Αυτό το σπίτι Manly έχει μετατραπεί σε τελικό μαθήματα γλωσσομάθειας

HQUEE-οδηγός-3

Ποιος ζει εδώ : ο Steven Reid, δημιουργικός διευθυντής.

Στυλ του σπιτιού : Ένα σύγχρονο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Manly του Σίδνεϊ.

Χρονοδιάγραμμα : Η ανακαίνιση χρειάστηκε εννέα μήνες.

Προϋπολογισμός : Το κόστος μιας νέας κουζίνας και καταστρώματος, κουφωμάτων, επίπλων και συσκευών ήρθε στα $ 75k.

Μετά την ενοικίαση στη Manly εδώ και χρόνια, ο πρώτος ιδιοκτήτης σπιτιού Steven Reid δεν μπορούσε να περιμένει να βάλει τις ρίζες. Είχε περάσει περισσότερα από δύο χρόνια στην αγορά της Βόρειας Παραλίας του Σίδνεϊ πριν βρει ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια στο Queenscliff.

Παρά τις αδυναμίες του, ο Στίβεν είδε τις δυνατότητές του στο καταπράσινο σαλόνι και στο ευρύχωρο κατάστρωμα που καλύπτεται από κισσό. Γνώριζε αμέσως ότι θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιαίτερο.

Μετά από να βγει στη δημοπρασία, ο Στίβεν ήξερε ότι χρειαζόταν ένα ισχυρό όραμα στυλ, το οποίο τον έφερε να στρατολογήσει τις υπηρεσίες του εσωτερικού σχεδιαστή και του φίλου Jillian Dinkel.

Στίβεν, γιατί μπήκατε σε έναν εσωτερικό σχεδιαστή; Είχα ιδέες για το πώς ήθελα να αισθάνεται ο χώρος, αλλά δεν ήταν σε θέση να το μεταφράσει στην πραγματικότητα μόνη μου. Χρειαζόμουν ιδιαίτερα βοήθεια για τη μεγιστοποίηση του χώρου και του δυναμικού αποθήκευσης στο διαμέρισμα. Ήθελα ένα δραματικό μετασχηματισμό του τι ήταν μια κακώς εκτελούμενη και προγραμματισμένη μονάδα σε κάτι ιδιαίτερο που θα μπορούσα να είμαι περήφανος. Είμαι ελκυσμένος σε φυσικά υλικά, όπως το δέρμα, η πέτρα και το ξύλο, έτσι ενσωματώνοντας αυτά τα στοιχεία στο διαμέρισμα ήταν ένα μη διαπραγματεύσιμο.

Είσοδος Μια μέση του Nowhere καθρέφτη πάνω από έναν ρουστίκ πάγκο από Stone Pony αντικατοπτρίζει την κουζίνα στο ενημερωμένο σπίτι του Στίβεν.

Jillian : Με μόνο 70 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικού χώρου, η μονάδα ήταν μικρή και σχεδόν καθόλου αποθηκευτική - και η αποθήκευση που υπήρχε δεν ήταν πρακτική και μη ελκυστική. Η προτεραιότητά μου ήταν να καταστήσω έξυπνες επιλογές για να μεγιστοποιήσω τη λειτουργία του χώρου με τον προϋπολογισμό που είχαμε.

Τραπεζαρία Το vintage τραπεζαρία των καρέκλες από δέρμα και χρώμιο με τραπέζι σε στρατιωτικό στιλ μαλακώνει με ένα ζευγάρι από ριπές προβάτων από το Sourceress The Store. Ανακαινισμένα ράφια από ξύλο ταιριάζουν απόλυτα στη γωνιά του τείχους, επιτρέποντας στον Steven να καθαρίζει τις βινιέτες με τα έργα τέχνης. Οι απλές αλλά κομψές τοίχους από το Cedar & Moss τονίζουν την τέχνη της εμφάνισης που παρουσιάστηκε από τον Steven, η οποία δίνει τον άμεσο χαρακτήρα του χώρου. Τέχνη: Η Σικελία από τον Harold Lane, και το Untitled από τη Sarah Wright.

Jillian, με τα λόγια του Steven η κουζίνα ήταν "τόσο άσχημη!" Ποιο ήταν το σχέδιο παιχνιδιού σας για την αντιμετώπιση του χώρου; Ήθελα μια ελάχιστη αλλά τολμηρή εμφάνιση. Η κουζίνα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν περπατάτε στην πόρτα - έπρεπε να κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση. Το αποτέλεσμα είναι μια «κουβέρτα σμόκιν» με σκοτεινό κατώτερο ντουλάπι και φωτεινά λευκά ντουλάπια τοίχου. Κρύψαμε το πλυντήριο ρούχων και ενσωματώσαμε το πλυντήριο πιάτων με ένα πινέλο προσώπου για να δώσουμε στον χώρο καθαρές γραμμές.

Είσοδος Ο εσωτερικός σχεδιαστής Jillian Dinkel μπαίνει σε ένα φιλόξενο χώρο, τονίζοντας ένα χαλί από την Tigmi Trading. Μια αφίσα ABBA: Η αφίσα ταινίας και μια εκτύπωση Richard Bailey στο πάτωμα παρουσιάζουν την ρετρό πολυπλοκότητα αυτού του σπιτιού.

Steven : Πριν από την ανακαίνιση, με όλες τις συσκευές στην οθόνη, ήταν μια τρομερή πρώτη ματιά. Αλλά ήθελα κάτι μοναδικό. Χρειαζόμουν την κουζίνα να είναι ένα στοιχείο βιτρίνας.

Living area Ένα μείγμα υφασμάτων δημιουργεί ενδιαφέρον με ένα καναπέ MCM House, ένα τραπέζι από την Ασιατική παλίρροια και ένα χαλί από αγάπη μαροκινά χαλιά, όπου κάθεται Bruce ο γαλλικός μπουλντόγκ. Ένα δέντρο Ficus φέρνει τη φύση σε εσωτερικούς χώρους. Φωτογραφία από τον Steven Reid.

Στίβεν, πώς νιώθεις για το αποτέλεσμα; Το μέγεθος της ζώνης μαγειρέματος αισθάνεται καθόλου περιοριστικό; Η κουζίνα είναι το αγαπημένο μου δωμάτιο! Είμαι τόσο χαρούμενος που πέρασα λίγο επιπλέον χρήματα για να το κάνω σωστό. Είναι τόσο μικρό όσο μια κουζίνα μπορεί να είναι, αλλά δεν πηγαίνω εκεί και σκέφτομαι, «μικρός χώρος, είμαι στριμωγμένος». Τα πάντα είναι όμορφα και υπάρχει αρκετός χώρος για να εργαστείτε γύρω από την εστία. Είναι τέλειο.

Καταστρώμα Μια παλάμη με αλογοουρά σε μια κατσαρόλα Pop & Scott από το The Plant Room συνδέει το άσπρο-βαμμένο κατάστρωμα με το φράκτη του πλέγματος.

Jillian : Για μια μικρή κουζίνα, υπάρχει πολλή αποθήκευση. Τα πάντα μπορούν να απομακρυνθούν και να παραμείνουν μακριά από το πάγκο εργασίας, το οποίο είναι απολύτως καθοριστικό για τη μεγιστοποίηση του περιορισμένου χώρου εργασίας!

Είσοδος Μόλις ανοίξετε την μπροστινή πόρτα, αυτό το βινιέτα σας καλωσορίζει. "Το τραπέζι εισόδου ολοκληρώθηκε με εφεδρικό υλικό κουζίνας, Quantum Quartz επιφάνεια στο Statuario Quartz", λέει ο εσωτερικός σχεδιαστής Jillian. Το ντουλάπι διαθέτει επίσης δερμάτινα τραπέζια MadeMeasure. Φωτογραφία από τον Benny Horne για τη Vogue Australia.

Steven, ο χώρος αποθήκευσης είναι ένα ζωτικό θέμα με αυτό το remodel. Τι σας οδήγησε να επιλέξετε μια ανοιχτή, εκτεθειμένη ντουλάπα; Η ιδέα μιας ανοικτής ντουλάπας πραγματικά μου έκανε έκκληση. Μου αρέσει να έχουν τη θέση τους. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, έχω απογυμνώσει τα υπάρχοντά μου μόνο στα βασικά. Ο μινιμαλισμός μου ταιριάζει.

Κουζινικά κουζινικά Iain Archer ντουλάπια κατασκευασμένα σε Dulux Klavier για αυτή τη ζώνη μαγειρέματος, ενώ τα ντουλάπια τοίχων ενημερώθηκαν με λαβές Anthropologie. Ένα πλαίσιο παραθύρου ζωγραφισμένο με μαύρο χρώμα από τον Steven επιτρέπει την προβολή.

Jillian : Η έκθεση της ντουλάπας σας μπορεί να είναι μια πρόκληση, έτσι ώστε ως εγγύηση, έχω συμπεριλάβει πολλά χώρο ράφι κρυμμένο πίσω από τις πόρτες, καθώς και μια στήλη συρταριών για να αποφευχθεί μια γεμάτη εμφάνιση. Όλη η αποθήκευση σχεδιάστηκε σχολαστικά για να φιλοξενήσει όλα όσα έχει ο Steven και τον τρόπο που χρησιμοποιεί τους χώρους.

Κύρια κρεβατοκάμαρα Ένα κρεβάτι ντυμένο με κλινοσκεπάσματα και με ένα ριγέ Pony Rider φέρνει χτύπημα χρώματος και άνετη υφή. Οι καθαρές γραμμές του κομοδίνου Universo Positivo από την GlobeWest συνδέονται με την κομψή ντουλάπα.

Jillian, το διαμέρισμα έχει ένα κατάστρωμα δολοφόνων. Πόσο σημαντικό ήταν να γίνει σωστός αυτός ο χώρος; Το κατάστρωμα είχε τέτοιο αναξιοποίητο δυναμικό. Ο υπάρχων κήπος ήταν κατάφυτος και περιόριζε το φως που μπορούσε να διεισδύσει στο διαμέρισμα και το καθιστικό ήταν περίεργο. Κάναμε μια πλήρη αναθεώρηση, και τώρα περιμένει απλώς τον Steven να φιλοξενήσει ένα partywarming party!

Ντουλάπα Διαθέτοντας ένα συνδυασμό κλειστής και ανοιχτής αποθήκευσης, αυτή η εξατομικευμένη λύση διαθέτει επίσης μια γωνιά μελέτης. Βερνικώς προμηθεύονται κοράλλια δακτύλων από το Sourceress το Store.

Τα διδάγματα που μάθαμε "Κοιτάζοντας πίσω, θα ήθελα να είχα εμπλακεί σε ένα τοπίο για να αξιολογήσω τις επιλογές μου", λέει ο Steven. "Καθώς το αμπέλι έπεφτε και χωρίζονταν το φράχτη, έπρεπε να μεταμοσχεύσουμε τις ρίζες μας. Παρόλο που ο κτηνοτρόφος μας έδωσε μεγάλη φροντίδα, ο κισσός δεν επιβίωσε, ήταν καταστροφικός, καθώς αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έπεσα αγάπη με την ιδιοκτησία. "

Τα μαξιλάρια Deck Cowhide από το St. Agni και ένα τραπέζι από το West Elm προσδίδουν στυλ luxe σε αυτό το ενισχυμένο χώρο στο κατάστρωμα, κατασκευασμένο από τον Sam Ford της SCF Handyman Services. Τα προσαρμοσμένα μαξιλάρια πάγκων στο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ύφασμα Sunbrella 'Canvas Granite' προσφέρουν μια απαλή προσγείωση.

Για πληροφορίες σχετικά με το έργο του Jillian, επισκεφθείτε τον Jillian Dinkel. Επικοινωνήστε με τη Sam Ford της SCF Handyman Services στις υπηρεσίες SCF Handyman Services. Ο δήμαρχος σε αυτό το έργο ήταν ο Iain Archer, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ετικέτες:  Υπνοδωμάτιο Δέσμη Περιηγήσεις στο σπίτι 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close