερα bits

  • Η διάταξή μας "Η ανοιχτή κουζίνα μας, το σαλόνι και η τραπεζαρία είναι ένας μεγάλος χώρος που μπορούμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε και αγαπάμε το κάθισμα του παραθύρου, τα ψηλά ταβάνια και την αφθονία του φωτός", λέει η Κάρλυ.
  • Η τοποθεσία "Φαίνεται οικεία και φιλική προς την οικογένεια, αλλά είναι κοντά στην πόλη. Θα είμαστε ευτυχείς εδώ εδώ και πολύ καιρό. "
  • Τα έπιπλα "Τα όμορφα κομμάτια που επιλέγει η Marcia είναι το απόλυτο συμπλήρωμα σε όλη τη σκληρή δουλειά που πήγε στην ανακαίνισή μας", λέει.

Όταν ήρθε στο τέλος, η Κάρλι και ο Μπεν δεν δίστασαν να αναζητήσουν καθοδήγηση από ειδικούς. "Μετά από τόσο πολύ δουλειά για να πάρει το σπίτι σωστό, είμαστε αποφασισμένοι να αγοράσουν τα τέλεια εξαρτήματα για αυτό." Αυτό το καθήκον χειριζόταν με προσοχή η Marcia.

Ensuite Η ματαιοδοξία στο σπίτι του Ben και του Karly διαθέτει μια τραγανή κορυφή στο Caesarstone 'Organic White'. Συνεργάζεται με μια λεκάνη Kado Lussi και το Milli Pure tapware, και τα δύο Reece. Το σκαμνί είναι από το σπίτι MRD και πλακάκια, η γκαλερί De Lucia Tile.

"Καταλήξαμε σε ένα στυλ που αντικατόπτριζε τη σύγχρονη κλασική εμφάνιση και την αίσθηση που ακολουθούσαν ο Ben και ο Karly", λέει ο εσωτερικός στιλίστας της συνεργασίας με το ζευγάρι για να επιμεληθεί μια επιλογή τέλεια αναλογούντων κομματιών σε ακατάπαυστα σχήματα.

"Μετά από τη διαδικασία επιλογής με τη Marcia είμαστε ακόμα περισσότερο ερωτευμένοι με το σπίτι μας - αν αυτό είναι δυνατό!" λέει η Κάρλυ.

Διδάγματα

"Είναι καλό να δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα", λέει η Κάρλυ. «Με τα μικρά παιδιά και τις θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, απλά δεν είχαμε το χρόνο να περάσουμε μέσα από τα καταστήματα επίπλων τα σαββατοκύριακα. Η δουλειά με έναν εσωτερικό στιλιστή έκανε τη διαδικασία επιλογής επίπλων πολύ πιο αποτελεσματική για εμάς και καταλήξαμε σε μια πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα. "

Δείτε περισσότερα από το Tilbuilt στο Tibuilt. Επισκεφθείτε τη Marcia Hong στη Marcia Hong.

Προβολή της αίθουσας της γκαλερί της δεκαετίας του '20 στην Καλιφόρνια στο Barwon Heads δόθηκε ένα ηλιόλουστο makeover

Ετικέτες:  Περιηγήσεις στο σπίτι Κουζίνες Υπαίθρια & Κηπουρική 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close