Ένα ανακαινισμένο σαλέ σκι στο όρος Hotham είναι η τέλεια διαφυγή

Ποιος μένει εδώ : Joe Bartolo, διευθύνων σύμβουλος της Incore Developments; η σύζυγός του Olivia, ο διευθυντής εταιρικών υπηρεσιών του ομίλου Incore Developments. και τα παιδιά τους: Milla, 9, και Kayden, 12.

Στυλ του σπιτιού : Το τριώροφο σαλέ του 1990 στο όρος Hotham, Βικτώρια, έλαβε μια σύγχρονη ενημέρωση.

Χρονοδιάγραμμα : Από την αρχή μέχρι το τέλος, η ανακαίνιση χρειάστηκε τρεις μήνες.

Προϋπολογισμός : Ο προϋπολογισμός για αυτό το έργο ήταν περίπου 500.000 δολάρια.

Κάθε φορά και έπειτα, ένα έργο έρχεται μαζί με τις προκλήσεις και αψηφά όλα τα λογικά χρονικά πλαίσια. Αυτό συνέβαινε για αυτό το τριώροφο αλπικό σαλέ στο Hotham Heights της Βικτώριας. Με την εποχή του σκι να πλησιάζει γρήγορα, οι νέοι ιδιοκτήτες του έδωσαν μόνο 12 εβδομάδες για να το κάνουν χρυσό χιόνι.

Η Μελβούρνη ζευγάρι Joe και Olivia Bartolo είχε πηδήσει στην ευκαιρία να αγοράσει το 2018 όταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες συμφώνησαν να πουλήσουν. Οι έντονοι σκιέρ και τα δύο παιδιά τους σχολικής ηλικίας είχαν θαυμάσει το ακίνητο εδώ και αρκετά χρόνια και ήθελαν να δημιουργήσουν τη δική τους ιδιωτική βάση στην περιοχή.

Στο χιόνι Στο Mount Hotham της Βικτώριας, το πολυτελές χειμερινό καταφύγιο μιας οικογένειας ανακαινίστηκε ακριβώς την ώρα για τη χειμερινή περίοδο. Το έργο προωθήθηκε σε συνδυασμό με την αδελφική του ιδιοκτησία δίπλα από την πόρτα, η οποία ενημερώθηκε με παρόμοιο τρόπο σε ένα λειτουργικό, αλλά θερμά φιλόξενο στυλ.

Ο Joe και η Olivia, που υπαγορεύτηκαν από τον σκληρό καιρό και την περιορισμένη πρόσβαση σε εμπορεύματα και υλικά, είχαν ένα παράθυρο τριών μηνών για να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση, από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι το διακοσμητικό εξάρτημα. Γύρισαν στην εσωτερική σχεδιάστρια Jessica Bettenay της Resident Avenue για βοήθεια. "Η δέσμευση της Jess και της ομάδας της σήμαινε ότι το έργο σχεδιάστηκε άψογα, μέσα σε μια ίντσα της ζωής του, ακόμα και όταν ήταν κάτω από το καλώδιο!" λέει ο Τζο.

Χώρος διαβίωσης Το νέο τζάκι Oblica 'Shaker' είναι ένας εκλεπτυσμένος τρόπος για την καταπολέμηση του κρυολογήματος. Η υφή εισήχθη μέσω ενός φως κρεμαστό κόσμημα Ay Illuminate από την Spence & Lyda και μοτίβο χαλιού από τη Bayliss. Ο καναπές, τα μαξιλάρια και τα τραπέζια είναι από τον Jardan.

Από τη στιγμή που το ακίνητο εγκαταστάθηκε, ο σχεδιασμός άρχισε να μεταμορφώνει το εσωτερικό του σπιτιού και την ανέφικτη διάταξη σε ένα σύγχρονο χειμερινό καταφύγιο που προσφέρει τόσο λειτουργικότητα όσο και κομψότητα.

Η λίστα επιθυμιών του Joe και Olivia

  • Φέρτε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με πολυτελή υλικά και ενδιαφέρουσες υφές, καθώς και πολυτελείς προσθήκες όπως η ενδοδαπέδια θέρμανση.
  • Προσθέστε πρακτικές εγκλείσεις που κάνουν για μια μετακίνηση χωρίς προβλήματα από μια ενεργά ημέρα στις πλαγιές σε ένα χαλαρωτικό βράδυ μπροστά στο τζάκι.
  • Μεγιστοποιήστε τις απόψεις με χώρους διαβίωσης σε ένα έξυπνο και σύγχρονο στυλ που συμπληρώνει το περιβάλλον του σπιτιού.

Κουζίνα / τραπεζαρία Ένας ειδικά σχεδιασμένος πάγκος με προσαρτημένο τραπέζι από την Resident Avenue είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της ευφυούς ζώνης. Τα πατώματα Otto από τον Jardan ολοκληρώνουν τη ρύθμιση. Φωτιζόμενες μαύρες καρέκλες από γρανίτη της Ζιμπάμπουε, μπαλκονόπορτα Smartstone "Statuario Venato" και καπλαμάδες καπλαμάδων του Elton Group «Evenex». Το έργο του Cloud 1 από τον Matt Johnson αντικατοπτρίζει την άποψη. Έργα τέχνης από τη Στέφανι Κλόζ.

"Θέλαμε την οικογένεια να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί από τη στιγμή που βάζουν τα πόδια μέσα", λέει ο ανώτερος σχεδιαστής Jessica, ο οποίος επιβλέπει τον χωροταξικό σχεδιασμό και τον εσωτερικό σχεδιασμό ολόκληρου του έργου. "Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ζεστασιά με τη χρήση της υφής και του βάθους του χρώματος. Ο χώρος έπρεπε να είναι το αντίθετο από το παγωμένο περιβάλλον και να ενθαρρύνει τη χαλάρωση μετά από μια μέρα στις πλαγιές".

Καθιστικό Τα στοιχεία σχεδίασης όπως τα προσαρμοσμένα κουφώματα (για την αποθήκευση και την απεικόνιση των καυσόξυλων) και τα πλωτά ράφια της Fenton & Fenton μεγιστοποιούν τον συμπαγή χώρο. Ένα μείγμα μαξιλαριών από το Jardan προσθέτει ακόμα ένα άλλο στρώμα άνεσης.

Προκειμένου να παρασχεθεί στην οικογένεια φιλική προς το χρήστη διαμονή, κάθε ένας από τους τρεις ορόφους και τα δωμάτια τους επανεξετάστηκαν. Το ισόγειο αναδιαμορφώθηκε για να συμπεριλάβει ένα στεγνό δωμάτιο και μια πιο λειτουργική είσοδο με καθίσματα και αποθήκες και δύο υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο επανασχεδιάστηκαν για να έχουν χωριστό χώρο πρόσβασης και ντουλάπα. Στον τελευταίο όροφο, η κουζίνα και οι χώροι διαβίωσης μετατράπηκαν για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες αλπικές απόψεις που περιβάλλουν το σαλέ.

Είσοδος Αυτό το εύχρηστο σημείο στην είσοδο διαθέτει τώρα ένα παγκάκι με αδιάβροχο μαξιλάρι νεοπρενίου καθώς και χώρο αποθήκευσης για μπότες πεζοπορίας και γάντζους Design By Them για να κρεμάσουν παλτά και μπουφάν. Απλίκα τοίχου, πορσελάνη αρκούδα.

Σε κάθε επίπεδο, η σχεδιάστρια Jessica συνειδητοποίησε το όραμά της για ζεστά, υφή εσωτερικά με φινίρισμα που περιελάμβανε τρισδιάστατα πλακάκια δαπέδου από πορσελάνη από την Urban Edge Ceramics και μερικά τοιχώματα επενδυμένα με γαλλικά ξύλινα σανίδες από βασιλικό ξύλο από Royal Oak Floors, , ένα χρώμα που επιλέγεται για τον φυσικό γκριζωπό τόνο και βάθος.

Μπάνιο Πλακάκια από πορσελάνη διαμαντιών από την Urban Edge Ceramics αποτελούν ένα μεγάλο σκηνικό για το ματαιοδοξία και το Middle Of Nowhere mirror.

Στη νέα ζώνη μαγειρέματος, ένα ζευγάρι επιλογών γυαλισμένου υλικού έφερε στο φως τον καθαρότερο μαύρο γρανίτη της Ζιμπάμπουε στον ειδικά διαμορφωμένο πάγκο και το αντιληπτό ελαφρύ στυλ Smartstone Statuario Venato στο splashback.

Μπάνιο Τα πλακάκια ντους προέρχονταν επίσης από την κεραμική Urban Edge. Μαύρες βρύσες και ντους, Astra Walker. Πετσέτες μπάνιου, Bedouin Societe.

"Οι μαύρες βρύσες και τα έπιπλα από σκούρο ξύλο ενισχύουν το δράμα και προσθέτουν ακόμα πιο σύγχρονη πολυπλοκότητα στο σπίτι", λέει η Jessica, προσθέτοντας ότι η ατμόσφαιρα των διακοπών της είναι κάτω από τις μαλακές φινιριστικές πινελιές. "Οι συνδυασμοί δέρματος, γούνας και βελούδου είναι τα στρώματα που δημιουργούν το αποτέλεσμα της υφής" εξηγεί.

Κύριο υπνοδωμάτιο Γαλλική γκρίζα ξύλινη επένδυση από Royal Oak Δάπεδα και τοίχους στο Resene Castle Rock είναι οι χορδές χειμωνιάτικων που εμπνέονται από τα snowfields. Δερμάτινο κρεβάτι Finley από τον Jardan, με λινό από τον Sage And Clare. Μια συρόμενη πόρτα αποκαλύπτει το στεγνό δωμάτιο από έξω.

Η χειμερινή χιονόπτωση το 2018 σήμαινε ότι η πρόσβαση στις συναλλαγές και τα υλικά ήταν ακόμη πιο δύσκολη από ό, τι συνήθως. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το έργο θα προχωρήσει προς τα εμπρός, ορισμένα από τα κατασκευαστικά έργα ολοκληρώθηκαν εκτός σειράς και απαιτούν έξυπνη διαχείριση του έργου.

Χώρος διαβίωσης Οι εκπληκτικές απόψεις του Mount Hotham πλαισιώνονται από τα νέα παράθυρα από αλουμίνιο. Το Bang & Olufsen BeoPlay A9 της οικογένειας είναι ιδανικό για ψυχαγωγικές συναντήσεις.

"Αποσύραμε το ακίνητο πίσω στο σκελετό του επειδή τα πλαίσια παραθύρων είχαν σήψη και το σαλέ ήταν σε απελπιστική ανάγκη βοήθειας", λέει ο Joe. "Τότε αναδιατάξαμε τα τείχη και αλλάξαμε τα ύψη των οροφών και τον προσανατολισμό όλων των υγρών περιοχών.Για να νικήσουμε το χιόνι, το ξυλουργείο εισήλθε μετά την τοποθέτηση του χαλιού και την παράδοση των επίπλων .. Όταν ξεκινήσαμε τη διακόσμηση δεν είχαμε ούτε καν κουφώματα και μπαχαρικά μέσα. Ο πίνακας ολοκληρώθηκε πολύ πριν να το κάνουμε κανονικά καθώς η θερμοκρασία έπεφτε και προσπαθούσαμε να βάλουμε το χρώμα να στεγνώσει ».

Φωτεινή ιδέα Μια τράπεζα παραθύρων είναι λαμπρή για τη διαμόρφωση μιας όψης, αλλά όταν θέλετε να μειώσετε την αντανάκλαση ή / και τη θερμότητα παγίδευσης, είναι μια ιδανική σκιάστρα.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρέασε τα αποτελέσματα ήταν η στενή σκάλα. Για να αντιμετωπίσει αυτό, ο μεγάλος καναπές στο σαλόνι σχεδιάστηκε από την Resident Avenue σε δύο κομμάτια, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στις σκάλες στον τελευταίο όροφο.

Ξηρό δωμάτιο Η εκτύπωση του Robert Redford στον τοίχο είναι ένα διασκεδαστικό νεύμα για το σκοπό αυτού του δωματίου, το οποίο χειρίζεται όλα τα εργαλεία ψυχρού καιρού με χάρη. Μαξιλάρι, Sage και Clare.

Ο τοπικός κατασκευαστής Jardan παρείχε ένα μεγάλο μέρος των πρόσθετων επίπλων και κάθε στοιχείο στο σαλέ - ακριβώς κάτω από τα επιτραπέζια σκεύη - επιλέχθηκε έπειτα για να ταιριάξει. Ο αρχικός στόχος ήταν ένα φιλόξενο χειμερινό καταφύγιο όπου οικογένεια και φίλοι θα μπορούσαν να έρθουν μαζί, και αυτό επιτεύχθηκε με εντυπωσιακό στυλ.

Snow Το σπίτι έχει μετατραπεί σε απόλυτη οικογενειακή υποχώρηση.

τα καλύτερα bits

  • Αποξηραμένα υλικά Η επένδυση ξύλου στους τοίχους, τα τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου και δαπέδου και τα ξυλουργικά προϊόντα κατασκευασμένα από καουτσούκ με υφή, δημιουργούν έναν απτό συνδυασμό επιφανειών.
  • Τζάκι Μια freestanding τζάκι Oblica λειτουργεί με μοντέρνο στυλ, καθιστώντας την την ιδανική επιλογή για μια χειμερινή διαφυγή.
  • Θέση Δεδομένου ότι το σαλέ βρίσκεται ακριβώς πάνω στο χιονοδρομικό τρέξιμο Big D του Mount Hotham, το χτύπημα στις πλαγιές είναι απλά θέμα να περπατήσετε έξω την πίσω πόρτα και να βάλετε σκι.

τα διδάγματα

"Κάθε περιορισμός, λεπτομέρεια και μέτρηση θεωρήθηκε από την αρχή, δεν υπήρχε χρόνος για λάθη ή αλλαγή νοοτροπίας σε ένα τέτοιο έργο, αλλά το θέμα ήταν να το κάνεις μία φορά και να το κάνεις σωστά", λέει η Jessica.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο της Jessica, επισκεφτείτε τη Resident Avenue.

View GalleryA ανανεωμένη παραλία στην ιδιωτική του νησί

Ετικέτες:  Χριστούγεννα Υπνοδωμάτιο Κουζίνες 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close