Η Alisa και η Lysandra έδωσαν σε ένα παλιό σπίτι της Μελβούρνης μια σύγχρονη ανακαίνιση

Μετά τη νίκη του The Block το 2013, οι αδελφές Alisa και Lysandra Fraser έκλεισαν τις χειροπέδες της αστυνομικής τους δύναμης και αντ 'αυτού επικεντρώθηκαν στην καλλιέργεια της εσωτερικής τους επιχείρησης σχεδίου. Ανακαλύπτοντας κατά τη διάρκεια της επίδειξης ότι είχαν το πλεονέκτημα για το σχεδιασμό και την ανακαίνιση, εργάστηκαν από τότε σε μια σειρά οικιστικών και εμπορικών έργων.

Τον περασμένο χρόνο το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει ακόμη το μεγαλύτερο έργο τους. Αφού ξοδεύουν κάποιο χρονικό διάστημα το κυνήγι του σπιτιού για το τέλειο σπίτι που ήταν ώριμο για την ανακαίνιση, εγκαταστάθηκαν σε μια κληρονομιά στο Albert Park της Μελβούρνης. Με την παραδοσιακή πρόσοψη και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κληρονομιάς μέσα στο σπίτι, το τέχνασμα ήταν να δημιουργήσει κάτι σύγχρονο, τιμώντας ό, τι ήταν ήδη εκεί.

Θέλετε να ζήσετε εδώ;

Η Alisa και η Lysandra έβαλαν αυτό το εκπληκτικό σπίτι στην αγορά με έναν οδηγό τιμών ύψους 3, 8 έως 4 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά έκτοτε αποφάσισαν να την κρατήσουν για λίγο περισσότερο. Έτσι, αν θέλατε να το δείτε στη σάρκα, έχετε τύχη! Το σπίτι Albert Park είναι τώρα διαθέσιμο για ενοικίαση για ένα δροσερό $ 3000 ανά εβδομάδα.

Ξεκινώντας "Ζούμε και αναπνέουμε το σχεδιασμό και τους εσωτερικούς χώρους και γνωρίζουμε ότι αγαπάμε τα όρια και τον εαυτό μας, " λέει η Alisa και η Lysandra, συζητώντας τι τους οδηγεί στο ξεκίνημα του έργου, "Τελικά, όλα ήρθαν μέχρι το σωστό χρονικό διάστημα και αισθανθήκαμε πραγματικά έτοιμοι να βυθιστούμε σε ένα έργο αυτής της κλίμακας που θέλαμε να βάλουμε το δικό μας σήμα. "

Η έναρξη Στο πρώτο στάδιο της ανακαίνισής τους και στο πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής τους σειράς που ακολούθησε την εξέλιξη του έργου, το ζευγάρι επικεντρώθηκε στην κύρια κρεβατοκάμαρα που είναι προσβάσιμη αμέσως μόλις εισέλθει στο σπίτι. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει χαρακτηριστικά κληρονομιάς, όπως λεπτομερείς γείσα, και οδηγεί σε μια γκαρνταρόμπα.

Κάνετε μια βουτιά Η γκαρνταρόμπα οδηγεί στη συνέχεια σε ένα γενναιόδωρο ensuite που διαθέτει εντυπωσιακά ένα γυάλινο πλαίσιο που επιτρέπει την τέλεια ορατότητα της γειτονικής πισίνας καταδύσεων και του περιβάλλοντος κατακόρυφου κήπου.

Θέση της θέσης "Η τοποθεσία του σπιτιού πραγματικά μας έκανε έκκληση, " λένε, "Το σπίτι βρίσκεται στο πολύ περιζήτητο προάστιο του Albert Park, κοντά στο CBD και μόνο σε απόσταση 50 μέτρων από την παραλία."

Καθώς οι περισσότερες ανακαινίσεις και επεκτάσεις περιλαμβάνουν κίνηση προς τα πάνω, η Alisa και η Lysandra έκαναν την επιλογή να κατεβούν κάτω και να δημιουργήσουν ένα υπόγειο με αίθουσα κινηματογράφου, κελάρι και άλλο μπάνιο. Ο χώρος του κινηματογράφου παρέχει μια αποκλειστική ζώνη διασκέδασης και βρίσκεται κοντά στο κελάρι, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίξουν σε ένα δωμάτιο, ενώ οι ενήλικες έχουν συνομιλία στο άλλο.

Όνειρα κελάρι Όταν ρωτάς το ζευγάρι ποιο είναι το αγαπημένο τους μέρος της ολόκληρης της ανακαίνισης, λένε: "Τα χέρια κάτω πρέπει να είναι το κελάρι. Είναι μοναδικό και είναι ο πιο καταπληκτικός χώρος για διασκέδαση όλο το χρόνο". Το κελάρι περιβάλλεται από τούβλα με μια μαλακή αψίδα που δημιουργεί μια οικεία ατμόσφαιρα, συνοδευόμενη από ελαφρύ φωτισμό και φυσικά άφθονο κρασί για να απολαύσετε.

Το σύντομο μήνυμα "Θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στην εποχή του σπιτιού, αλλά ταυτόχρονα θέλαμε να σχεδιάσουμε ένα σύγχρονο σπίτι που να έχει συνέχεια σε ολόκληρη την εποχή", εξηγούν οι Αλίζα και Λύσανδρα. Προχωρώντας περισσότερο στο σπίτι, το επόμενο στάδιο ήταν να αντιμετωπιστεί η γενναιόδωρη κουζίνα και η τραπεζαρία.

Συντελεστής κληρονομιάς "Διατηρήσαμε τα αρχικά χαρακτηριστικά του πρώτου τμήματος του σπιτιού, το οποίο περιλαμβάνει το διάδρομο και το κυρίως υπνοδωμάτιο, με διακοσμητικά κορνίζα, πλακάκια και τριαντάφυλλα οροφής και επιλέξαμε ένα πιο αστικό-σύγχρονο στυλ στο νέο τμήμα του σπιτιού, "λένε, " για να επιτευχθεί μια απρόσκοπτη μετάβαση από παλιά σε νέα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο δάπεδο ξύλου σε όλη την έκταση. "

Έγχρωμη αντίθεση Το σκοτεινό ντουλάπι στην κουζίνα κάνει το πέτρινο μαρμάρινο πέτρωμα στον πάγκο του νησιού και το splashback τραγουδούν. Δύο μενταγιόν προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά luxe με ορειχάλκινα highlights που αντανακλούν στο χώρο.

Εμπόδια "Η ανακαίνιση σε μια ιστορική περιοχή επικάλυψης σίγουρα έρχεται με τις προκλήσεις και τους περιορισμούς της. Αυτό το σπίτι προκάλεσε ιδιαίτερα λίγες ανατροπές στο Συμβούλιο που τελικά προστέθηκαν στο κόστος εκμετάλλευσης για το ακίνητο", το μερίδιο ζευγών. "Το γεγονός ότι ολόκληρη η κατεδάφιση και η κατασκευή μας διεξήχθη ανάμεσα σε δύο γειτονικές βεράντες καθιστούσαν την πρόσβαση στην ιδιοκτησία πιο δύσκολη και οδήγησε σε ένα πιο περιορισμένο χώρο για να δουλέψουν όλα τα επαγγέλματα μας, γεγονός που με τη σειρά του έκανε το κελάρι το πιο απαιτητικό θέμα της κατασκευής, δεδομένου ότι ήταν επιτακτική ανάγκη τα έργα θεμελίωσης να μετρήθηκαν εξαιρετικά καλά και να κατασκευαστούν με δύο σπίτια δίπλα μας ".

Γήπεδα γκολφ Το σαλόνι ανοίγει σε μια οικεία αυλή που είναι ιδανική για διασκέδαση. Οι κουρτίνες από το Luxaflex παρέχουν την επιλογή της ιδιωτικής ζωής σε περίπτωση που επιλέξουν οι κάτοικοι. Οι επιστρώσεις στην αυλή τοποθετούνται με τρόπο που φυσικά τραβά το μάτι και προσθέτει προσωπικότητα στο χώρο.

Προχωρώντας προς τα επάνω στον δεύτερο όροφο, το επόμενο στάδιο του έργου αφορούσε την αντιμετώπιση του κύριου λουτρού, ενός πρόσθετου καθιστικού χώρου καθώς και μια εξωτερική βεράντα με εντυπωσιακή θέα στις στέγες.

Σκληρή δουλειά "Ήμασταν πολύ σίγουροι ότι θέλαμε να διατηρήσουμε κάποια πρωτότυπα στοιχεία και να τα συνυπάρξουμε με το σχέδιό μας για αυτό το ακίνητο", λέει η Alisa και η Lysandra, "ο σεβασμός που δώσαμε στην πρόσοψη με την πλήρη αποκατάστασή της στα αρχικά χαρακτηριστικά της έχει πραγματικά πληρώσει το οποίο θα απολαμβάνει και θα εκτιμάται για τις επόμενες γενιές. Χρειάστηκε σίγουρα πολύς χρόνος και δαπάνη, αλλά το πήρε καλά και πραγματικά αξίζει ».

Ζώνες για ύπνο Επίσης στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τα δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με τα δύο που ανοίγουν σε καθαρή θέα στο περιβάλλον του σπιτιού.

Ζώνη μετάβασης Το τελικό στάδιο του έργου ήταν η αντιμετώπιση της πρόσοψης, του διαδρόμου και των χώρων πλύσης του σπιτιού. Το ανακαινισμένο διάδρομο μεταβαίνει χωρίς προβλήματα, συνδυάζοντας τα στοιχεία της κληρονομιάς με ένα σύγχρονο άγγιγμα.

Ζώνη πλυσίματος Ο χώρος πλυντηρίου βρίσκεται δίπλα στο κλιμακοστάσιο με παλέτα σκούρου χρώματος που αντέχει εκείνη που χρησιμοποιείται στην κουζίνα.

Στο ορίζοντα Έχοντας μόλις ολοκληρώσει το έργο, η Alisa και η Lysandra προσβλέπουν στο μέλλον: "Έχουμε μερικά εμπορικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και μερικά συναρπαστικά έργα στα έργα, ώστε να παρακολουθήσετε αυτό το χώρο!"

Επισκεφτείτε το Design Duo για να δείτε περισσότερα από αυτό το εκπληκτικό σπίτι και δείτε περισσότερα από την Alisa και την Lysandra στην ιστοσελίδα τους .

Ετικέτες:  Κουζίνα Ανακαίνιση Χριστούγεννα 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close