Αυτό το ανακαινισμένο σπίτι είναι ένα τροπικό καταφύγιο σε στιλ θέρετρου

Ποιος ζει εδώ : Melissa Bonney, διευθυντής του εσωτερικού σχεδιασμού και της οικοδόμησης επιχειρήσεων The Designory; ο σύζυγός της Brendon Bott, ιδιοκτήτης της κατασκευής B2; τα παιδιά τους Bella, 15? Liv, 13; και Nixon, 4, και το οικογενειακό σκυλί Loki.

Το έργο : Ένας κορυφαίος ξενώνας ενός οικισμού, με αποτέλεσμα ένα σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια με πισίνα.

Χρονοδιάγραμμα : Το έργο χρειάστηκε έξι μήνες, συμπεριλαμβανομένων επτά εβδομάδων σχεδιασμού και έγκρισης, καθώς και πολλές επιπλέον ώρες για νύχτες και Σαββατοκύριακα.

Ο προϋπολογισμός : "Ως οικοδόμος και σχεδιαστής καταφέραμε να φτιάξουμε πιο οικονομικά από ό, τι οι περισσότεροι", λέει η Melissa. "Το κόστος για έναν πελάτη θα ήταν περίπου 1, 2 εκατομμύρια δολάρια."

Η εύρεση μιας «απόλαυσης του ανακαινιστή» είναι στην πραγματικότητα θετική για μια οικογένεια που περιλαμβάνει έναν οικοδόμο και έναν εσωτερικό σχεδιαστή, έτσι η Melissa Bonney της The Designory και ο σύζυγός της Brendon Bott της B2 Construction ενήργησαν γρήγορα όταν βρήκαν αυτό το άχρωμο, σκοτεινό και χρονολογημένο σπίτι με πολλά από μικρά δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο ξεχωριστών κουζινών.

Είσοδος Ένας λεπτός πάγκος συμπληρώνει τις λευκές σανίδες της γραμμής με την είσοδο.

Σχεδίαζαν ένα σπίτι για την οικογένειά τους, με χώρους για άτομα και άφθονο δωμάτιο για να έρθουν μαζί σαν οικογένεια ή με φίλους. "Αυτό είναι που σχεδιάζει ένα σπίτι - δημιουργώντας ένα χώρο που αντηχεί με τους ανθρώπους που ζουν εκεί και τους επιτρέπει να λειτουργούν απρόσκοπτα", λέει η Melissa.

Χώρος διαβίωσης Ένας πολυθρόνας καναπέ Coco Republic 'Nirvana' δημιουργεί μια ζεστή γωνιά δίπλα στο τζάκι 'The Aether' από τις Aurora Suspended Fires. Γυάλινες πόρτες στο The Hunter Design.

Η λίστα επιθυμιών Melissa και Brendon :
+ Μια τροπική αίσθηση "Ήμασταν πραγματικά να δημιουργήσουμε αυτό το συναίσθημα που παίρνετε όταν είστε διακοπές."
+ Φως του ήλιου "Το φως ήταν μια από τις προτεραιότητές μας, καθώς το σπίτι ήταν τόσο σκοτεινό".
+ Ένα δεύτερο καθιστικό "Είμαστε μια μικτή οικογένεια με έφηβους και ένα μικρό παιδί, έτσι χρειαζόμαστε πολλαπλές ζώνες διαβίωσης."
+ Μια μεγάλη κουζίνα "Όπως οι έντονοι μάγειροι, θέλαμε την κουζίνα να είναι κεντρική στους χώρους διαβίωσης και υπαίθρου".

Η κουζίνα από συμπαγές ξύλινο κουφώματα από ξύλο μαύρης ξυλείας από ξύλο καρυδιάς ισορροπείται από το φρέσκο ​​λευκό δάπεδο και το μεγάλο καρεκλάκι από γρανίτη από το Marable Slab House. Ay φωτίζει κρεμαστό φως, Spence & Lyda.

Έχοντας εργαστεί σε εννέα από τις δικές της ανακαινίσεις στο παρελθόν, η Melissa συνηθίζει να είναι δική της πελάτισσα, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολη. "Αγαπώ τόσες πολλές διαφορετικές εμφανίσεις και θεωρώ ότι οι τελικές αποφάσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες", λέει. Το έργο αυτό ήταν εξαιρετικά γρήγορο, με μόνο επτά εβδομάδες να προγραμματίσει, να τεκμηριώσει και να πάρει εγκρίσεις πριν ξεκινήσει η κατασκευή.

Περιοχή τραπεζαρίας Πέτρινοι τοίχοι αφαιρέθηκαν κάτω για να δημιουργήσουν ένα ανοιχτό χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας / κουζίνας, αλλά το έργο πραγματοποιήθηκε εντός του υφιστάμενου αποτυπώματος του κτιρίου. Έργα τέχνης: Gum Gum Δέντρα από τον Tali Tali Pompey, και τα κομμάτια, Aboriginal Contemporary. Enoki 'cumulus' Κρεμαστά φώτα (πάνω από τραπεζαρία), The Hunter Design.

«Αρχίζω πάντα με μια ιδέα» λέει η Μελισσά. "Ως κάποιος που είναι συνεχώς στο διαδίκτυο, το Instagram και το Pinterest και τα περιοδικά ανάγνωσης, υπήρχαν πολλές ιδέες για να τελειοποιήσετε και να σύρετε μαζί σε ένα συνεκτικό σχέδιο."

Τα κεραμίδια ασβεστόλιθου του Pietra Grey από το Marble & Ceramic Corp είναι μια τολμηρή επιλογή. Αυτό το δωμάτιο επεκτάθηκε για να χωρέσει μια διπλή ματαιοδοξία και μπανιέρα 'Latis 1600' από την Omvivo.

Η ίδια και η ομάδα της αναδιαμόρφωσαν τον υπάρχοντα χώρο (για να επωφεληθούν από τη διαδικασία έγκρισης της Συμμόρφωσης), αφαιρώντας τους εσωτερικούς τοίχους για να δημιουργήσουν ένα ανοιχτό σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα στον κάτω όροφο και προσθέτοντας φεγγίτες και υπερμεγέθη πόρτες και παράθυρα για μεγιστοποίηση του φυσικού φωτός .

Αυλή Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, ένα υπαίθριο υπαίθριο ντους από το χαλκό Brooklyn χαιρετίζει το οικογενειακό σπίτι από κολύμπι.

Ο επάνω όροφος σχεδιάστηκε για να περιλαμβάνει μια κύρια σουίτα με γκαρνταρόμπα, ensuite και μπαλκόνι, καθώς και τέσσερα υπνοδωμάτια. "Στον επάνω όροφο υπάρχει ηρεμία, έτσι επιλέξαμε πολυτελές χαλί από μαλλί και σχεδιάσαμε πολλά κουφώματα για να αποκρύψουμε τα πάντα".

Κύρια κρεβατοκάμαρα Τα παράθυρα και τα καμπυλωτά τοιχώματα δημιουργούν ένα γαλήνιο καταφύγιο. Ένα φως μενταγιόν Ay Illuminate από την Spence & Lyda ολοκληρώνει την εμφάνιση. Έργα: Entwine από τον Martine Emdur, Contemporary Limited Editions.

Με το σύντομο χρονικό πλαίσιο για την οικοδόμηση, η μεγαλύτερη πρόκληση της Melissa ήταν η διατήρηση των εγγράφων σχεδιασμού με τη διαδικασία κατασκευής. "Υπήρξαν πολλές αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της κατασκευής λόγω της ταχύτητας του έργου", λέει.

Κλειστού χώρου μελέτης Έχει δημιουργηθεί έξυπνο γραφείο και βιβλιοθήκη που βλέπει πάνω από το καθιστικό και το υπαίθριο ντους.

«Αλλάξαμε το μυαλό μας στο πάτωμα κάτω από το δάπεδο αρκετές φορές πριν εγκατασταθούμε στο φινίρισμα μιας εποξειδικής ρητίνης. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως οι τοίχοι, τα παράθυρα και τα κουφώματα, συζητήθηκαν, άλλαξαν και οριστικοποιήθηκαν καθώς ξεκίνησε η δουλειά "Η λήψη αποφάσεων εν πτήσει αυξάνει πάντα το κόστος", προσθέτει η Melissa.

Οι πόρτες του Courtyard Glass οδηγούν στην περιοχή ψυχαγωγίας. Το μπάρμπεκιου "DCS" από την Fisher & Paykel είναι χτισμένο στο πάγκο, καθιστώντας την επιλογή εξοικονόμησης χώρου.

Υπήρξαν μερικές εκπλήξεις κατά μήκος του τρόπου, όπως ένας μεγάλος "θησαυρός" που θάφτηκε στην αυλή, συμπεριλαμβανομένου ενός παλιού φούρνου. Η Μελίσσα αγαπά το υπνοδωμάτιο. "Είναι ίσως ένα από τα πιο ήρεμα δωμάτια που έχω δημιουργήσει ποτέ και υποχωρώ εκεί συχνά με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα βιβλίο", λέει. "Ο πιο συνηθισμένος χώρος της οικογένειας είναι σίγουρα το υπερμεγέθη νησί της κουζίνας, είναι ένας τόπος συνάντησης, για συνομιλία, για φαγητό μαζί και για διασκέδαση.

Εξωτερική Η πρόσοψη είναι ζωγραφισμένη με έντονο μαύρο χαβιάρι από τον Dulux, σε αντίθεση με τις ξυλογραφίες και τη μαρμάρινη επένδυση «Dogal» από την επιφάνεια της γκαλερί στο μπροστινό φράκτη.

Δείτε περισσότερα από τα έργα της Melissa στο The Designory.

Ετικέτες:  Χριστούγεννα Ανακαίνιση Κουζίνες 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

add
close