Το σπίτι του Byron Bay της Shelley Craft στεγάζει ένα εκπληκτικό στούντιο στον κήπο

Όταν μετακομίζετε στο Byron Bay, ακολουθεί ρεύμα καλεσμένων, καθώς ο παρουσιαστής της τηλεόρασης Shelley Craft ανακάλυψε το 2016 όταν μετακόμισε στο hotspot hipster μετά από αρκετά χρόνια που ζούσαν στην ενδοχώρα. Αυτή και ο σύζυγός της Christian Sergiacomi, ένας κτηματομεσίτης, χτύπησαν ένα σπίτι με μοντέρνο στυλ που σχεδίασε ο Paul Uhlmann στην πόλη, με μεγάλο τροπικό κήπο και πισίνα.

Εξοικονόμηση ενέργειας Το στούντιο στον κήπο του οικογενειακού σπιτιού της Shelley Craft συνδυάζει την πρακτικότητα με το ηλιόλουστο στυλ Με μια πρόσοψη από σκυρόδεμα με φωτισμό LED, αυτό το στούντιο κήπου δεν αποτελεί απλό κατάλυμα. Η δομή, η οποία φαίνεται να ξεχειλίζει από το γκαζόν, σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανθεκτικότητα, με το σκυρόδεμα και την ξυλεία να επιλέγονται να αντέχουν στην παραλιακή του θέση. Η Shelley εγκατέστησε επίσης την κρεβατοκάμαρα κοντά στην είσοδο της ιδιοκτησίας, για να επιτρέψει στους επισκέπτες της κάποια ανεξαρτησία από το κυρίως σπίτι.

Ενώ το τετράγωνο στρέμμα - μια σχετικά σπανιότητα στην πόλη, όπου πολλά τμήματα έχουν υποδιαιρεθεί - ήταν αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει τις κόρες Milla, 8, και Eadie, 6, καθώς και Rhodesian Ridgeback Aldo, ήταν λίγο squeezy όταν ήρθαν φίλοι πόλη.

Studio Το στούντιο, το οποίο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Harley Graham και χτίστηκε από τον Ben Jolliffe του Jbuilds, ταιριάζει απόλυτα με τη χαλαρή ατμόσφαιρα των σπιτιών της Shelley στο Byron Bay. Οι συρόμενες πόρτες AWS Vantage κάνουν την εσωτερική / εξωτερική μετάβαση χωρίς προβλήματα. Ο Aldo, ο ροδοσιακός Ridgeback της οικογένειας, βρίσκει το τέλειο σημείο για να ξεκουραστεί.

"Πραγματικά, η ιδέα ξεκίνησε μαζί μας θέλοντας να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τον υπαίθριο χώρο", λέει η Shelley. "Ο όμορφος μεγάλος κήπος ήταν μια πολυτέλεια, αλλά θέλαμε να είναι λίγο πιο χρήσιμο, ώστε να μπορούμε να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες πιο εύκολα".

Στούντιο Η «καρέκλα Lo» του τοπικού κατασκευαστή επίπλων JD.Lee προσδίδει στο χώρο του καθιστικού μια ατμόσφαιρα μέσα του αιώνα.

Η οικογένεια έφερε τον αρχιτέκτονα Harley Graham στο πλοίο λόγω της προηγούμενης φόρμας του με στούντιο κήπου. "Ανακαλύπτουμε συνεχώς τρόπους επανεξέτασης του τετραγωνικού στρεμμάτων για να φιλοξενήσουμε περισσότερο από το προαστιακό όνειρο ενός ενιαίου σπιτιού και κήπου", λέει ο Harley.

Στούντιο Η ανοιχτή φύση σημαίνει ότι ο χώρος μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως μια πρόσθετη ψυχαγωγική ζώνη.

Η σχεδίαση του στούντιο οδηγούταν από το υπάρχον σπίτι, το οποίο η Shelley περιγράφει ως έχουσα ένα «Slim Aarons vibe», που αναφέρεται στην αρχιτεκτονική των Palm Springs στο κέντρο του αιώνα. "Αυτό το έργο δεν ήταν να δημιουργήσουμε κάτι που να ξεχωρίζει, όπως θα μπορούσατε να δείτε στο The Block .

Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες του Studio σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε άνετα με τον εξωτερικό χώρο.

Ήταν για την οικοδόμηση κάτι που θα μοιάζει με ότι ήταν πάντα εδώ », λέει. Για το σκοπό αυτό, η οροφή του νέου στούντιο σχεδιάστηκε για να συμπληρώσει τις γραμμές του κεντρικού σπιτιού, και ήταν χαμηλότερα από το treeline έτσι ώστε για να μπλοκάρει οποιοδήποτε φως Το ξύλο από στέαρ χρησιμοποιήθηκε για να ευθυγραμμίσει το ανώτατο όριο του στούντιο για να ζεσταθεί το δροσερό τσιμεντένιο πάτωμα, το οποίο παρέχει μια απρόσκοπτη σύνδεση με τον κήπο χάρη στις συρόμενες πόρτες που ανοίγουν ολόκληρη τη ζώνη.

Studio Το ξύλινο ταβάνι είναι συνδεδεμένο με ξύλινο ντουλάπι για να προσθέσει ζεστασιά στο χώρο από ένα δάπεδο από σκυρόδεμα.

"Σχεδιάσαμε το στούντιο ως βοηθητικό χώρο που συνδέει την βεράντα του υπάρχοντος σπιτιού, το γκαζόν και τον κήπο με μια μεγάλη ανοιχτή γωνία", εξηγεί ο αρχιτέκτονας Harley. Η πλάκα προβάλλει για να «επιπλέει» πάνω από το γκαζόν, στην πραγματικότητα ένα μαλακό συνθετικό γρασίδι από την Allweather. Ο χλοοτάπητας χαμηλής συντήρησης, λέει η Shelley, πάντα φαίνεται άψογο. "Αυτό κάνει ολόκληρο τον υπαίθριο χώρο πραγματικά χρήσιμο", λέει. «Ποτέ δεν είναι βρώμικο και δεν υπάρχει λάσπη μέσα στο σπίτι».

Studio Το ανοιχτόχρωμο γκρίζο splashback αντιπαραβάλλεται όμορφα με το σκοτεινό πάτωμα και το δάπεδο από σκυρόδεμα.

Εσωτερικά, ένας καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης και μια μικρή κουζίνα οδηγούν σε ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, διακοσμημένα με ένα τολμηρό κίτρινο πλακάκι "Rayos Del Sol" από τον τοπικό προμηθευτή Jatana Interiors. "Είδα το κεραμίδι και απλά ήξερα ότι έπρεπε να σχεδιάσω το μπάνιο γύρω του", λέει η Shelley. "Το μόνο που εντάσσεται τέλεια με την αίσθηση του σπιτιού."

Κουζίνα Τα στοιχεία από μπρούντζινο περίβλημα στο ντουλάπι και τα επιτραπέζια σκεύη Reece που ξετυλίγονται προσθέτουν μια μικρή γροθιά στο μαύρο σκυρόδεμα από το Slabshapers.

Η Shelley κάλεσε το τοπίο Dave Franklin του Franklin Landscape & Design να ξαναζήσει αρκετούς ώριμους φοίνικες και pandanus για να κάνει χώρο για το νέο στούντιο και να συνεργαστεί με την Astral Pools για την ανακαίνιση της πισίνας. "Η σύντομη ενημέρωσή μου για την πισίνα ήταν ότι θα έπρεπε να φαίνεται παγωμένος καθαρός, όπως η παραλία Wategos την καλύτερη δυνατή ημέρα", λέει η Shelley.

Το μπάνιο Shelley ερωτεύτηκε τα κίτρινα πλακάκια «Rayos Del Sol» από την Jatana Interiors, τόσο πολύ ώστε να σχεδίασε το μπάνιο γύρω τους.

Το στούντιο τελείωσε πριν από μερικούς μήνες. "Έχουν από τότε συνεχείς συναντήσεις και δουλεύει ακριβώς όπως ήλπιζα, " λέει η Shelley. "Με το καλοκαίρι έρχομαι, βλέπω υπέροχα πάρτι δίπλα στην πισίνα, θα ανοίξουμε τις πόρτες και θα είναι το τέλειο πίστα."

Στούντιο Ένα τείχος που κρέμεται από την πόρτα του Ντάρμα συμβάλλει στη χαλαρή παράκτια διάθεση.

Δείτε περισσότερα από το έργο του Harley στο Harley Graham. Ο οικοδόμος του στούντιο ήταν ο Ben Jolliffe από το Jbuilds, ο Byron Bay. Επισκεφθείτε το Franklin Landscape & Design στο Franklin Landscape & Design.

Ετικέτες:  Ανακαίνιση Saln Υπνοδωμάτια 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close