Μια ανοιχτή ανακαίνιση άνοιξε αυτή την ελαφριά κουζίνα

Ποιος ζει εδώ : Belinda, ένας χρηματοδότης? ο σύζυγός της, Ιωάννης, δικηγόρος. και ο γιος τους, Τζακ, 2.

Το έργο : Μεγάλη ανακαίνιση, στην οποία το αρχικό σαλόνι μετατράπηκε σε κουζίνα βιτρίνας γεμάτη με βότσαλα.

Όταν οι Μπελίντα και ο Ιωάννης αγόρασαν το σπίτι τους της δεκαετίας του 1930 πριν από πέντε χρόνια, είχε μια μικρή, κουραστική κουζίνα με χαμηλή οροφή και χωρίς παράθυρα. Για ένα ζευγάρι που αγαπά να διασκεδάσει, η κάτοψη του σπιτιού στο Fitzroy της Μελβούρνης αισθάνθηκε λίγο πνιγμένη. Υπήρχε μικρή ροή μεταξύ των χώρων, πράγμα που σήμαινε ότι ενώ ο Μπελίντα ή ο Ιωάννης προετοίμαζαν γεύματα για τα γεύματα, το ζευγάρι αγαπούσε να φιλοξενήσει, οι φιλοξενούμενοί τους ήταν ένα δωμάτιο μακριά, μπλοκαρισμένο από τοίχους και στενά ανοίγματα.

Επιλογές κατανάλωσης Εσωτερική σχεδίαση Η Sarah επέλεξε σκαμπό για μπαρ από τα έπιπλα Luke για να επιτρέψει την περιστασιακή τραπεζαρία στο παγκάκι του νησιού. Έργα του Graham Fransella .

Έχοντας έτοιμοι να δημιουργήσουν το χώρο των ονείρων τους, καλούσαν τη στενή φίλη και τη σχεδιάστρια Sarah Reid της Sarah Reid & Others, η οποία έκανε τη ριζοσπαστική πρόταση να χτυπήσει τους τοίχους και να μετακινήσει την κουζίνα στο υπάρχον καθιστικό, επιτρέποντας περισσότερο φωτισμό, , τη ροή μεταξύ των δωματίων που ελπίζει ο Μπελίντα και ο Ιωάννης.

«Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι», λέει η Belinda από τη στιγμή που η John είδε για πρώτη φορά τα σχέδια για την δραματική ανακαίνιση. «Είχαμε σκεφτεί για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς η έλλειψη φυσικού φωτός και η σύνδεση μεταξύ των χώρων είχαν φορτώσει πάνω μας. Έτσι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε τα σχέδια να διαμορφωθούν».

Ευελιξία "Η ανακαίνιση μας έδωσε μια νέα ενέργεια για μαγείρεμα, καθώς είναι ένας τόσο ευχάριστος χώρος για να είναι μέσα. Ο σχεδιασμός με ανοιχτό σχέδιο σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ευέλικτο", λέει ο Belinda. Μπελίντα, ιδιοκτήτης σπιτιού

Ονειρέψου το

Η Belinda και η λίστα επιθυμιών του John

  • Ένα μεγάλο πάγκο στο νησί "Είμαστε και οι δύο κοινωνικοί άνθρωποι και θέλαμε ένα κεντρικό χώρο συγκέντρωσης για τους επισκέπτες."
  • Περιστασιακά καθίσματα "Ήθελα αυτή την επιλογή για ανεπίσημο δείπνο και να έχω την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους επισκέπτες ενώ βρίσκεστε στην κουζίνα".
  • Πολλοί αποθηκευτικοί χώροι "Η αρχική κουζίνα είχε πολύ λίγη αποθήκευση, οπότε ήταν σημαντικό για την ανακαίνιση να ενσωματωθούν τα φορτία του αποθηκευτικού χώρου".
  • Ανοιχτό, λευκό και ελαφρύ "Προηγουμένως, η κουζίνα ήταν αρκετά απομακρυσμένη από τους χώρους εστίασης και καθιστικού, οπότε δεν υπήρχε πολύς χώρος για να είναι μέσα. Θέλαμε να ανοίξει και να συνδεθεί όλα».

Φωτεινή εμφάνιση Η Sarah αγαπά το κρεμαστό φως Toss B 'Disk από τα έπιπλα Hub. "Κάνει το χώρο της κουζίνας να αισθάνεται λίγο πιο οικείο", λέει.

Σχεδιάστε το

Μαζί με τον αρχιτέκτονα Christian Balinovitch, η Σάρα σχεδίασε το τελευταίο δωμάτιο-ανταλλαγή: ο αρχικός χώρος κατοικίας έγινε η καινούρια κουζίνα, ενώ η παλιά κουζίνα έφτασε σε ένα νέο ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, ανοίγοντας στην πίσω αυλή.

"Ο Belinda θέλησε η κουζίνα να είναι η καρδιά του σπιτιού και θέλησε να μπορούν οι άνθρωποι να μετακινούνται από το διάστημα στο διάστημα με ευκολία", λέει η Sarah. Ένας μεγάλος πάγκος νησιών ενσωματώθηκε στο σχέδιο για να επιτρέψει την κοινωνικοποίηση πάνω από την προετοιμασία γεύματος, αλλά και για casual οικογένεια δείπνο. Για να επιτευχθεί το "ελαφρύ και φωτεινό" στοιχείο του συνόλου, σχεδιάστηκαν να χτυπήσουν το χαμηλό ανώτατο όριο για να εκθέσουν τη γραμμή στέγης με γείσο παραπάνω, δημιουργώντας μια ευκαιρία για φεγγίτες και παράθυρα πλαισιωμένα από αλουμίνιο.

Αποκρύψτε το "Υπάρχει τόσο πολύ αποθηκευτικό χώρο!" λέει ο Belinda του ξυλουργού του ομίλου Madassor. "Είμαι σε θέση να αποθηκεύσετε και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα μας γλάστρες μαγειρικής χωρίς ταλαιπωρία."

Κάνε το

Ενώ έμεινε ως επί το πλείστον στη συνομιλία για τα all-white-everything, η Sarah πρόσθεσε τις προεκτάσεις για το χαρακτήρα, όπως το μαρμάρινο splashback Carrara, το Caesarstone benchtop στο Snow, το μαύρο μίξερ Astra Walker και το Royal Oak Floors. "Είναι λεπτές συμβουλές που προσθέτουν βάθος και πρόσθετα σημεία εστίασης", λέει η Sarah.

Για να συμπληρώσει τα σκοτεινά πλαίσια παραθύρων και να προσωποποιήσει το χώρο, η Sarah κανόνισε να έχει ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης από τον Graham Fransella - το οποίο ήταν δώρο γάμου στο ζευγάρι από φίλους, αλλά είχε αποθηκευτεί εδώ και χρόνια - κρεμασμένα απέναντι από το νησί.

Με την κουζίνα που βλέπει τώρα στις νέες ζωνες και τραπεζαρίες και πίσω αυλή, η Belinda αγαπάει τη φύση του σπιτιού. "Το σπίτι μας είναι μέτριο, αλλά τώρα μας επιτρέπει να είμαστε πολύ πιο ευέλικτοι, μπορούμε να κοιτάξουμε τον Jack να παίζει έξω, να απολαμβάνει την αφθονία του φυσικού φωτός και να συνομιλεί με τους φίλους και την οικογένειά του".

Δείτε περισσότερα από τα έργα της Sarah και επικοινωνήστε με τη Sarah Reid κ.α. Επικοινωνήστε με τον Christian Balinovitch στο

Ετικέτες:  Περιηγήσεις στο σπίτι Ζώντας και δείπνο Διακόσμηση 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close