Αυτή η μοντέρνα οικογενειακή κατοικία γιορτάζει το πολυτελές στυλ Scandi

Αν στην αρχή δεν πετύχετε, δοκιμάστε, δοκιμάστε ξανά! Αυτό το παλιό ρητό ισχύει ιδιαίτερα για τον Αντώνιο και την Άντζελα, τους ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού στο καταπράσινο προάστιο του Kangaroo Point, Sydney. Κατασκεύασαν το ακίνητο το 2011, αλλά συνειδητοποίησαν τα χρόνια ότι δεν το είχαν καρφώσει εξ ολοκλήρου. Η διάταξη δεν είχε την εύκολη ροή που επιθυμούσαν, πολλές από τις επιφάνειες δεν ήταν φιλικές προς το παιδί και υπήρχε έλλειψη συνεκτικού στυλ σε όλη την έκταση.

Μια μέρα, ενώ ψωνίζοντας στο κατάστημα επίπλων Jardan και αγωνιζόταν να πάρει οποιαδήποτε απόφαση, αποφάσισαν να επανασχεδιάσουν το σπίτι τους για να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Η ομάδα του Jardan τους έδωσε τα ονόματα ορισμένων εσωτερικών σχεδιαστών και γρήγορα αποφάσισαν την Sonja Kritzler Design, χάρη εν μέρει στη συνεργατική προσέγγιση της Sonja. "Ήταν σημαντικό για αυτούς να συμμετάσχουν στη διαδικασία σχεδιασμού", λέει η Sonja, "και συναντηθήκαμε τακτικά για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα".

Καλά στρογγυλεμένο Το τραπέζι με στρογγυλά έπιπλα σε αυτόν τον ζεστό χώρο τραπεζαρίας από τον Sonja Kritzler Design επιτρέπει την ελεύθερη ροή του δείπνου και οι καρέκλες φαγητών και φαγητών La Pipe από το Fred International επιλέχτηκαν για την ομορφιά και την άνεση.

Ενώ η οικογένεια ζούσε εκτός της περιοχής, η Sonja επέβλεπε την ανακαίνιση 10 μηνών, η οποία περιελάμβανε μια αναδιάταξη του ισόγειου χώρου, εκτός από τον πρώτο όροφο και νέα εξαρτήματα και εξαρτήματα σε όλη την έκταση. Ο υπάρχων χώρος διαβίωσης και τραπεζαρίας χαρακτήρισε πολλές δύσκολες γωνίες που έκαναν την εύρεση επίπλων να ταιριάζουν σε μια πρόκληση.

Σε απάντηση, ο Sonja το διένειμε σε δύο ξεχωριστές περιοχές, με μια τραπεζαρία πρωινού κατά μήκος ενός τοίχου για να ορίσετε το φαγητό, και ένα ενσωματωμένο ξυλουργικό παράθυρο κατά μήκος ενός άλλου για να εδραιώσει τη ζωντανή ζώνη. Τα νέα έπιπλα επιλέχτηκαν - και σε ορισμένες περιπτώσεις προσαρμοσμένα - για να ταιριάζουν στις διαστάσεις του χώρου.

Η οικογένεια χρησιμοποιεί τη δεύτερη, περιστασιακή περιοχή banquette για να κάνει την εργασία, να κοινωνήσει και να απολαύσει τα γεύματα από κοινού. Το ενσωματωμένο banquette κατασκευάστηκε από το Tuckbox Design σε καθαρό δέρμα που καθαρίζει εύκολα.

άκρη στυλ

Η επανάληψη είναι το κλειδί για ένα σταθερό εσωτερικό. Τα ίδια χρώματα, σχήματα και υλικά επαναλαμβάνονται σε αυτό το δωμάτιο και σημειώνουμε το τρίο των φώτων τοίχου, των καρεκλών και των σκαφών.

Η Angeja, ως διατροφολόγος, έψαχνε για μια λειτουργική κουζίνα και μια ευχαρίστηση να περάσει ο χρόνος. Με αυτό το σκεπτικό, η Sonja δημιούργησε μια διάταξη με εύκολη ροή ανάμεσα στις κύριες περιοχές προετοιμασίας φαγητού - ψυγείο, εστία, φούρνο, νεροχύτη - χώρο στον πάγκο. "Η εισαγωγή του ξυλουργού βοήθησε να μαλακώσει και να ηρεμήσει το χώρο", προσθέτει.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού Anthony και Angela αγαπούν την αβίαστη ροή που δημιούργησε η Sonja στη νέα τους κουζίνα, η οποία διαθέτει εύκολη καθαριότητα επιφανειών, άμεση ζεστό νερό και μεγάλο χώρο στον πάγκο.

Σε όλο το σπίτι, τα υλικά επιλέχθηκαν όχι μόνο για την αισθητική, αλλά και για τη μακροζωία και την καταλληλότητά τους. Όλα έπρεπε να είναι εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν, για να μην αναφέρουμε φιλικά προς το παιδί - δερμάτινους καναπέδες και όχι υφάσματα. corian benchtops πάνω από μάρμαρο? χαλιά και πατώματα αντί για χαλιά. Και μια σταθερή χρωματική παλέτα από μαλακό γκρι, τριαντάφυλλο, λιλά και λευκό δημιούργησε το στρώμα απαλότητας και αρμονίας που επιθυμούσε η οικογένεια.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος ιερού, που διαθέτει ένα κρεβάτι Head Douglas και Bec, σε κρεβάτι κρεβάτι και ένα χαλί Armadillo & Co.

άκρη στυλ

Εάν το επιτρέπει ο χώρος, δημιουργήστε ένα καθιστικό στο υπνοδωμάτιο σας όπου μπορείτε να υποχωρήσετε για μια στιγμή την ειρήνη. Δοκιμάστε μια άνετη καρέκλα στη γωνία, ένα σαλόνι στο τέλος του κρεβατιού ή ένα κάθισμα παραθύρου.

"Ο Anthony και η Angela αγαπούν τον τρόπο με τον οποίο οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού τους είναι υψηλοί και σύγχρονοι, αλλά και πρακτικοί για μια νέα οικογένεια", λέει η Sonja. "Ο στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ένα απαλό, απαλό και καταπραϋντικό ιερό, με συνέπεια και ροή σε όλη την έκταση, κάτι που δεν κατάφεραν να πετύχουν για πρώτη φορά. Το σπίτι λειτουργεί τώρα για τη νέα οικογένεια, ζώνες εντός του σπιτιού. "

Ετικέτες:  Χριστούγεννα Δέσμη Διακόσμηση 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close