Αυτό το σπίτι της δεκαετίας του 1920 στο Σίδνεϊ έλαβε μια δραματική σύγχρονη επέκταση

Ποιος ζει εδώ : η Louise, λογιστής. ο σύζυγός της Richard, ο οποίος εργάζεται στον εταιρικό τομέα. και τους δύο εφήβους γιους τους.

Στυλ του σπιτιού : Μπανγκαλόου της Καλιφόρνιας της δεκαετίας του '20 στο εσωτερικό του δυτικού Σίδνεϊ με μια δραματική πίσω επέκταση που στεγάζει μια νέα κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο και πλυντήριο.

Χρονοδιάγραμμα : Από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση, η γενική επισκευή χρειάστηκε 18 μήνες.

Προϋπολογισμός : Το κόστος ανακαίνισης ξεπέρασε τα $ 500k.

Καθιστικό Οι πόρτες και τα παράθυρα από αλουμίνιο με ανοδιωμένο σατινό μαύρο φινίρισμα από αλουμίνιο & γυαλί ανοίγουν τη νέα προσθήκη του σπιτιού, δημιουργώντας το όνειρο του διασκεδαστή. Έργα τέχνης από την Kate Tucker. Ντουλάπι, Cappellini.

Τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν, όπως λέει η παροιμία, και αυτό ήταν σίγουρα η περίπτωση των Louise και Richard. Σύντομα μετά την εγκατάστασή τους στο σπίτι τους με τέσσερα υπνοδωμάτια στο εσωτερικό-δυτικό Σίδνεϊ το 2001, το ζευγάρι άρχισε να σκέφτεται μια μεγάλη ανακαίνιση.

Όμως, ενώ οι γονείς των δύο ελπίζουν ότι θα μπορούσαν κάποια στιγμή να μετατρέψουν τις οικογένειες των σπιτιών τους σε ένα ελαφρύ και ευάερο χώρο με εύκολη σύνδεση με τον ύπαιθρο, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα.

«Ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε σοβαρά την ανακαίνιση το 2010», λέει η Louise. "Τότε, υπήρχε ένα εξωτερικό πλυντήριο σε ένα παλιό άπαχο - στο πίσω μέρος και τα σπίτια ήταν μικρά."

Μετά από μια συνάντηση με την Τάνια Χάνκοκ από τους αρχιτέκτονες του Χάνκοκ, η Λουίζα και ο Ρίτσαρντ άρχισαν να συζητούν για το σύντομο έργο τους.

Χώρος καθιστικού Οι γενναιόδωρες γυάλινες συρόμενες πόρτες επιτρέπουν εύκολη εσωτερική και εξωτερική διαβίωση. Τζάκι, Escea. 'Πολυθρόνα Mart', B & B Italia. Πλαϊνό τραπέζι, Thomas Jacobsen. Η επίστρωση Scyon 'Axon' ζωγραφίστηκε με τα χρώματα του Porter στο γλυκάνισο.

«Πήγαμε πολύ πίσω τα επόμενα χρόνια», λέει η Λουίζ, προσθέτοντας με γέλιο: «Κακή Τάνια, ήταν τόσο υπομονετική αλλά οι ιδέες σας μπορούν να αλλάξουν καθώς μεγαλώνετε ως οικογένεια και νομίζω ότι προχωρήσαμε» όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμάς. "

Το 2014, το ζευγάρι έδωσε τελικά στην Τάνια το πράσινο φως για να προχωρήσει. Το αποτέλεσμα είναι όλα που η οικογένεια θα μπορούσε να ελπίζει - και πολλά άλλα.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προχωρήσαμε στην ανακαίνιση", λέει μια χαρούμενη Louise. "Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε κάνει".

Χώρος διαβίωσης Το τραπεζάκι του Living Edge διαθέτει μαρμάρινη κορυφή Calacatta που ταιριάζει με το νησί της κουζίνας.

Η Λουίζα και η επιθυμία του Ρίτσαρντ

Μια σύνδεση με τον κήπο "η Louise και ο Richard θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τον κήπο δημιουργώντας μια καλύτερη σύνδεση με το σπίτι", λέει η Tanya.

Ουδέτερη παλέτα "Η διασφάλιση ότι υπήρχε μια σύγχρονη, ελάχιστη και διαχρονική αισθητική ήταν αναπόσπαστη", λέει η Τάνια.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο πλυντήριο "Το παλιό πλυντήριο ήταν εξωτερικό σε μια άπαχο στο πίσω μέρος του σπιτιού, έτσι ένα εσωτερικό πλυντήριο ήταν υψηλή στην ημερήσια διάταξη. Θα έπρεπε να έχει αρκετή λειτουργική αποθήκευση », λέει η Τάνια.

Ένα επιπλέον μπάνιο Αυτή ήταν μια αναγκαιότητα για την πολυάσχολη οικογένεια των τεσσάρων.

Χώρος διαβίωσης Μια μεταλλική λάμπα Oluce Atollo κάνει μια τολμηρή δήλωση μαζί με άνετους δερμάτινους καναπέδες από το King Living.

Ονειρέψου το

Ενώ οι Louise και Richard χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να ακονίσουν το όραμα ανακαίνισής τους, υπήρχαν κάποιες υποχρεωτικές απαιτήσεις που παρέμειναν συνεπείς σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού.

Μια προσθήκη προς βορρά που αποτυπώνει τον καλύτερο από τον αυστραλιανό ήλιο ενσωματώνει έναν υψηλό χώρο ανοιχτού χώρου για να μαγειρεύει, να τρώει και να διασκεδάζει η οικογένεια ενώ ένα ξεχωριστό περίπτερο που στεγάζει μια κουζίνα ψησταριάς, το σπίτι και το χώρο άσκησης κατασκευάστηκε σύμφωνα με επέκταση.

Το αρχικό σπίτι διατηρεί τα όμορφα χαρακτηριστικά της κληρονομιάς, ωστόσο, το πίσω είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

"Θέλαμε η επέκταση να μην είναι μόνο συνέχιση, αλλά μάλλον έκπληξη", λέει η Louise. "Είμαστε επίσης έντονο για να είναι χαμηλού κλειδιού και να ταιριάζει στο περιβάλλον της."

Η Τάνια προσθέτει: "Το αποτέλεσμα είναι ένα διαχρονικό αλλά και σύγχρονο σπίτι που δημιουργεί μια καλή σχέση με τον κήπο και δημιουργεί ένα περιβάλλον για τη σύγχρονη οικογενειακή ζωή".

Τραπεζαρία Μια εμπνευσμένη χρήση του χώρου επέτρεψε χώρο για ένα τραπεζάκι βιομηχανικού τύπου από τον Thomas Jacobsen που βρέθηκε στο Home Furniture On Consignment.

Σχεδιάστε το

Η μινιμαλιστική προσέγγιση της Louise και Richard είναι εμφανής σε όλη την προσθήκη, που χαρακτηρίζεται από μια μονόχρωμη βάση παλέτα από φυσική πέτρα και εύκολο στη συντήρηση σκυρόδεμα.

"Αγαπάμε την απλότητα και την αντίθεση του ασπρόμαυρου", λέει η Louise. "Οτιδήποτε φαίνεται να φαίνεται καλό ενάντια σε αυτό είναι μια καθαρή και απλή εμφάνιση χωρίς πολλή φασαρία ή λεπτομέρεια. Είμαστε σίγουρα συγχρονισμένοι σε αυτό το θέμα".

Βεβαίως, το ζευγάρι βρήκε ότι ήταν καλά εναρμονισμένοι με τον αρχιτέκτονα τους. "Οι ιδέες της Τάνια παντρεύτηκαν πολύ καλά με τη δική μας, οπότε ήταν πάντα μια καλή συνάντηση για το τι είμαστε όλοι παθιασμένοι", λέει η Louise. "Δεν μπορούμε πραγματικά να φανταστούμε να έχουμε κάνει αυτό το έργο με οποιονδήποτε άλλο."

Το Kitchen Keeping με τη μονόχρωμη παλέτα βάσης, τα σκαμνάκια bar "Dalfred" από το IKEA συμπληρώνουν τον πάγκο από μαρμάρινα νησιά Calacatta από κλασικά πλακάκια και τριαντάφυλλα στο Dulux Lexicon Quarter. 'KV1' Μίξερ, Vola. Κουζίνες ελεύθερου τύπου, Smeg.

Όταν ήρθε η προσθήκη στην ιδιοκτησία τους, οι Louise και Richard έβγαλαν έμπνευση από τη μακροχρόνια εκτίμησή τους για το διαρκή σχεδιασμό στα μέσα του αιώνα. "Ο Richard ήταν υπέροχος όταν ήρθε η προμήθεια αντικειμένων, όπως τα φωτιστικά, " λέει η Louise. "Μερικά από τα κομμάτια είναι vintage - αγοράζουμε πολλά αγαπημένα αντικείμενα."

Πάνω απ 'όλα, λέει η Louise, ήταν σημαντικό να αντισταθούν στον πειρασμό να γεμίσει υπερβολικά το διάστημα και να επιτρέψουν αντί για τα αγαπημένα κομμάτια να μιλήσουν μόνοι τους.

Παραδέχεται ότι η διατήρηση ενός σπιτιού απαλλαγμένου από ακαταστασία μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση με την καθημερινή οικογενειακή ζωή. "Νομίζω ότι τα υπνοδωμάτια των αγοριών δεν είναι πιθανώς αρκετά παρθένα", αστεία Louise. "Αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι ένα σπίτι στο οποίο ζείτε και δεν μπορείτε να είστε πολύ πολύτιμοι για τα πράγματα. Θέλαμε απλώς ένα πολύ βιώσιμο σπίτι".

Εξωτερική περιοχή Ένας γερός φυτευτής Life Garden κάθεται δίπλα στο μπάρμπεκιου της Electrolux, έξυπνα κρυμμένο μέσα σε μια δομή που διπλώνει ως αποθηκευτικό χώρο και διαθέτει επένδυση Scyon 'Axon' βαμμένη στα χρώματα του Porter's Aniseed.

Κάνε το

Με την οικογένεια να ενοικιάζει ένα κοντινό διαμέρισμα για 10 μήνες κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κατασκευή ξεκίνησε στην περιοχή.

"Το σπίτι είναι σε μια πλαγιά, έτσι το επίπεδο του δαπέδου της προσθήκης έπεσε, δημιουργώντας υψηλές οροφές και ένα φωτεινό ανοιχτό χώρο. Είναι υπερμεγέθη σε κλίμακα και μορφή σε σύγκριση με την παραδοσιακή μορφή του αρχικού σπιτιού, γεγονός που ενισχύει τη διαφοροποίηση περνάς από το παλιό στο νέο ", λέει η Τάνια.

Η κομψή, πρακτική κουζίνα - με τοίχους από τραγανό λευκό ντουλάπι που εκτείνεται μέχρι την οροφή και ένα μαρμάρινο νησί - είναι το όνειρο ενός διασκεδαστή. "Υπάρχει τόση αποθήκευση", λέει η Louise.

Το εξωτερικό Το υπάρχον εξωτερικό χώρο του αρχικού σπιτιού είναι ζωγραφισμένο με Dulux σε Σχιστόλιθο με ξυλουργικές εργασίες και λεπτομέρειες στο Lime White.

Οι αναδιπλούμενες τζαμαρισμένες πόρτες πλήρους ύψους επιτρέπουν στο φυσικό φως να ρέει μέσα στο εκτεταμένο καθιστικό, με τον πλούσιο, ανανεωμένο κήπο να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο μέσα όσο και έξω.

"Σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε μαζί με τη φύση", λέει η Louise. "Είναι ένας τόσο ιδιωτικός και γαλήνιος κήπος που αγαπάμε τους ανθρώπους να περάσουν και είναι υπέροχο να έχουμε αυτόν τον χώρο." Επεκτάσαμε το τσιμεντένιο δάπεδο εξωτερικά για να δώσουμε μια υπέροχη υπαίθρια ψυχαγωγική περιοχή.

"Δεν είμαι πρωί, αλλά τώρα φροντίζω να σηκωθώ νωρίς, να φτιάξω τον εαυτό μου έναν καφέ και να κοιτάω έξω για περίπου 20 λεπτά πριν ξεκινήσει η μέρα.

Η πραγματική ομορφιά του σπιτιού έγκειται στο γεγονός ότι είναι εύκολο για κάθε μέλος της οικογένειας να ζήσει και να απολαύσει. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με τον τρόπο που έχει αποδειχθεί», λέει η Louise.

Διδάγματα

"Προετοιμαστείτε για το απροσδόκητο - ο καιρός μπορεί να παίξει τον όλεθρο όταν ανακαινίζετε.Όταν ξεκινήσαμε την ανασκαφή στο πίσω μέρος, βρέχει βαριά, προκαλώντας καθυστέρηση περίπου τριών εβδομάδων.Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό, "λέει η Louise.

Πάρτε το βλέμμα (δεξιόστροφα από αριστερά) 'KV1' χτυπήστε στο Chrome, $ 1460.80, Vola. Πλύνετε & φοράτε χρώμα στο Lexicon Quarter, $ 77.90 / 4L, Dulux. Μάρμαρο Carrara POA, Artedomus. Μπαλκόνι "Dalfred", $ 65, IKEA. Τραπεζάκι τραπέζι "Tee Table", από $ 6500, Thomas Jacobsen.

τα καλύτερα bits

Σκυρόδεμα δάπεδο "Ήμουν ανησυχούν ότι μπορεί να αισθάνεται κρύο, αλλά είναι τόσο μαλακό και υπέροχο να περπατήσει επάνω", λέει η Louise. "Προσθέσαμε ενδοδαπέδια θέρμανση έτσι είναι ζεστό τους χειμερινούς μήνες. Είναι επίσης εύκολο να διατηρηθεί καθαρό. "

Συρόμενες γυάλινες πόρτες "Είχαμε αρχικά χαμηλότερες πόρτες στο πίσω μέρος με λαμπτήρες, αλλά ο οικοδόμος πρότεινε τις γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή και είμαστε τόσο ευτυχείς που πήγαμε με αυτή την ιδέα. Έχει γίνει μια τεράστια διαφορά ", λέει η Louise.

Αέριο τζάκι "Αυτή ήταν μια άλλη προσθήκη στην πορεία, και είναι υπέροχο το χειμώνα. Αγαπάμε να έρχονται από την εργασία την Παρασκευή το βράδυ και να συζητάμε για την εβδομάδα μπροστά από τη φωτιά », λέει η Louise.

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της Tanya, επισκεφτείτε την Hancock Architects. Ο οικοδόμος για το έργο αυτό ήταν η Ciolino Constructions στην Ciolino Constructions.

Ετικέτες:  Saln Διακόσμηση Υπνοδωμάτιο 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close