Αυτό το σπίτι από κόκκινο τούβλο στο Maitland έλαβε μια μοντερνιστική ανακαίνιση

Μόλις ένα άτυπο σπίτι από κόκκινο τούβλο στο Maitland, αυτό το ανακαινισμένο σπίτι έχει αναζωογονηθεί με μια νεωτεριστική συστροφή. Για ένα ζευγάρι με υπόβαθρο στην κατασκευή και τα μικρά παιδιά τους, το υπάρχον καπλαμά μετά το τέλος του πολέμου χρειάστηκε μια ανακαίνιση που θα ταιριάζει με τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Μετά την πρόσληψη της ομάδας στο Kennedy Nolan για να μεταμορφώσουν το σπίτι τους, μια καλιφόρνια-νεωτεριστική επέκταση προστέθηκε στο πίσω μέρος, με αποτέλεσμα αυτό το εντυπωσιακό οικογενειακό σπίτι.

Από το έδαφος Ο κύριος στόχος της ανακαίνισης ήταν να δημιουργηθεί ένα οικογενειακό σπίτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει με τις ανάγκες της οικογένειας για το παρόν και στο μέλλον. Με τρία μικρά παιδιά, έπρεπε να γίνει άφθονος χώρος παιχνιδιού, γεγονός που οδήγησε σε ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση της σύνδεσης μεταξύ ζωντανών ζωνών και κήπου. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Διαδικασία Το έργο εκτελέστηκε σε δύο βασικά στάδια: εσωτερική ανακαίνιση του υφιστάμενου σπιτιού, το οποίο στη συνέχεια ακολουθήθηκε από τη σημαντική προσθήκη κουζίνας, τραπεζαρίας, καθιστικού και πισίνας. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Παλέτα υλικών Για να εξασφαλιστεί η συνοχή μεταξύ του αρχικού σπιτιού και της νέας προσθήκης, χρησιμοποιήθηκε μια απλή παλέτα υλικού λευκού βαμμένου τούβλου και ακατέργαστης τραβερτίνης σε όλη την έκταση. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Χρωματική παλέτα Ένα σιωπηλό χρωματικό σχέδιο διατηρήθηκε επίσης σε όλο το σπίτι, με το λευκό κυρίαρχο χρώμα. Το δάπεδο τραβερτίνης προσθέτει μια υφή και οπτική αντίθεση, όπως και η επίπλωση ξυλείας στο σπίτι. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Το ύπαιθρο Το νέο σχέδιο δημιούργησε πολλές αυλές ή χώρους κήπου με διαφορετικές λειτουργίες και ιδιότητες για να διασκεδάσουν και να διασκεδάσουν στην οικογένεια. Το σπίτι σχεδιάστηκε γύρω από μια έννοια σχήματος L έτσι ώστε οι περισσότεροι από τους αρχικούς χώρους διαβίωσης να πλαισιώνουν έναν κήπο. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Έντονη γεωμετρία Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ανακαίνισης είναι η χρήση της γεωμετρίας στην αρχιτεκτονική - ιδιαίτερα στη νέα επέκταση του μοντερνιστικού στυλ. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Τα κουζινικά σκεύη κουζίνας ξύλου ζευγαρώνουν με την ξύλινη καμπίνα σε αυτή την κυρίως λευκή κουζίνα. Ένα γενναιόδωρο πάγκο από πέτρα κάνει το νησί της κουζίνας το ιδανικό μέρος για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Design: Kennedy Nolan | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Nook Αυτό το κάθισμα παραθύρου είναι ο ιδανικός χώρος για να διαβάσετε, να ξεκουραστείτε και να παίξετε. Design: Kennedy Nolan | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Τραπεζαρία Επιλογές επίπλων από ξύλο ζεσταίνουν το κυρίως λευκό εσωτερικό σε αυτή την τραπεζαρία. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Μπάνιο Μια απλή λάμπα με κρεμαστό κόσμημα από ορείχαλκο προσθέτει ένα άγγιγμα luxe σε αυτό το μικρό μπάνιο. Οι καθρέφτες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο να κάνουν το χώρο να αισθάνεται μεγαλύτερο, και η ξύλινη καμπίνα συμπληρώνει την ματαιοδοξία της πέτρας. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Play room Αυτός ο χώρος διαμονής μπορεί να λειτουργήσει ως παιδότοπος για παιδιά, χάρη σε μια ζωγραφισμένη πόρτα αχυρώνα. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Μελέτη Αυτή η γωνιά μελέτης είναι μια δυναμική έκρηξη χρώματος σε σύγκριση με το υπόλοιπο σπίτι με ενσωματωμένα ράφια στον τοίχο και ένα ενσωματωμένο γραφείο. Ένα τοίχο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό που υποστηρίζει τη γωνιά και είναι ζευγαρωμένο με ξυλεία και ξύλινο δάπεδο. Σχέδιο: Κένεντι Νολάν | Φωτογραφία: Derek Swalwell .

Ετικέτες:  Κουζίνα Saln Παιδικά δωμάτια 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close